Επισκέπτης
επιβεβαιωνω για βικτωρια....κ προσθετω οτι το ευχαριστιεται η γκομενα το επαγγελμα.....την εχω δει μετα το φραπε σε ενα παληκαρακι να τη χυνει στα ''βυζακια'' της κ μετα αυτη να τα αλιφει με τα χερια κ μετα να παιρνει κ μια γευση....
Ρε παιδια...μετα τα σχόλια σας εψαξά στο site tou baby gold, γιατί ομολογώ πως μου κεντρίσατε το ενδιαφέρον αλλα προς μεγάλης μου λύπης....δεν υπάρχει φωτο της Victoria....γνωρίζει κανείς γιατί? η αν μπορώ να την δω κάπου αλλού ισως? γιατί αλλιώς με βλέπω για εκεί σύντομα....και εχει και champions league....
επιβεβαιωνω για βικτωρια....κ προσθετω οτι το ευχαριστιεται η γκομενα το επαγγελμα.....την εχω δει μετα το φραπε σε ενα παληκαρακι να τη χυνει στα ''βυζακια'' της κ μετα αυτη να τα αλιφει με τα χερια κ μετα να παιρνει κ μια γευση....
Η Βικτώρια είναι νταρντάνα με βυζόμπες μεγέθους καρπουζιού Αμαλιάδας. Κάπου έχει γραφτεί ότι κάνει φραπέ, αλλά προσωπικά τα 50? μία φορά τα έδωσα και το μετάνιωσα.
Tι εννοεις το μετανιωσες ? Δεν ηταν καλη στην φραπα της ?
Εδω την χυνουνε στα βυζια και μετα τα απλωνει πανω της και παιρνει και μια γευση οπως μας ειπε ο φιλος mclein.
Tι εννοεις το μετανιωσες ? Δεν ηταν καλη στην φραπα της ?
Εδω την χυνουνε στα βυζια και μετα τα απλωνει πανω της και παιρνει και μια γευση οπως μας ειπε ο φιλος mclein.
Επεσε η ομαδα βλεπω . >.Καλά δεν εχει κανεις να δώσει κανα report τι παιζει ? Αντε ντε καμιά φορτωμένη καινουργια ήρθε ?
σωστοτατη παρατηρηση αδερφε....ο καθε ''ηρωας'' παιρνει τη ''σαυριτσα'' του κ παει να δει κανενα κωλαρακι της προκοπης.......Δεν επεσε η ομαδα.Τα στριπτηζαδικα πεσανε. Ολο τα ιδια και τα ιδια. Ο κοσμος τα βαρεθηκε, και τα νεα ζευγαρακια τα βλεπουν σαν barακια για να πιουνε το ποτο τους. Η γνωστη πορεια των παλιων bars με κοσνομασιον των 80'ς.....ΠΑΡΑΚΜΗ...
Ποιες μέρες δεν δουλεύει η Βικτώρια ? Μην πάμε τσάμπα καμιά μέρα ...
Ειτε δουλευει ειτε οχι, τζαμπα θα πας...
Εχει γινει σαν αγελαδα απο το παχος, κατι σαν την Κλαρα του Αρναουτογλου....