El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.807
- Πόντοι
- 1.056
....και με τις φλέβες να διαγράφονται καύλωσα κι εγώΜε τις ρωγες καυλωμενες...![]()
....και με τις φλέβες να διαγράφονται καύλωσα κι εγώΜε τις ρωγες καυλωμενες...![]()
Χρειάζεσαι κ τα δύο χέρια για το ένα μαστάρι.. Πρώην (μέχρι πρόσφατα) περιπέτεια είναιπω πω ρε φιλε τι βυζαρες ειναι αυτες!!δικια σου?
Υπέροχες βυζάρες...Με τις ρωγες καυλωμενες...![]()
Γεια σας και από εμάς, διανύοντας την 5η δεκαετ
βυζαρεςΓεια σας και από εμάς, διανύοντας την 5η δεκαετία.
Τέτοιες βυζάρες και τις άφησες? Στείλε πληροφορίες σε pm μπας και τις απολαύσει κανείς άλλος...Χρειάζεσαι κ τα δύο χέρια για το ένα μαστάρι.. Πρώην (μέχρι πρόσφατα) περιπέτεια είναι
Γκόμενα ή γυναίκα σου?Με τις ρωγες καυλωμενες...![]()
Θελουν επιβεβαιωση και επιβραβευση για κατι που δεν εχουν και δεν θα εχουν ποτε....Να ρωτησω
Ολοι αυτοι οι ηλιθιοι τελειωμενοι μυθομανεις που βαζουν ψευτικες φωτο, νοιώθουν ικανοποιηση????
Αυτα τα γελοια προσωπα ζουν αναμεσα μας?ψηφιζουν?επηρεαζουν τις ζωες μας????
ΜπηχτονΤι να κανω που ειναι τοσο καυλα....
Εσυ λες την αφηνω?!?Μπηχτον
Ποτε πεταμε καλε μου φιλε ??????Χα χα χα χα ..Fly Robin Fly
Up up in the sky
Αν ειχαμε αυτην την αεροσυνοδο...Fly Robin Fly
Up up in the sky
Τι ωραιιιιιιο στηθος
ω ρε μαξιλαρια για υπνο που ειναι!!!χα χα!!Με τις ρωγες καυλωμενες...![]()
Δεν ειναι για υπνοω ρε μαξιλαρια για υπνο που ειναι!!!χα χα!!
Λοιπόν μάγκες λίγο κράτει με τα πμ γιατί υπάρχει συνωστισμός.Γεια σας και από εμάς, διανύοντας την 5η δεκαετία.
Εφόσον ανεβάζεις φώτος, σημαίνει ότι τα θέλει ο ... σου. Λογικό να σου στέλνουν μηνύματα...Άσε που πολλοί από εσάς που ανεβάζετε, το κάνετε γιατί φτιάχνεστε με το ότι άλλοι φτιάχνονται με την γυναίκα σας και για επιβεβαίωση ότι είναι καλή γκόμενα...Λοιπόν μάγκες λίγο κράτει με τα πμ γιατί υπάρχει συνωστισμός.
Λόγο μεγάλου ενδιαφέροντος για την γυναίκα μου και μη μπορώντας να διαχειριστώ τα μηνύματα έβαλα αριθμό προτεραιότητας
Ο επόμενος που θα στείλει πμ να ξέρεις ότι θα έχει τριψήφιο νούμερο δηλ ραντεβού στις 24/5/26.
Υ.Σ. Έλεος ρε μάγκες μη βάλουμε φωτό γνωστή αμέσως να μας την πηδήξετε, να την χυσετε και δε ξέρω τι άλλο.
Εσάς περιμέναμε λες και εμείς δεν μπορούμε.
Εάν θέλετε ξεχαρμανιαστε στην δική σας γκόμενα την Άμη (από το παλάμη).