Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (24 μέλη και 70 επισκέπτες)

boubounitos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2018
Like
1.877
Πόντοι
201
Γιατι καλε μου φιλε το λες αυτο??? Εχω πλουσια προσοντα και εχω και κοτερο να την πηγαινω βολτες...Χα χα χα χα χα χα χα χα...:hi:
Μωρέ εσύ μπορεί να χεις τα προσόντα αλλά κι εκείνη έχει κάτι μοναδικό για κάθε γυναίκα.... εμμηνόπαυση....:grin:

Νικόλας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Like
1.144
Πόντοι
200
Μετά το μανικιούρ....
1000002533.jpg

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.558
Πόντοι
201
Νομίζω πως, με όλη την καλή διάθεση, δεν κατάλαβες Χριστό από ο,τι είπα ή παρέθεσες το νήμα άλλου ανθρώπου. Είπα πουθενά ότι θεωρώ τον εαυτό μου θεογκομενο; Κάθε άλλο, σε πληροφορω. Απαντούσα σε άνθρωπο που έγραψε αυτό:

Και λέω λοιπόν και επιμένω. Όλοι θα πούμε από την καβλα μας μια κουβέντα παραπάνω. Όμως το τι αρέσει στον καθένα, όπως σωστά λες, είναι αντικειμενικό.

Άρα δεν κατανοώ τι ενόχλησε τον σχολιαστή εκείνο ως προς τα σχόλια μου για το κόσμος σου. Παράλληλα, δεν κατανοώ το τι σε ενόχλησε στο σχόλιο μου, εκτός εάν όντως θεωρείς ότι έχεις την σούπερ ντουπερ κορμάρα.
Σε αυτόν όμως που απάντησες,έκανες υποτιμητικό σχόλιο για το κορμί μου.Ελεος πια με το κόμπλεξ που έχετε μερικοί.Ουτε λειψανοκοκκαλιαρα είμαι,ούτε και ελεφαντίαση έχω.Μια φυσιολογική νταρντανογυναικα είμαι.Οποτε και στην τελευταία παράθεση πάλι ειρωνευεσαι ,αν θεωρώ ότι έχω την σούπερ - ντουπερ κορμάρα.Εγω δεν είμαι από τους ανθρώπους που το κορμάκι τους το έχουν για κυπαρίσσι.Εχω επίγνωση .Και τον Χριστό μην τον αναφέρεις σε site ηδονής και πουτανιας.Προβλημα του καθενός ,αν πιστεύει η όχι και κατά πόσο.Παρομοιασε ότι δεν καταλαβαίνουμε Βούδα η οτιδήποτε άλλης " θρησκείας" ,πρόσωπο.Τι σας έχει φταίξει ο Θεός και τον πολεμάτε με τέτοιες φράσεις; Κι αν δεν κατάλαβα όπως ισχυρίζεσαι,δεν τυχαίνει να έχουμε το IQ σου.Τι να κάνουμε τώρα; Με λιγότερο μας προικησε η φύση.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.051
Πόντοι
1.336
Σε αυτόν όμως που απάντησες,έκανες υποτιμητικό σχόλιο για το κορμί μου.Ελεος πια με το κόμπλεξ που έχετε μερικοί.Ουτε λειψανοκοκκαλιαρα είμαι,ούτε και ελεφαντίαση έχω.Μια φυσιολογική νταρντανογυναικα είμαι.Οποτε και στην τελευταία παράθεση πάλι ειρωνευεσαι ,αν θεωρώ ότι έχω την σούπερ - ντουπερ κορμάρα.Εγω δεν είμαι από τους ανθρώπους που το κορμάκι τους το έχουν για κυπαρίσσι.Εχω επίγνωση .Και τον Χριστό μην τον αναφέρεις σε site ηδονής και πουτανιας.Προβλημα του καθενός ,αν πιστεύει η όχι και κατά πόσο.Παρομοιασε ότι δεν καταλαβαίνουμε Βούδα η οτιδήποτε άλλης " θρησκείας" ,πρόσωπο.Τι σας έχει φταίξει ο Θεός και τον πολεμάτε με τέτοιες φράσεις; Κι αν δεν κατάλαβα όπως ισχυρίζεσαι,δεν τυχαίνει να έχουμε το IQ σου.Τι να κάνουμε τώρα; Με λιγότερο μας προικησε η φύση.
Μα δεν καταλαβαίνεις ότι λέμε το ίδιο πράγμα; Λες πως έχεις επίγνωση. Πολύ ωραία. Εμένα μου αρέσει ο σωματότυπος σου και για αυτό είχα κάνει ένα σχόλιο θαυμασμού, στο οποίο είχε "αντιδράσει" κάποιος.
Ως προς το σχόλιο σου για τα περί Χριστού κτλ, έκφραση χρησιμοποίησα , ευρέως γνωστή και ουδόλως υποτιμητική.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
1.558
Πόντοι
201
Μα δεν καταλαβαίνεις ότι λέμε το ίδιο πράγμα; Λες πως έχεις επίγνωση. Πολύ ωραία. Εμένα μου αρέσει ο σωματότυπος σου και για αυτό είχα κάνει ένα σχόλιο θαυμασμού, στο οποίο είχε "αντιδράσει" κάποιος.
Ως προς το σχόλιο σου για τα περί Χριστού κτλ, έκφραση χρησιμοποίησα , ευρέως γνωστή και ουδόλως υποτιμητική.
Τελοςπαντων.Εσυ ειρωνευτηκες ότι νομίζοντας εγώ ότι έχω το τέλειο κορμί.Δεν θεωρώ ότι είμαι μοντέλο,αλλά αυτή την συσκευασία έχω.Τι να κάνω τώρα,να κάτσω να στεναχωρηθω; Ύλη είμαστε και χώμα θα γίνουμε.Να στεναχωρηθω για το χώμα που έχω; Σκασιλα μου.Αν θα κάτσω σε ένα site σαρκικού περιεχομένου να ασχοληθώ με θεολογικά θέματα.Αλλα από χώμα είμαστε ,χώμα θα γίνουμε.Συμφωνα με την παράδοση κι όποιος δεν πιστεύει σε αυτό ,δική του άποψη.Σημασια έχει ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου και με τις πράξεις μας σε πιο πεδίο θα πάει η αθάνατη ψυχή μας.Το κλείνω εδώ.Μην προεκταθω για θέματα αλλά σε λάθος site.Να είσαι καλά για την ασυνεννοησία μας που προέκυψε.Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή.Αλλα λέει κάποιος,αλλά καταλαβαίνει κανείς.Αλλοι πάλι κατανοούν μεταξύ τους ,αλλά όχι .Ο καθένας τελικά έχει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom