Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
75.126
Πόντοι
12.056
Καλημερα καλέ μου φίλε Altec73 ναι εχεις δίκιο σε αυτό και καλά κάνεις,,, απλά έλεγα μπας και σε ρίξω στο φιλότιμο και μου έλεγες να έρθω να πάρω μεζέ χα χα χα χα :hi:
Αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Το θεωρεις ευκολο να πω σε καποια που νταλαβεριζομαστε οτι ξερεις κατι θα φερω και εναν φιλο να σε γαμησει
Το πιο φυσιολογικο ειναι να μου πει τραβα γαμησου εσυ και ο φιλος σου μαζι,σε αυτο δινω ενα 80%
Σε μια αλλη περιπτωση ειναι να της πω οτι ειναι ενα αγνωστο προφιλ στο bourdela.com που βλεπει τις φωτο που ανεβαζω εκει και θελει να σε γαμησει και αυτος.
Νομιζω πως θα τρελαθει απο την χαρα της
Μερικοι δεν εχετε τον θεο σας. Λογικη μηδεν.

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Αυτο δεν μπορω να καταλαβω. Το θεωρεις ευκολο να πω σε καποια που νταλαβεριζομαστε οτι ξερεις κατι θα φερω και εναν φιλο να σε γαμησει
Το πιο φυσιολογικο ειναι να μου πει τραβα γαμησου εσυ και ο φιλος σου μαζι,σε αυτο δινω ενα 80%
Σε μια αλλη περιπτωση ειναι να της πω οτι ειναι ενα αγνωστο προφιλ στο bourdela.com που βλεπει τις φωτο που ανεβαζω εκει και θελει να σε γαμησει και αυτος.
Νομιζω πως θα τρελαθει απο την χαρα της
Μερικοι δεν εχετε τον θεο σας. Λογικη μηδεν.
Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά μάλλον δεν κατάλαβες οτι έκανα χιούμορ και γιαυτό έβαλα τα χα χα ....Μάλλον δεν εχεις πιει καφέ καλέ μου φίλε Altec73...:hi:

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
75.126
Πόντοι
12.056
Εχεις απόλυτο δίκιο αλλά μάλλον δεν κατάλαβες οτι έκανα χιούμορ και γιαυτό έβαλα τα χα χα ....Μάλλον δεν εχεις πιει καφέ καλέ μου φίλε Altec73...:hi:
Σορρυ παικτη αλλα αυτο δεν ειναι χιουμορ. Το κανεις συνεχεια και σε ολους με αυτο το ευγενεστατο υφακι.
Γενικα το υφος του μουνοπαρακαλιαρη δεν εχει περαση.Φιλικα στο λεω.

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Σορρυ παικτη αλλα αυτο δεν ειναι χιουμορ. Το κανεις συνεχεια και σε ολους με αυτο το ευγενεστατο υφακι.
Γενικα το υφος του μουνοπαρακαλιαρη δεν εχει περαση.Φιλικα στο λεω.
Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που λες,,αλλά το να εισαι ευγενικός δεν ειναι απαραίτητο το ότι παρακαλάς για κάτι ... Σου ευχομε να περνάς πάντα καλά και συγνώμη αν σε πρόσβαλα η σε ενόχλησα κάπου καλέ μου φίλε Altec73 ...:hi:

Άγγελος angel

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
59.197
Πόντοι
11.956
SAM_7378.jpg

Stories

Νέο!

Stories