ΜΠΟΥΓΕΛΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2024
- Like
- 310
- Πόντοι
- 21
Τί βυζάρες έχει η γυναικάρα;
Τί βυζάρες έχει η γυναικάρα;
Σιγα τα βυζια ρε φιλε.Τί βυζάρες έχει η γυναικάρα;
Συνήθως οι πορνοστάρ στις τσοντες,απο τις οποιες προέρχεται η φωτο τα έχουν πολυ μεγαλύτερα...ακομα μια μούφα αποκαλύπτεται!!!!!Τί βυζάρες έχει η γυναικάρα;
Πωπω θα την χύσω την καύλα
Γούστα είναι αυτά και σένα τί σε νοιάζει.Σιγα τα βυζια ρε φιλε.
Πρωτη φορα βλεπεις στηθος γυναικας?
Αμα δεν νοιαζει εμενα,ποιον θα νοιαζει.Γούστα είναι αυτά και σένα τί σε νοιάζει.
Στείλε link την τσόντα με pmΣυνήθως οι πορνοστάρ στις τσοντες,απο τις οποιες προέρχεται η φωτο τα έχουν πολυ μεγαλύτερα...ακομα μια μούφα αποκαλύπτεται!!!!!
Δωσε λιγο χρονο και ολα θα γινουν....απιστε Θωμά!!!!!Στείλε link την τσόντα με pm
Γιατί τί έχεις ; Γουστόμετρο να μετράς το γούστο του καθενός;Αμα δεν νοιαζει εμενα,ποιον θα νοιαζει
Γιατί τί έχεις ; Γουστόμετρο να μετράς το γούστο του καθενός;
Συνήθως οι πορνοστάρ στις τσοντες,απο τις οποιες προέρχεται η φωτο τα έχουν πολυ μεγαλύτερα...ακομα μια μούφα αποκαλύπτεται!!!!!
Στείλε link την τσόντα με pm
Δωσε λιγο χρονο και ολα θα γινουν....απιστε Θωμά!!!!!
H μιλφίτσα λέγεται Lisa Amor και ξεκίνησε απο κατι κατι amateur βιντεο σε ισπανική παραγωγη (FAkings)...το συγκεκριμένο βίντεο που πηρε το clip φωτο ο φιδέμπορας το ψάχνω...βρισκεις ευκολα κατι βιντεακια που παιζει μονη της με δονητη!!!!Όταν βρεις το λινκ απ την τσόντα που έχει παίξει η γυναίκα μου να το στείλεις και σε μένα, ......ξέρεις γιατί ε?......να διεκδικήσω κάνα ευρώ/δολάριο απ αυτά που κονόμησε, χαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!
απλά κορμάρα
καλως την μαναρα
βυζοτορπίλες!!!!.......
ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ την γυναίκα του nightman... Δεν την συγκρίνουμε με 20χρονες.... ΤΟ ΣΤΥΛ της καβλώνει... οι τεράστιες ρόγες ... οτι ντύνεται ωραία και οτι ποζάρει σαν να θέλει να χαζέψουμε το κορμί της....Όταν βρεις το λινκ απ την τσόντα που έχει παίξει η γυναίκα μου να το στείλεις και σε μένα, ......ξέρεις γιατί ε?......να διεκδικήσω κάνα ευρώ/δολάριο απ αυτά που κονόμησε, χαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!
Ρε την πουτάνα, να μου το κρύβει τόσα χρόνια !!!
Αχ, αχΑχ αυτές οι φίλες…..
Αληθινές βυζαρες! Ότι καλύτερο υπάρχει!