Dasstaboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 679
- Πόντοι
- 81
Αααααχ βυζαραααααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χυστε τηνννν πάθω την γλείφω τις ρώγεςΚαλημερα παικτες
Αααααχ βυζαραααααα
Χυστε τηνννν πάθω την γλείφω τις ρώγεςΚαλημερα παικτες
αδερφακι καλημερα,τι ρατσα ειναι το φιδι γτ ενδιαφερεται ενας φιλος απο το χωριο...;Επειδή είστε καλά παιδιά, δείτε και τη δικιά μου!!!
Το φίδι το έχουμε για πούλημα!! Όποιος ενδιαφέρεται...
Καλημερα παικτες
Καλό μεσημεράκι σε όλους
φαγουρα ειχε..κ εγω ετσι ξυνω τ'αρχιδια μου!Βλέπω εχει "ανησυχιες" η κοπελα... Τελειωσε;
είναι ράτσα george... το βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδακ κατι πιο petit
αδερφακι καλημερα,τι ρατσα ειναι το φιδι γτ ενδιαφερεται ενας φιλος απο το χωριο...;
να σ'ενημερωσω οτι στην ελλαδα παρα τις φωτιες υπαρχουν κ επιβιωνουν πολλα κ διαφορετικα ειδη φιδιων με τα πιο υπουλα αυτα των πολεων!είναι ράτσα george... το βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα
Καλέ μου φίλε νομίζω ότι η ράτσα του ειναι???? Ξέρουμε πολύ καλά πιο ειναι το φίδι εδώ μέσα που δεν έχει αφήσει νήμα για νημα .. Χα χα χα χα χακ κατι πιο petit
αδερφακι καλημερα,τι ρατσα ειναι το φιδι γτ ενδιαφερεται ενας φιλος απο το χωριο...;
Την καλημέρα και από εμάς καλέ μου φίλε Altec73: Και καλή εβδομάδα..Καλημερα παικτες
Όπως πάντα υπέροχη σε όλα της η καύλα σου καλέ μου φίλε Jeta3829: Και όπως εχω ξανά πει πολύ από εδώ μέσα θα ήθελαν μεζέ από το κορμάκι της όπως και εγώ αλώστε..Βυζάκια, πατουσακια, κωλοτρυπιδουλα!!!
Τι μας κάνεις πρωί πρωί ομορφουλα!!!Βυζάκια, πατουσακια, κωλοτρυπιδουλα!!!
Το κορίτσι είναι ο ορισμός της φαντασίωσης!!!Όπως πάντα υπέροχη σε όλα της η καύλα σου καλέ μου φίλε Jeta3829: Και όπως εχω ξανά πει πολύ από εδώ μέσα θα ήθελαν μεζέ από το κορμάκι της όπως και εγώ αλώστε..
Και όχι μόνο καλέ μου φίλε White Othellos: H κυρία ειναι για πολλά σενάρια με ατελείωτους σεναριογράφους...Αλλά δυστυχώς σε αυτές τής ταινίες παίζει μόνο ο καλός μας φίλος Jeta3829 έως τώρα..Το κορίτσι είναι ο ορισμός της φαντασίωσης!!!
Είδωλο η γυναίκα σου φίλε.... ΣυγχαρητήριαΒυζάκια, πατουσακια, κωλοτρυπιδουλα!!!
πολυ γλυψιμο σου εκανα για να ξερεις ...Βυζάκια, πατουσακια, κωλοτρυπιδουλα!!!
πατουσακια για τρελο γλυψιμο!!Βυζάκια, πατουσακια, κωλοτρυπιδουλα!!!