Vagelis69696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2013
- Like
- 462
- Πόντοι
- 21
Αχ αυτό το γειτονάκι!Και αυτο ειναι ενα γειτονακι.....που το ειχα λιωσει στον πουτσο ....18χρονο
Αχ αυτό το γειτονάκι!Και αυτο ειναι ενα γειτονακι.....που το ειχα λιωσει στον πουτσο ....18χρονο
Δυνατό μωρό.Ποιος θα την χυσει???
ουτε εγω θα αντεχα με αυταΔεν αντεξα
...με αυτα που βλεπω
τι ωραιο μουνακιΠοιος θα την χυσει???
Μολις με χωσει εκει αναμεσα...λεω ασε με να παθω ασφυξια να μεινω εκει που καθομαι...χαχαουτε εγω θα αντεχα με αυτα
στην δευτερη φωτογραφια εκει πανω θα την ξεσκιζαΚαι αυτο ειναι ενα γειτονακι.....που το ειχα λιωσει στον πουτσο ....18χρονο
Την εχω παρει...πολλακις φορες εκει πανω...στην δευτερη φωτογραφια εκει πανω θα την ξεσκιζα
δεν θα θες να βγεις απο εκει μαλλονΜολις με χωσει εκει αναμεσα...λεω ασε με να παθω ασφυξια να μεινω εκει που καθομαι...χαχα
ειναι ωραια σταση αυτηΤην εχω παρει...πολλακις φορες εκει πανω...
Ουτε εγω ουτε ο αλλος!!!δεν θα θες να βγεις απο εκει μαλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι ωραια σταση αυτη
το διχνει που τα θελειΝα μην ξερεις που να τις τα δωσεις......πουτ@@@νες
Αυτη θελει εκει...εγω που θελω παντου τι να κανω δεν ξερω...το διχνει που τα θελει
πολυ απλα ξεκινας εκει που τα θελει και μετα της τα ριχνει να πανε παντουΑυτη θελει εκει...εγω που θελω παντου τι να κανω δεν ξερω...
Αν τα ριξω εκει....τα καταπινει η γαμιολα μου.....ουτε να τα δω δεν προλαβαινω...πολυ απλα ξεκινας εκει που τα θελει και μετα της τα ριχνει να πανε παντου
για μετα τον λεγομενο δευτερο γυροΑν τα ριξω εκει....τα καταπινει η γαμιολα μου.....ουτε να τα δω δεν προλαβαινω...
Μεχρι τα μην περνει τα ποδια τις...και να μην νιωθει η ψ@λη μου γαμαω.....για μετα τον λεγομενο δευτερο γυρο
την γνωριζει ο @Altec73 χαχαχαχαπαιδια γνωριζει κανει καμια μιλφαρα ξανθια λεγεται Αναστασία μενει στην Κερατέα εχει μια mercedes περισσοτερες λεπτομεριες σε προσωπικο μυνημαγυρω στα 52-53
μαλλον ο Altec73 λεει για αλλη αν μορει ας μου στειλει προσωπικοτην γνωριζει ο @Altec73 χαχαχαχα
θεϊκές βυζάρες!!!Καλημέρα!!![]()
Τι μασταρια ειναι αυτααααα