trimis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 17.867
- Πόντοι
- 2.526
της αρέσει η βαριά διακόσμηση :-PΚαι αυτο ειναι ενα γειτονακι.....που το ειχα λιωσει στον πουτσο ....18χρονο
Που να δεις πως διακοσμιζει την πουτσ@@.... χαχατης αρέσει η βαριά διακόσμηση :-P
έλεγα για τον καθρέφτη και τους γρανίτες πίσω της... αλλά μ ενδιαφέρει και αν είναι καλή στο ρούφηγμα :-PΠου να δεις πως διακοσμιζει την πουτσ@@.... χαχα
Σε ολα ειναι καλη...πρεπει να ειχε χαρισμαέλεγα για τον καθρέφτη και τους γρανίτες πίσω της... αλλά μ ενδιαφέρει και αν είναι καλή στο ρούφηγμα :-P
Συγνώμη, είχες δίλημμα ?? χαχαχαχΝα μην ξερεις που να τις τα δωσεις......πουτ@@@νες
καλα του εκανες!!απο μικρο στα βασανα!!χα χα!!Και αυτο ειναι ενα γειτονακι.....που το ειχα λιωσει στον πουτσο ....18χρονο
Τα ζηταει στο στομα.....παντα...Συγνώμη, είχες δίλημμα ?? χαχαχαχ
Βρε οποτε ερχετε....εχω μονιμη ταχυκαρδια....καλα του εκανες!!απο μικρο στα βασανα!!χα χα!!
ε&να σε παρει,αφου θα εχεις το πιπινι καβατζα.αλλιως σου ετοιμαζω κρεβατι να ερθεις για υπνο.χα χα!!Βρε οποτε ερχετε....εχω μονιμη ταχυκαρδια....
Γιορτες και καλοκαιρι.....
Μην με παρει χαμπαρι η αλλη μονο χαχα
Με 2 παιδια δεν ειναι για τετοια...αλλα η ρουφι@να ειναι δασκαλεμενη....το παιζει καλα τον ρολο τιςε&να σε παρει,αφου θα εχεις το πιπινι καβατζα.αλλιως σου ετοιμαζω κρεβατι να ερθεις για υπνο.χα χα!!
καταρχην να σου ζησουν τα παιδια&κατα δευτρον αφου ξετεις η γυναικα εχει τη πουτανια μεσα της!!Με 2 παιδια δεν ειναι για τετοια...αλλα η ρουφι@να ειναι δασκαλεμενη....το παιζει καλα τον ρολο τις
Βρε παλι καλα σπουδαζει....μηπως γνωρισει κανεναν....καταρχην να σου ζησουν τα παιδια&κατα δευτρον αφου ξετεις η γυναικα εχει τη πουτανια μεσα της!!
κοιτα αμα περναει καλα μαζι σου,σιγα μη κατσει&βρει αλλον.γιαυτο&εσυ προσεχε μην εχεις περιπετειες.Βρε παλι καλα σπουδαζει....μηπως γνωρισει κανεναν....
Γτ θα φαω ξυλο και απο την γυναικα και απο την βυζαρου...
Ειναι 3η.....μαζι με την γυναικα μουκοιτα αμα περναει καλα μαζι σου,σιγα μη κατσει&βρει αλλον.γιαυτο&εσυ προσεχε μην εχεις περιπετειες.
ωχ δε το γλιτωνεις το ξυλο!!!βλρπω να σε βαρανε&οι τρεις!!!χα χα!!Ειναι 3η.....μαζι με την γυναικα μου![]()
Τρέλα το μιλφακι!Μιλφαρα απο Γκντανσκ....
Βυζάρες!Δεν αντεξα
...με αυτα που βλεπω
Αχ αυτό το γειτονάκι!Και αυτο ειναι ενα γειτονακι.....που το ειχα λιωσει στον πουτσο ....18χρονο