Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.871
- Πόντοι
- 8.346
Βαλτην ΜΩΡΗ τανα κ μη λες πολλάΈχω μια αλλά για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας μου έχετε γεμίσει την κοιλιά με φλόκια,κάνει?
Βαλτην ΜΩΡΗ τανα κ μη λες πολλάΈχω μια αλλά για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας μου έχετε γεμίσει την κοιλιά με φλόκια,κάνει?
Μια απο τα ίδια και σε εμάς χωρίς να χρειάζεται και αφου δεν πήρε φακελάκι το μουνι δεν ηρθε μετα την γέννα ούτε καν να την δει...Έγινε μπίζνα η καισαρική αλλά και ο φυσιολογικός τοκετός ξεχειλώνει πολύ....φίλος μου που η γυναίκα του γέννησε 2 φορές φυσιολογικά μου έλεγε τι να το βάλω στην γυναίκα μου ,τι σε βαρέλι ένα και αυτό είναι...
Mohino ...summer
Έπρεπε να ρίξεις ένα πουτσο στο μαιευτήρα για να φτιάξει χαρακτήραΟφ τοπικ, αλλά λένε ότι μετά από φυσιολογικη γέννα το μουνι γίνεται σαν παρθένο..
Εμείς τρεις φορές καισαρική..
Ουτε καν,εκτος αν ο γυναικολογος το ξαναραψει με ατσαλοσυρμα...Οφ τοπικ, αλλά λένε ότι μετά από φυσιολογικη γέννα το μουνι γίνεται σαν παρθένο..
Θα αναγνωρίσεις τα παιδιά σου στο ληξιαρχείο ;Την θυμαμαι αυτη την φαση.
Βαλτην...![]()
Εμένα πάντως την γυναίκα μου την ραψανε,και από ότι ξέρω έτσι γίνεταιΟυτε καν,εκτος αν ο γυναικολογος το ξαναραψει με ατσαλοσυρμα...
Ναι τις ραβουν αλλα ποτε δεν ξαναειναι οπως πρινΕμένα πάντως την γυναίκα μου την ραψανε,και από ότι ξέρω έτσι γίνεται
Δεν ξέρω εμένα πάντως η δικιά μου έχει πολύ στενό μουνιΝαι τις ραβουν αλλα ποτε δεν ξαναειναι οπως πριν
Ούτε καν φίλε. Σαν γαλότσα μπορεί. Ειδικά αν κάνει πάνω από μια γέννα.. αλλά κάπως φτιάχνει η κατάσταση αν την ράψει καλά μετά ο γιατρός!Οφ τοπικ, αλλά λένε ότι μετά από φυσιολογικη γέννα το μουνι γίνεται σαν παρθένο..
Τι είπες τώρα!!!!Καλή αρχή στο νήμα...
Ούτε καν φίλε. Σαν γαλότσα μπορεί. Ειδικά αν κάνει πάνω από μια γέννα.. αλλά κάπως φτιάχνει η κατάσταση αν την ράψει καλά μετά ο γιατρός!