anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.549
- Πόντοι
- 4.636
αδερφε ντουμανια αν κανεις θελεις τουλαχιστον 20ml την ημερα ...ντουμανια θα ελεγα![]()
εκτος αν η συσταση που υγρου σου ειναι φουλ vg η 70vg 30pg...
αδερφε ντουμανια αν κανεις θελεις τουλαχιστον 20ml την ημερα ...ντουμανια θα ελεγα![]()
ουτε αρωμα ουτε τιποτα γλυκερινη και νικοτινη...αδερφε ντουμανια αν κανεις θελεις τουλαχιστον 20ml την ημερα ...
αν δεν λεει ψε΄ματα το μονο που μπορω να σκεφτω για τα ντουμάνια ειναι οτι κανει τοσο κρυο μεσα στο λυόμενο που μενει που εχει μπλεξει το χνωτο με το ατμισμααδερφε ντουμανια αν κανεις θελεις τουλαχιστον 20ml την ημερα ...
σου εμοιασα ρε μαλακα να λεω ψεμματα για να δαγκωσω κανα φουκαρα;και βασικα ο ανον ξερει καλα οπως εσυ να κλεβεις ενα πραγμα..αν δεν λεει ψε΄ματα το μονο που μπορω να σκεφτω για τα ντουμάνια ειναι οτι κανει τοσο κρυο μεσα στο λυόμενο που μενει που εχει μπλεξει το χνωτο με το ατμισμα
δεν λεει ψεματα η συσταση του υγρου ειναι φουλ vg...αν δεν λεει ψε΄ματα το μονο που μπορω να σκεφτω για τα ντουμάνια ειναι οτι κανει τοσο κρυο μεσα στο λυόμενο που μενει που εχει μπλεξει το χνωτο με το ατμισμα
δεν κλεβω τυπεσου εμοιασα ρε μαλακα να λεω ψεμματα για να δαγκωσω κανα φουκαρα;και βασικα ο ανον ξερει καλα οπως εσυ να κλεβεις ενα πραγμα..
δεν κλεβω τυπε
οι κλεφτες ειναι φυλακη
μλκ πονας;Τρένο πάει το νήμα...![]()
Αν δεν ήμουν εγώ 1 ποστ θα είχε ακόμα.μλκ πονας;![]()
τραινο το πηγα με Ανον το νημαΑν δεν ήμουν εγώ 1 ποστ θα είχε ακόμα.
Έστειλα και τον @Νίπλης που του αρέσει η πίπακαι ανέβηκε το νήμα...
![]()
![]()
![]()
Δυστυχως του αρεσουν οι νεαροιΝιπλη δωσε ινφο για καλο μιλφοτσιμπουκο
Τυπε κάτι δεν κατάλαβες καλά...του Νιπλη του αρέσει να παίρνει όχι να δίνει...Νιπλη δωσε ινφο για καλο μιλφοτσιμπουκο
Κεντρικός τραπεζίτης Ευρωπαϊκής Ένωσης ο τύπος;50 ευρω αλλα ταφος ετσι;![]()
πες μου οτι δεν εχεις δει το βιντεο με τον τυποΚεντρικός τραπεζίτης Ευρωπαϊκής Ένωσης ο τύπος;![]()
![]()
![]()