athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
για πες ρεΞέρω ανθρώπους έχουν πάθει ζημιά με αυτό..
για πες ρεΞέρω ανθρώπους έχουν πάθει ζημιά με αυτό..
θα ψοφησεις ρε μουνι , ρουφας σαν καρμπυρατερ απο παπι υγρα μπαταριας, ηλίθιεπολυ λιγοτερο ρε απο κανονικο τσιγαρο..βεβαια καποια στιγμη πρεπει να το κοψω και αυτο τελειως...εχω φτασει σε σημειο να ατμιζω με 6 νικοτινη πολυ χαμηλα για ατμισμα
ιταλικα ολα παιρνω οχι κινεζιες υγραθα ψοφησεις ρε μουνι , ρουφας σαν καρμπυρατερ απο παπι υγρα μπαταριας, ηλίθιε
Ρε μλκ κλαιωθα ψοφησεις ρε μουνι , ρουφας σαν καρμπυρατερ απο παπι υγρα μπαταριας, ηλίθιε
τα υγρα μπαταριας σε ολες τις χωρες ειναι ιδια βρε αυτιστικειταλικα ολα παιρνω οχι κινεζιες υγρα
δεν ξερεις απο τι αποτελειται ρε αχρηστο ανδρεικελο..μην μπερδευεις την Σισα με το ατμισμα αχρηστετα υγρα μπαταριας σε ολες τις χωρες ειναι ιδια βρε αυτιστικε
και τα σκατα επισης
Τι να πω από παπαστρατο μες στη πηγη χρόνια κόψανε το κανονικό και καπνίζουν Αυτή τη μαλακια και έχουν θέματα στο λάρυγγα καρκινοιστοριες.για πες ρε![]()
εγινες και χημικος εκτος απο μικροβιολογος και ειδικος στα εμβόλια τωρα βλημα ? απόφοιτε νυχτερινου τεχνικου λυκειουδεν ξερεις απο τι αποτελειται ρε αχρηστο ανδρεικελο..μην μπερδευεις την Σισα με το ατμισμα αχρηστε
αποδεδειγμενα το ατμισμα ειναι λιγοτερο βλαβερο ...πρεπει καποια στιγμη να το κοψω και αυτο και να δινω το ομορφο μου πεος καμμια πιπα στον Νιπλακο για να με χαλαρωνει απο το στρεςΤι να πω από παπαστρατο μες στη πηγη χρόνια κόψανε το κανονικό και καπνίζουν Αυτή τη μαλακια και έχουν θέματα στο λάρυγγα καρκινοιστοριες.![]()
Καλά κρασιά .αποδεδειγμενα το ατμισμα ειναι λιγοτερο βλαβερο ...πρεπει καποια στιγμη να το κοψω και αυτο και να δινω το ομορφο μου πεος καμμια πιπα στον Νιπλακο για να με χαλαρωνει απο το στρες![]()
απο το ρουφα ρουφα που κανεις μαλάκα, που παιρνεις μια ανασα κανονικη και 5 με υγρα μπαταριας , θα σου μπει μεσα το πουλι και θα σου φυτρωσει μουνάκι εκει ..αποδεδειγμενα το ατμισμα ειναι λιγοτερο βλαβερο ...πρεπει καποια στιγμη να το κοψω και αυτο και να δινω το ομορφο μου πεος καμμια πιπα στον Νιπλακο για να με χαλαρωνει απο το στρες![]()
λες να μην θελει;Καλά κρασιά .
απο το ρουφα ρουφα που κανεις μαλάκα, που παιρνεις μια ανασα κανονικη και 5 με υγρα μπαταριας , θα σου μπει μεσα το πουλι και θα σου φυτρωσει μουνάκι εκει ..
οταν γινει μετά ελα να στο χυνουμε
Του το είπα και μου λέει νιάου.λες να μην θελει;![]()
ο βλακας ο εξαρτημένος , ο αδυναμος χαρακτηρας , που γυρναει με την μπαταρία λες και εχει βηματοδοτη και ρουφαει καπνο απο αγνωστα υγρα !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Του το είπα και μου λέει νιάου.![]()
καπνιζε κανονικο καρκινο εσυ ροδομαγουλακοο βλακας ο εξαρτημένος , ο αδυναμος χαρακτηρας , που γυρναει με την μπαταρία λες και εχει βηματοδοτη και ρουφαει καπνο απο αγνωστα υγρα !!
ελα να σου γεμισω την αμπουλα χυσια φρεσκα ζεστα να ατμιζεις αυτα βλακα αθηναιε
Ήρεμα μάν μη βρίζεις,εδώ έχουμε πολιτισμένη συζήτηση..ο βλακας ο εξαρτημένος , ο αδυναμος χαρακτηρας , που γυρναει με την μπαταρία λες και εχει βηματοδοτη και ρουφαει καπνο απο αγνωστα υγρα !!
ελα να σου γεμισω την αμπουλα χυσια φρεσκα ζεστα να ατμιζεις αυτα βλακα αθηναιε
καπνιζε κανονικο καρκινο εσυ ροδομαγουλακοκαπνιζα 30 χρονια εκανα στροφη στην ποιοτητα
![]()
λεελουδο ειμαι που βηχεις σαν φυματικος πρωι και βραδυ απο τα βρωμοτσιγαραθα σου εχει γινει το πνευμονι σαν φιλτρο απο καφετιερα γαλλικου καφε , με τα μαζεμενα κατακαθια
ελα να στα πασαλειψω στην μαπα να δεις την γλυκα