athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.452
- Πόντοι
- 12.756
ενα ενα ..εκοψα τσιγαρο τωρα μενει το ατμισμαΤα ίδια σκτ είναι όλα.Το κόβεις και ξεμπερδεύεις.Κομμένο 7 χρόνια τώρα και μου προκαλεί αηδία πλέον
ενα ενα ..εκοψα τσιγαρο τωρα μενει το ατμισμαΤα ίδια σκτ είναι όλα.Το κόβεις και ξεμπερδεύεις.Κομμένο 7 χρόνια τώρα και μου προκαλεί αηδία πλέον
Ξεμπέρδευε και με αυτό.Και αύριο αν γίνεταιενα ενα ..εκοψα τσιγαρο τωρα μενει το ατμισμα
σιγα σιγα το δουλευω πρεπει να το κοψωΞεμπέρδευε και με αυτό.Και αύριο αν γίνεται
μηπως να το ετρεχες λιγο γιατι θα σε παρει ο Χαρος σε λιγο ? 50+ εφτασεςσιγα σιγα το δουλευω πρεπει να το κοψω
θα σε γαμαω ακομα και στα 60 οποτε μην αγχωνεσαι πριγκιπεσσα μουμηπως να το ετρεχες λιγο γιατι θα σε παρει ο Χαρος σε λιγο ? 50+ εφτασες
στα 60 θα ατμιζεις και το τηλεκοντρολ αν ειναι διπλα σου , δεν θα βλεπειςθα σε γαμαω ακομα και στα 60 οποτε μην αγχωνεσαι πριγκιπεσσα μου
Έτσι μάν κόψτε τις μαλακίες αυτές τσιγάρα μπαταρίες μαύρα άσπρα κοκκιναμηπως να το ετρεχες λιγο γιατι θα σε παρει ο Χαρος σε λιγο ? 50+ εφτασες
θα το εχω κοψει μεχρι τοτεστα 60 θα ατμιζεις και το τηλεκοντρολ αν ειναι διπλα σου , δεν θα βλεπεις
και καλα ξηγιεσαι,...Εγώ ούτε το έχω καπνίσει ούτε πρόκειται ποτέ..
αφου μπηκες στο ατμισμα μπες σε ενα ατμομαγαζο ειναι η επομενη κινιση σου ...Καπνιζει κανας αλλος αυτη τη μαλακια; εχω δοκιμασει κυριολεκτικα τα παντα : iqos, myblu, glo. αυτο ειναι το μονο που το χω κρατησει για σχετικα αρκετο καιρο
εχεις μελον στο ατμισμα οταν μηδενισεις η εισαι 2-3αρα νικοτινη εισαι ετοιμος να το κοψεις...πολυ λιγοτερο ρε απο κανονικο τσιγαρο..βεβαια καποια στιγμη πρεπει να το κοψω και αυτο τελειως...εχω φτασει σε σημειο να ατμιζω με 6 νικοτινη πολυ χαμηλα για ατμισμα
το ειπα στο μαγαζι που παιρνω τα συμπραγκαλα και μου ειπε οτι αν παω 3 θα ρουφαω αερα ..οποτε το αφησα 6εχεις μελον στο ατμισμα οταν μηδενισεις η εισαι 2-3αρα νικοτινη εισαι ετοιμος να το κοψεις...
εγω αρχισα απο 18αρα και τωρα ειμαι 9αρα αλλα το γουσταρω...το ειπα στο μαγαζι που παιρνω τα συμπραγκαλα και μου ειπε οτι αν παω 3 θα ρουφαω αερα ..οποτε το αφησα 6
ξεκινησα απο 12 και πηγα κατευθειαν 6...ειμαι μουρλος την επομενη φορα θα του πω 3 να μου το φτιαξειεγω αρχισα απο 18αρα και τωρα ειμαι 9αρα αλλα το γουσταρω...
το εχω ψαξει πολυ το θεμα αυτο ...
ποσα ml κανεις την ημερα ...?ξεκινησα απο 12 και πηγα κατευθειαν 6...ειμαι μουρλος την επομενη φορα θα του πω 3 να μου το φτιαξει
20 ml περιπου μια εβδομαδα κραταω ...τι σημαινει τσιγαρισιος η πνευμονικος;ποσα ml κανεις την ημερα ...?
εισαι τσιγαρισιος η πνευμονικος ...?
σφιχτη τζουρα που θυμιζει τσιγαρο ...20 ml περιπου μια εβδομαδα κραταω ...τι σημαινει τσιγαρισιος η πνευμονικος;
ντουμανια θα ελεγασφιχτη τζουρα που θυμιζει τσιγαρο ...
η ντουμανια οπως ο ναργιλες ...?
λογικα τσιγαρισιος εισαι με τοσο που κανεις ...
Σαν Scania φορτωμενο με καρπουζια που ανεβαινει στα τουνελ πριν την Τριποληντουμανια θα ελεγα![]()