Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
10:00-19:00 : Η Λάουρα και 19:00-04:00: η Αλεξία
Η Αλεξία είναι η μελαχρινούλα πιτσιρίκα που βγαίνει όλο χαριτωμενιά και νάζι στο σαλόνι έτσι?
10:00-19:00 : Η Λάουρα και 19:00-04:00: η Αλεξία
Η Αλεξία είναι η μελαχρινούλα πιτσιρίκα που βγαίνει όλο χαριτωμενιά και νάζι στο σαλόνι έτσι?![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεί.Αυτή! Να της πω να σε περιμένει?
Μπορεί.![]()
![]()
...!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η ξανθούλα?Και η Λάουρα πάντως είναι πολύ εντυπωσιακή!!
Η ξανθούλα?![]()
![]()
...με εντυπωσιακό σωματάκι...
Την μοκέτα την καθαρίσατε...Βλέπω όλες τις ξέρεις...
Την μοκέτα την καθαρίσατε...
Τα μωρομάντηλα μπήκαν στη θέση τους...
Ζέστη κάνει και ο πελάτης έρχεται διψασμένος (για σεξ αλλά και {έστω} για νεράκι) ... υπάρχει ψύκτης![]()
![]()
? στο σαλόνι δεν έχω δει κανέναν...!
Αφού σου υποσχέθηκα ότι θα μπει. Όλο μου γκρινιάζεις, παραπονιάρη!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αφού σου υποσχέθηκα ότι θα μπει. Όλο μου γκρινιάζεις, παραπονιάρη!
Εκει κοντά εχει μια κρεπερί πριν μπείς πάρε μια σόδα
Δεν πιστεύω να μου ζητήσετε και κρέπες τώρα!!![]()
οχι ειναι too much ok. λουκουμαδες ομως θα ζητησουμεΔεν πιστεύω να μου ζητήσετε και κρέπες τώρα!!![]()
οχι ειναι too much ok. λουκουμαδες ομως θα ζητησουμε
ερωτηση ...πριν 2-3 χρονια,συνηθως δουλευε πρωινη βαρδια,ηταν μια κοπελα απο μολδαβια ελεγε.καπου 28-30 χρονων,καστανοξανθη,κανονικο σωμα(ουτε αδυνατη ,ουτε πιασιματα),το πολυ 1.65-1.70,ωραιο στηθος,οχι σιλικονη,ομορφη και γλυκια κοπελα . δε θυμαμαι ονομα σορρυ. υπαρχει ακομη μηπως?
τη σασα τη ξερω οκ.σαν ρωσσιδα η ουκρανεζα αλλα οκ δεν εχει και καποια σημασια αυτο.μολδαβεζα θυμαμαι μονο την γιαννα και πιο προσφατα τη σασα - πάολα.
τη σασα τη ξερω οκ.σαν ρωσσιδα η ουκρανεζα αλλα οκ δεν εχει και καποια σημασια αυτο.
ισως τη λενε γιαννα,δουλευει ακομη μηπως?
εγινε,ευχαριστω πολυ
υ.γ. μ αρεσε η απαντηση που δωσατε πριν λιγες μερες για την ..υπηρεσια,δειχνει ανθρωπια.και επειδη ανθρωποι ειμαστε κει εμεις πανω απο ολα,θα ξαναερθω επειτα απο 2 ολοκληρα χρονια![]()
που ειναι το αστειο συναδελφε για να καταλαβω και εγω?
Βλέπω όλες τις ξέρεις...