Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
10:00-19:00 : Η Λάουρα και 19:00-04:00: η Αλεξία
Η Αλεξία είναι η μελαχρινούλα πιτσιρίκα που βγαίνει όλο χαριτωμενιά και νάζι στο σαλόνι έτσι?
10:00-19:00 : Η Λάουρα και 19:00-04:00: η Αλεξία
Η Αλεξία είναι η μελαχρινούλα πιτσιρίκα που βγαίνει όλο χαριτωμενιά και νάζι στο σαλόνι έτσι?
Μπορεί. ...!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Αυτή! Να της πω να σε περιμένει?
Μπορεί. ...!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η ξανθούλα? ...με εντυπωσιακό σωματάκι...Και η Λάουρα πάντως είναι πολύ εντυπωσιακή!!
Η ξανθούλα? ...με εντυπωσιακό σωματάκι...
Την μοκέτα την καθαρίσατε...Βλέπω όλες τις ξέρεις...
Την μοκέτα την καθαρίσατε...
Τα μωρομάντηλα μπήκαν στη θέση τους...
Ζέστη κάνει και ο πελάτης έρχεται διψασμένος (για σεξ αλλά και {έστω} για νεράκι) ... υπάρχει ψύκτης ? στο σαλόνι δεν έχω δει κανέναν...!
Αφού σου υποσχέθηκα ότι θα μπει. Όλο μου γκρινιάζεις, παραπονιάρη!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αφού σου υποσχέθηκα ότι θα μπει. Όλο μου γκρινιάζεις, παραπονιάρη!
Εκει κοντά εχει μια κρεπερί πριν μπείς πάρε μια σόδα
Δεν πιστεύω να μου ζητήσετε και κρέπες τώρα!!
οχι ειναι too much ok. λουκουμαδες ομως θα ζητησουμεΔεν πιστεύω να μου ζητήσετε και κρέπες τώρα!!
οχι ειναι too much ok. λουκουμαδες ομως θα ζητησουμε
ερωτηση ...πριν 2-3 χρονια,συνηθως δουλευε πρωινη βαρδια,ηταν μια κοπελα απο μολδαβια ελεγε.καπου 28-30 χρονων,καστανοξανθη,κανονικο σωμα(ουτε αδυνατη ,ουτε πιασιματα),το πολυ 1.65-1.70,ωραιο στηθος,οχι σιλικονη,ομορφη και γλυκια κοπελα . δε θυμαμαι ονομα σορρυ. υπαρχει ακομη μηπως?
τη σασα τη ξερω οκ.σαν ρωσσιδα η ουκρανεζα αλλα οκ δεν εχει και καποια σημασια αυτο.μολδαβεζα θυμαμαι μονο την γιαννα και πιο προσφατα τη σασα - πάολα.
τη σασα τη ξερω οκ.σαν ρωσσιδα η ουκρανεζα αλλα οκ δεν εχει και καποια σημασια αυτο.
ισως τη λενε γιαννα,δουλευει ακομη μηπως?
εγινε,ευχαριστω πολυ
υ.γ. μ αρεσε η απαντηση που δωσατε πριν λιγες μερες για την ..υπηρεσια,δειχνει ανθρωπια.και επειδη ανθρωποι ειμαστε κει εμεις πανω απο ολα,θα ξαναερθω επειτα απο 2 ολοκληρα χρονια
που ειναι το αστειο συναδελφε για να καταλαβω και εγω?
Βλέπω όλες τις ξέρεις...