You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βριλησσού 36
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PASTELI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 478
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
και να ήσουν ο μόνος...Εχω ακουσει τα παντα ολα για την Σασα-Παολα αλλα δεν την εχω δει ποτε
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εχω ακουσει τα παντα ολα για την Σασα-Παολα αλλα δεν την εχω δει ποτε
μιλαμε το τελειο στησιμο πάτου ever.Αλλα κατα τα αλλα η μεγιστη ξεπετα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
και το καλύτερο γλυψαρχίδι ever...μιλαμε το τελειο στησιμο πάτου ever.Αλλα κατα τα αλλα η μεγιστη ξεπετα!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
και το καλύτερο γλυψαρχίδι ever...
θυμασαι φιλε μια περιοδο στη λελας προ πενταετιας που ηταν η σονια,η σασα και αλλη μια μελαχροινη σκυλι με μια ουλη στη κοιλια(νομιζω την ελεγαν λιντα),η ναταλια η ψηλη ξανθια κομοδινο?τοτε γνωρισα τη σασα-παολα και επαθα πλακα με το τουμπανοκωλι της!Ας οψεται φιλε.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
θυμασαι φιλε μια περιοδο στη λελας προ πενταετιας που ηταν η σονια,η σασα και αλλη μια μελαχροινη σκυλι με μια ουλη στη κοιλια(νομιζω την ελεγαν λιντα),η ναταλια η ψηλη ξανθια κομοδινο?τοτε γνωρισα τη σασα-παολα και επαθα πλακα με το τουμπανοκωλι της!Ας οψεται φιλε.
τοτε το Λέλας γαμούσε και έδερνε σε κοπέλες...
PIATSA δεν εχασεs και πολλα που δεν πηγεs με την σασα-παολα.το λεω εγω που εμαι απο τουs πιο δυσκολουs και λογω εμπειριαs και λογω ηλικιαs.Δεν μπορουσεs να βασιστειs και να ξερειs πωs θα περασειs.Εντελλωs απροβλεπτη και δεν συμμορφωνοταν με κανονεs.καθε φορα συμπεριφεροταν και διαφορετικα.ειχε ομωs και γαμω τιs κολλαρεs.μια φορα στο πιππινου εγινε τοση φασαρια που και πηρα τα λεφτα μου πισω και την εδιωξε η τσατσα εκεινη την στιγμη,εξω απο το σπιτι.φαινεται την ειχε αχτι και μαζεμενα η τσατσα.
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Eχω ακουσει extreme ιστοριες για την Σασα-Παολα που επιβεβαιωνουν τα λογια σου Απο οτι φαινεται με τις ιστοριες θα μεινω!!PIATSA δεν εχασεs και πολλα που δεν πηγεs με την σασα-παολα.το λεω εγω που εμαι απο τουs πιο δυσκολουs και λογω εμπειριαs και λογω ηλικιαs.Δεν μπορουσεs να βασιστειs και να ξερειs πωs θα περασειs.Εντελλωs απροβλεπτη και δεν συμμορφωνοταν με κανονεs.καθε φορα συμπεριφεροταν και διαφορετικα.ειχε ομωs και γαμω τιs κολλαρεs.μια φορα στο πιππινου εγινε τοση φασαρια που και πηρα τα λεφτα μου πισω και την εδιωξε η τσατσα εκεινη την στιγμη,εξω απο το σπιτι.φαινεται την ειχε αχτι και μαζεμενα η τσατσα.
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
έχει σταματήσει εδώ και καιρό από το 36. Άγνωστη η τύχη της....
για την Κορίνα κανένας δεν έχει ακούσει τιποτα;
το εν λογω στουντιο βελτιωνεται. ηρθαν καινουργια μουνακια και μαλιστα τουμπανα. εχω πετυχει την χριστινα ξανθια μουναρα ρωσιδα που δουλευει καθε τεταρτη και τη στελλα μελαχρινο εκ τσεχιας. η τσατσα διαφημιζει οτι μετα τις 10 του μηνα η ΠΑΟΛΑ επιστρεφει
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
axouu θα είσαι στο studio να περάσω να τα πούμε?το εν λογω στουντιο βελτιωνεται. ηρθαν καινουργια μουνακια και μαλιστα τουμπανα. εχω πετυχει την χριστινα ξανθια μουναρα ρωσιδα που δουλευει καθε τεταρτη και τη στελλα μελαχρινο εκ τσεχιας. η τσατσα διαφημιζει οτι μετα τις 10 του μηνα η ΠΑΟΛΑ επιστρεφει
ευχαριστούμε για τις πληροφορίες πάντως...
το αν βελτιώνεται ή όχι θα το πουν οι πελάτες...! ;)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Παμε παλι!!!!το εν λογω στουντιο βελτιωνεται. ηρθαν καινουργια μουνακια και μαλιστα τουμπανα. εχω πετυχει την χριστινα ξανθια μουναρα ρωσιδα που δουλευει καθε τεταρτη και τη στελλα μελαχρινο εκ τσεχιας. η τσατσα διαφημιζει οτι μετα τις 10 του μηνα η ΠΑΟΛΑ επιστρεφει
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΟΛΑ ΜΙΛΑΣ?
ok αν την πετύχει κάποιος αλλού ας ενημερώσειέχει σταματήσει εδώ και καιρό από το 36. Άγνωστη η τύχη της....
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φιλε μιλας για την ΠΑΟΛΑ απο το 55,57 και Φραντζη ???
axouu θα είσαι στο studio να περάσω να τα πούμε?
ευχαριστούμε για τις πληροφορίες πάντως...
το αν βελτιώνεται ή όχι θα το πουν οι πελάτες...! ;)
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
φυσικά και δεν αναφέρεται στην συγκεκριμένη Πάολα!Φιλε μιλας για την ΠΑΟΛΑ απο το 55,57 και Φραντζη ???
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Εξακολουθει σε αυτο το στουντιο να δουλευει αυτη η σιχαμερη τσατσα? δεν πηγαινω πλεον εκει μονο και μονο για αυτη την μαλακισμενη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 248K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις