Νέα

Βρέθηκε ο τάφος του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
οχι οτι θυμαμαι απο ανθρωπολογια πανεπιστημιου.
αν σου πω και τους τυπους της μυτης θα με πεις μυτολαγνο?  :2funny:
εκει εχουμε κυριως
ιταλικη (αλα καισαρα με κοκκαλο να βγαινει προς τα εξω)
ελληνικη σε ιδια ευθεια με μετωπο
γαλλικη κυρτη με κλιση προς τα πανω
αραβικη κυρτη με κλιση προς τα κατω

την αρμενικη μυτη ξεχασες  :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

Συνημμένα

• noses.jpg
    noses.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 45

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
εδω ο τιγρανης της αρμενιας με βεβαια και περσικες και ελληνικες ριζες δεν εχει εντονη αρμενικη μυτη παντως. στα συμβολα στο στεμμα του αετοι του δια και μακεδονικο αστερι ως ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ επιγονος του μεγαλου αλεξανδρου και οι λεξεις πισω ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΙΓΡΑΝΟΥ στα αρχαια μακεδονικα συμφωνα με πορνοπαπους και σκοπιανους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που δεν ειναι αλλα απο τα ελληνικα  :cheesy:

Συνημμένα

• image004.jpg
    image004.jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 15

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θ. Τζήμερος για τις Καρυάτιδες: "Χοντροκομμένα αγάλματα νεοπλουτίστικης αντίληψης"

«αγαπητοί διαμαρτυρόμενοι της πολιτικής ορθοδοξίας: τα πολιτικά σχόλια τα κάνω με την αρθρογραφία μου και τις πολιτικές θέσεις που υπάρχουν στο επίσημο site της Δημιουργίας. Εδώ μιλάω με ανθρώπους που είναι ή δήλωσαν φίλοι. Η θεματολογία δεν θα είναι μόνο πολιτική. Και όσο κι αν καραδοκούν τα όρνεα του διαδικτυακού κουτσομπολιού, το ύφος των κειμένων εδώ θα έχει τη χαλαρότητα (ως ένα βαθμό τουλάχιστον) που έχει μια κουβέντα με την παρέα μας(...) Εγώ όμως σας εξήγησα. Να ευνουχίσω τη σκέψη μου επειδή κάποιοι θέλουν τον πολιτικό κατ' εικόνα και καθ΄ ομοίωσίν τους, δεν πρόκειται να το κάνω. Σε όσους αρέσει. Κι αν δεν αρέσει, μια χαρά ήμουν και πριν μπλέξω με τα κοινά. »

Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν βρεθεί η αρχαιοελληνική πουτσα κάποιου πείτε μου ε;

Επισκέπτης
Ρε σεις με αυτα που γραφετε για τα δαχτυλα των ποδιων και τις μυτες, η δικια μου προς Αιγυπτιακη μοιαζει, τα δε ποδια Ρωμαικα LOL interracial με διαφορετικους εκανε η μακαριτισσα? :cheesy:
Ας σταματησω εδω, γιατι θα βγει απο τον ταφο να με καταρασει!

Αν βρεθεί η αρχαιοελληνική πουτσα κάποιου πείτε μου ε;
Η δικια μου μια κι εχει φαει νυστερι με Εβραικη ομοιαζει :cheesy:
Μακαρι να ημουνα κι Εβραιος στα τραπεζικα, θα πηγαινα πολλες κοσσα (μιλαω κι ολιγα Αλμπανικα)...

εχουν βρεθει πολλες και τεραστιες 2 μετρα καποιες απο αυτες
Ειναι αυτο που λεν το τσουτσουνι του Γιγαντα!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ραδιο αρβυλα πρωινη πριν 2 ωρες στο σχολειο απο φιλολογινα που εχει φιλεναδα αρχαιολογα στες ανασκαφες. βαλανε καμερες και ειδανε επιγραφη που φανερωνει οτι ειναι του ηφαιστειωνα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
ραδιο αρβυλα πρωινη πριν 2 ωρες στο σχολειο απο φιλολογινα που εχει φιλεναδα αρχαιολογα στες ανασκαφες. βαλανε καμερες και ειδανε επιγραφη που φανερωνει οτι ειναι του ηφαιστειωνα.

Ποιες καμερες.?? Εικασιες ειναι ενος αρχαιολογου...

www.skai.gr/news/culture/article/265391/amfipoli-enoikos-tou-tumvou-kasta-o-ifaistionas-ektima-arhaiologos-/]http://www.skai.gr/news/culture/article/265391/amfipoli-enoikos-tou-tumvou-kasta-o-ifaistionas-ektima-arhaiologos-/[/url]

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αυτο που ποσταρες ειναι εικασια 10 ημερων.
η συναδελφισα φιλολογινα επικαλεστηκε οτι ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΙΚΡΟΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
ηφαιστιωνας και πουτσες μπλε...τζαμπα δηλαδη περιμενουμε τοσες μερες να ειναι κανας μεγαλεκος????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ραδιο αρβυλα πρωινη πριν 2 ωρες στο σχολειο απο φιλολογινα
Τεκνο μου, φυγε απο εδω μεσα, ειναι αντρο ηλιακακα μεγαλων χοιρων, θα σε διαφθειρουμε :cheesy:
Ωραια η Φιλολογος?
Αξιζει να της κανω καμακι?
Για ενημερωσε το Θειο :cheesy:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι