Iakwvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 113
- Πόντοι
- 1
αν βαλεις οτι εχουμε καμια δεκαρια πανεπιστημια με τμηματα αρχαιολογιας και καθε τμημα μπορει να εχει καμμια 50αρια καθηγητες μεσο ορο πρεπει να ειναι γυρω στους 500 αν βαλεις και πιθανους ελληνες εξωτερικου πανω απο 500...Ρε 'σεις, ΠΟΣΟΥΣ καθηγητές αρχαιολογίας έχουμε;;;;;;;;
Τυπε χθες με το ενδιαφερον που μου παρουσιαστηκε βλεποντας την εκπομπη του Εγκριτου Δημοσιογραφου Στεφανου Χιου.. κατεβαζα παραλληλα κατι ουισκιες και μολις τελειωσε η εκπομπη επαθα κοκομπλοκο, ξεραθηκα τελειως λεμε... επεσα σε κωμα !!! Με χτυπησανε οι Δημοσκοπησεις του Καθηγητη Πανα στο Κεφαλι !!!!
ειδα και εγω την εκπομπη χθες του Πρετε...γλοιωδης κ ελεεινος τυπος
πως τον αντεξες τυπε?
Ναι οι σοβαροί επιστήμονες αυτό υποστηρίζουμε. Αρχαίο μετρό - στάση Καστά.εισαι σιγουρος οτι αυτο το υποστηριζουν οι επιστημονες?
Ναι οι σοβαροί επιστήμονες αυτό υποστηρίζουμε. Αρχαίο μετρό - στάση Καστά.
Βρέθηκε και ένα αρχαίο σκαπτικό μηχάνημα , με την πινακίδα "Μετρομύς Νίνιος"Ναι οι σοβαροί επιστήμονες αυτό υποστηρίζουμε. Αρχαίο μετρό - στάση Καστά.
Τυπε χθες με το ενδιαφερον που μου παρουσιαστηκε βλεποντας την εκπομπη του Εγκριτου Δημοσιογραφου Στεφανου Χιου.. κατεβαζα παραλληλα κατι ουισκιες και μολις τελειωσε η εκπομπη επαθα κοκομπλοκο, ξεραθηκα τελειως λεμε... επεσα σε κωμα !!! Με χτυπησανε οι Δημοσκοπησεις του Καθηγητη Πανα στο Κεφαλι !!!!
λαθος...φαινεται καθαρα η κτηνοβασια......Ισως συμβολιζει την κινηση του θεου Ηλιου και την διαδρομη του στον ουρανο
Τι εγινε ρε παιδια???
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ είναι θαμμενοι εκει???
Πολλους μαιανδρους βλεπω???
Η μηπως είναι θαμμενοι ΝΑΖΙΣΤΕΣ????