Νέα

Βρέθηκε ο τάφος του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Υποβαθμίζεις την μαλακία του έλληνα. Κόβω το κεφάλι μου πως αν εκανες μια έρευνα στην θεσσαλονίκη πως ψηφίζοντας π.χ. ΠΑΣΟΚ, θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ 100% το πρωτάθλημα, το αποτέλεσμα θα σε άφηνε ΑΦΩΝΟ.
κολοκυθια και οταν ειχαμε τον μπατατουδη τον γκομενο της παπανδρεου και ανοιγονταν πορτες και για ΠΑΟΚ απο το κρατος για πρωτη φορα στην ιστορια του, παλι νδ εβγαινε στην θεσσαλονικη

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ναι γιατι κανεις δεν πιστευε πως μπορουσε να κοντραρει τον χο χο χο. Και για να μην ξεφυγουμε απο την κουβεντα δεν έχω άποψη για το αν η ανακάλυψη έχει κάποια σχέση με τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, αλλά ο έλληνας έχει αποδείξει πώς είναι ευκολα πολιικα χειραγωγησημος.

Ναι φαινεται πως μιλάμε διαφορετική γλώσσα φίλε μου. Γιατι για σένα η πρόταση '' δεν έχω άποψη για το αν η ανακάλυψη έχει κάποια σχέση με τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης'' δείχνει πως έχω άποψη.  :) :)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι γιατι κανεις δεν πιστευε πως μπορουσε να κοντραρει τον χο χο χο. Και για να μην ξεφυγουμε απο την κουβεντα δεν έχω άποψη για το αν η ανακάλυψη έχει κάποια σχέση με τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, αλλά ο έλληνας έχει αποδείξει πώς είναι ευκολα πολιικα χειραγωγησημος.
αυτο δεν εγινε ΠΟΤΕ στην ελλαδα και ισως να μην εγινε και ποτε και σε ολο τον κοσμο.
ακου εκει αποπροσανατολισμος του κοσμου με αρχαιολογικη ανακαλυψη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλυτερα για συνομωσια με ουφο να λεγατε πιο πιστευτες ειναι τετοιες συνομωσιολογιες.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.607
Πόντοι
606
Παιδια υπαρχει ενδεχομενο μεγαλο να βρουν μονο τοίχους :) Δηλαδη μεχρι τωρα δεν εχουν βρει καποιο αντικείμενο που να ειναι με τα χερια  ευκολο να το σηκώσεις :) Μονο τις σφηκες ντουβαρια και τις Καρυάτιδες :) δηλαδη προχώρησαν τοσο μεσα σε τοσο μεγαλο ταφο και να μην εχουν βρει εστω μια πένσα.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Παιδια υπαρχει ενδεχομενο μεγαλο να βρουν μονο τοίχους :) Δηλαδη μεχρι τωρα δεν εχουν βρει καποιο αντικείμενο που να ειναι με τα χερια  ευκολο να το σηκώσεις :) Μονο τις σφηκες ντουβαρια και τις Καρυάτιδες :) δηλαδη προχώρησαν τοσο μεσα σε τοσο μεγαλο ταφο και να μην εχουν βρει εστω μια πένσα.
γιατι αν εχει συλλυθει ο ταφος και δεν εχουμε χρυσα στεφανια και απο εκει
το οτι θα εχουμε τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
δεν ειναι ενα τεραστιο τουριστικο κερδος απο την ολη ιστορια???
ξες ποσο ασημαντοι ηταν τουταγχαμων και χεοπας για την παγκοσμια ιστορια και πλημυριζε η αιγυπτος απο τουριστες για να δουν τις τεραστιες πυραμιδες ενω οι χρυσοι σαρκοφαγοι ειναι εξωτερικο??

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
χρυσα στεφανια βρεθηκαν καμια δεκαρια και στις ανασκαφες του μετρο θεσσαλονικης δεν μας λειπουν, απο μεγεθος υστερουσαμε σε σχεση με αιγυπτο και πλεον με 100τοσα μετρα διαμετρο του ταφου δεν υστερουμε ουτε σε αυτο, καλη διαφημιση θελουμε και καλα ξενοδοχεια και μπορει να τραβηξει κοσμο και η αμφιπολη.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.607
Πόντοι
606
γιατι αν εχει συλλυθει ο ταφος και δεν εχουμε χρυσα στεφανια και απο εκει
το οτι θα εχουμε τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
δεν ειναι ενα τεραστιο τουριστικο κερδος απο την ολη ιστορια???
ξες ποσο ασημαντοι ηταν τουταγχαμων και χεοπας για την παγκοσμια ιστορια και πλημυριζε η αιγυπτος απο τουριστες για να δουν τις τεραστιες πυραμιδες ενω οι χρυσοι σαρκοφαγοι ειναι εξωτερικο??
ναι ειναι ενας πολυ μεγαλος ταφος συμφωνω... αλλα αν δεν εχει τιποτα μεσα που ειναι το πιο πιθανο :) Οι ξενοι και εμεις ακομα θα κανουμε λιγο πισω :) Απο τους 50 αρχαιους ταφους που εχουν βρει μεχρι τωρα οι 47 ηταν λεηλατημένοι :) Οποτε οι πιθανοτιτες εδω ειναι ελαχιστες :) Οσο για το αν βρουν κατι παιζει πολυ μεγαλο ρολο εκτος αν ειναι ο ταφος τοσο μεγαλος μεσα οσο ειναι η περιφερια του που να δειχνει επιφανιες ζωγραφισμενες και διαφορα αρχαια μεγαλα γλυπτα :) Αλλα στην ξεραΐλα χωρις καποια συμαντικα ευρήματα δυσκολα θα υπαρχει αυτος ο ενθουσιασμος που υπαρχει τωρα με την οποια ανυπομονισια  του ενδεχόμενου το να μπορει ο ταφος να μην ειναι λεηλατημένος :) Ας πουμε προσωπικα δεν θα πηγαινα βεργινα που εχω παει..!! αν δεν ειχαν βρει κατι :)    Τεσπα μακαρι να ειναι του Μεγαλου Αλεξανδρου και να ειναι γεματος χρισα και διαφορα αλλα αντικείμενα των αρχαιων Μακεδόνων :)  

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ναι ειναι ενας πολυ μεγαλος ταφος συμφωνω... αλλα αν δεν εχει τιποτα μεσα που ειναι το πιο πιθανο :) Οι ξενοι και εμεις ακομα θα κανουμε λιγο πισω :) Απο τους 50 αρχαιους ταφους που εχουν βρει μεχρι τωρα οι 47 ηταν λεηλατημένοι :) Οποτε οι πιθανοτιτες εδω ειναι ελαχιστες :) Οσο για το αν βρουν κατι παιζει πολυ μεγαλο ρολο εκτος αν ειναι ο ταφος τοσο μεγαλος μεσα οσο ειναι η περιφερια του που να δειχνει επιφανιες ζωγραφισμενες και διαφορα αρχαια μεγαλα γλυπτα :) Αλλα στην ξεραΐλα χωρις καποια συμαντικα ευρήματα δυσκολα θα υπαρχει αυτος ο ενθουσιασμος που υπαρχει τωρα με την οποια ανυπομονισια  του ενδεχόμενου το να μπορει ο ταφος να μην ειναι λεηλατημένος :) Ας πουμε προσωπικα δεν θα πηγαινα βεργινα που εχω παει..!! αν δεν ειχαν βρει κατι :)    Τεσπα μακαρι να ειναι του Μεγαλου Αλεξανδρου και να ειναι γεματος χρισα και διαφορα αλλα αντικείμενα των αρχαιων Μακεδόνων :)  
εγω παλι ειτε εχει στο μουσειο της θεσσαλονικης 3 χρυσες λαρνακες ειτε 4 το ιδιο μου κανει αν δεν ειναι μεσα και του μεγαλεξανδρου.
το οτι ομως θα εχουμε τον μεγαλυτερο ταφο στην ευρωπη ειναι κατι για το οποιο θα εισαι υπερηφανος μια ζωη, οπως και για τον παλιοτερο θρονο της ευρωπης, το παλιοτερο σταδιο της ευρωπης, το παλιοτερο θεατρο της ευρωπης,την παλιοτερη επιγραφη, την αρχαιοτερη ευρωπαϊκη γραφη, την πρωτη πραγματικη δημοκρατια και αλλες πρωτιες για τις οποιες μας ζηλευουν και μας καπηλευονται γειτονες και αλλοι...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
αυτο δεν εγινε ΠΟΤΕ στην ελλαδα και ισως να μην εγινε και ποτε και σε ολο τον κοσμο.
ακου εκει αποπροσανατολισμος του κοσμου με αρχαιολογικη ανακαλυψη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλυτερα για συνομωσια με ουφο να λεγατε πιο πιστευτες ειναι τετοιες συνομωσιολογιες.

ρε φιλε που ζείς????? Το οτι ακόμα κοιμάται ο κόσμος που οφείλεται?? Εγω δεν σου είπα για το συγκεκριμένο θέμα, αλλα το πόσο για τον πέο είναι πολιτικά οι έλληνες, διαβασε το καλά.  Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν και νέα άτομα που πιστεύουν πως αυτο που βιώνει η ελλάδα και το πώς θα βγεί με την βοήθεια του θεού απο τη κρίση, τα έχει πεί όλα ο γέροντας Παισιος. Καλα δεν θα αναφέρω τιποτα για την τρίτη ηλικία.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.607
Πόντοι
606
εγω παλι ειτε εχει στο μουσειο της θεσσαλονικης 3 χρυσες λαρνακες ειτε 4 το ιδιο μου κανει αν δεν ειναι μεσα και του μεγαλεξανδρου.
το οτι ομως θα εχουμε τον μεγαλυτερο ταφο στην ευρωπη ειναι κατι για το οποιο θα εισαι υπερηφανος μια ζωη, οπως και για τον παλιοτερο θρονο της ευρωπης, το παλιοτερο σταδιο της ευρωπης, το παλιοτερο θεατρο της ευρωπης,την παλιοτερη επιγραφη, την αρχαιοτερη ευρωπαϊκη γραφη, την πρωτη πραγματικη δημοκρατια και αλλες πρωτιες για τις οποιες μας ζηλευουν και μας καπηλευονται γειτονες και αλλοι...
αλλο να βρουμε διασκορπισμενα σε ολη την μακεδονια χρυσά αντικείμενα :)  αρχαια μακεδονικα  αγαλματα :) και γενικα  ελληνικά ευρύτερα αρχαια :) :)  κτλ κτλ. Και αλλο να τα βρουμε αυτα τα χρυσα σε αυτον τον μεγαλοπρεπή τάφο εχει διαφορα :) :)  Το να βρουν εδω πολύτιμα αντικείμενα αυτο θα κανει τον κοσμο Να λεει οτι θα παει σε εναν μεγαλοπρεπη ταφο για να δει τα τοσο σημαντικά ευρήματα :) Τεσπα  :) :) :) :) :)    

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ρε φιλε που ζείς????? Το οτι ακόμα κοιμάται ο κόσμος που οφείλεται?? Εγω δεν σου είπα για το συγκεκριμένο θέμα, αλλα το πόσο για τον πέο είναι πολιτικά οι έλληνες, διαβασε το καλά.  Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως υπάρχουν και νέα άτομα που πιστεύουν πως αυτο που βιώνει η ελλάδα και το πώς θα βγεί με την βοήθεια του θεού απο τη κρίση, τα έχει πεί όλα ο γέροντας Παισιος. Καλα δεν θα αναφέρω τιποτα για την τρίτη ηλικία.
εγω δεν ειδα να κοιμαται ο κοσμος, οταν η βουλη ψηφιζε τα μνημονια ειχε γεμισει κοσμο εξω, τοτε αν αποπροσανατολιζονταν ο κοσμος με κατι αλλο ναι, αλλα τωρα μετα απο 2 χρονια μεσα στον αυγουστο ή τωρα ειχαμε καποια αναλογη εξελιξη και κοιμηθηκε ο κοσμος (με ποιο τροπο αραγε!!!  :think:) με τις ανασκαφες :huh: :huh:?????????

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
εγω δεν ειδα να κοιμαται ο κοσμος, οταν η βουλη ψηφιζε τα μνημονια ειχε γεμισει κοσμο εξω, τοτε αν αποπροσανατολιζονταν ο κοσμος με κατι αλλο ναι, αλλα τωρα μετα απο 2 χρονια μεσα στον αυγουστο ή τωρα ειχαμε καποια αναλογη εξελιξη και κοιμηθηκε ο κοσμος (με ποιο τροπο αραγε!!!  :think:) με τις ανασκαφες :huh: :huh:?????????

ρε φίλε τώρα η trollαρεις η κάτι άλλο παίζει δεν έχω ιδέα. Εχεις κολλήσει να λές συνέχεια πως δεν γινεται να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος απο αρχαία ευρήματα. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! το οτι εγραψα πως δέν έχω άποψη σε αυτο το θέμα εσυ πως το μεταφράζεις δλδ??

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ρε φίλε τώρα η trollαρεις η κάτι άλλο παίζει δεν έχω ιδέα. Εχεις κολλήσει να λές συνέχεια πως δεν γινεται να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος απο αρχαία ευρήματα. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! το οτι εγραψα πως δέν έχω άποψη σε αυτο το θέμα εσυ πως το μεταφράζεις δλδ??
αυτα που υπογραμμισα απο τα λεγομενα σου το αντιθετο αφηνουν να εννοηθει.
εκτος αν μιλαμε αλλη γλωσσα  :rolleyes: :rolleyes:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
αυτα που υπογραμμισα απο τα λεγομενα σου το αντιθετο αφηνουν να εννοηθει.
εκτος αν μιλαμε αλλη γλωσσα  :rolleyes: :rolleyes:

μαλλον έχεις πρόβλημα το να διαβάζεις ολόκληρες τις προτάσεις.  Οταν ο άλλος γράφει πως δέν έχει άποψη για κάτι. Μάλλον εννοεί στα ελληνικά πάντα πως δεν έχει άποψη. προσπάθησε να διαβάσεις και πριν απο τα υπογραμμισμένα τι λέω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μαλλον έχεις πρόβλημα το να διαβάζεις ολόκληρες τις προτάσεις.  Οταν ο άλλος γράφει πως δέν έχει άποψη για κάτι. Μάλλον εννοεί στα ελληνικά πάντα πως δεν έχει άποψη. προσπάθησε να διαβάσεις και πριν απο τα υπογραμμισμένα τι λέω.
αν δεν ηθελες να υπονοησεις οτι μπορει να εγινε και για αποπροσανατολισμο, πολυ απλα κακως γραφεις "δεν εχω γνωμη αν εγινε για αποπροσανατολισμο","εσυ γιατι νομιζεις κοιμουνται?"
διοτι στην ελληνικη αυτα δινουν υπονουμενο οτι μπορει να εγινε και για αποπροσανατολισμο,
πραγμα που δεν μπορει να σταθει με καμμια λογικη καθως ποτε δεν ειχε τετοιο αποτελεσμα μια τετοια ανακαλυψη.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
αν δεν ηθελες να υπονοησεις οτι μπορει να εγινε και για αποπροσανατολισμο, πολυ απλα κακως γραφεις "δεν εχω γνωμη αν εγινε για αποπροσανατολισμο","εσυ γιατι νομιζεις κοιμουνται?"
διοτι στην ελληνικη αυτα δινουν υπονουμενο οτι μπορει να εγινε και για αποπροσανατολισμο,
πραγμα που δεν μπορει να σταθει με καμμια λογικη καθως ποτε δεν ειχε τετοιο αποτελεσμα μια τετοια ανακαλυψη.

Η φραση αυτη κολλάει στο ότι για το ίδιο θέμα είχες διαφωνία με τον φιλο observer πιο πίσω. Μπαίνοντας στην κουβέντα τόνισα πως δεν έχω άποψη γι αυτο το θέμα, απλά γενικά ο έλληνας ψηφοφορος είναι εύκολα χειραγωγησιμος.
η φράση δεν έχω άποψη δηλώνει πως δέν γνωρίζω, δεν το έχω ψάξει, δεν με ενδιαφέρει να το ψαξω και πολλές άλλες παραπλήσιες έννοιες.
Αν εσυ αποκωδικοποιεις την φράση ως μαλλον, ισως κ.τ.λ. δεν είναι κάποιο λάθος των ελληνικών που γράφω. Γιατί αν εσύ φιλε μου εκλαμβάνεις
την ουδετεροτητα της συγκεκριμένης άποψης μου ως διαφωνία με της δικής σου, τοτε δεν ειναι δικό μου φταίξιμο.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επειδη δεν παρακολουθω και πολλυ ειδησεις τελικα ειναι ταφικο μνημειο εχουν βρει κανενα πτωμα καμια μουμια η εστω κοκκαλα η ο ταφος τελικα εχει συλληθει και δεν θα μαθουμε ποτε ποιος ηταν θαμενος εκει κατω τελικα σαν ριαλιτυ το χουν κανει μηπως δεν εχουν φτασει ακομα στο ταφικο δωματιο τελικα τι παιζεισε μια περιληψη

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.075
Πόντοι
6.515
επειδη δεν παρακολουθω και πολλυ ειδησεις τελικα ειναι ταφικο μνημειο εχουν βρει κανενα πτωμα καμια μουμια η εστω κοκκαλα η ο ταφος τελικα εχει συλληθει και δεν θα μαθουμε ποτε ποιος ηταν θαμενος εκει κατω τελικα σαν ριαλιτυ το χουν κανει μηπως δεν εχουν φτασει ακομα στο ταφικο δωματιο τελικα τι παιζεισε μια περιληψη

απειλουν ότι θα αποκαλυψουν ποιος είναι θαμμενος μονο αν ψηφισει ξανα ο κοσμος τον Βενιζέλο τυπε. Αλλιως θα τα σκεπασουν όλα με χωμα  :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
απειλουν ότι θα αποκαλυψουν ποιος είναι θαμμενος μονο αν ψηφισει ξανα ο κοσμος τον Βενιζέλο τυπε. Αλλιως θα τα σκεπασουν όλα με χωμα  :grin:

τον βεννιζελο ουτε οι πεθαμενοι δεν τον ψηφιζουν πλεον μονο κατι τελειωμενα ζομπι που οσο περναει ο καιρος θα εξαφανιστουν κι αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom