observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Οσο πλησιάζουν τα νέα μετρα, θα εμφανιζονται κι άλλες Καρυατιδες , Μεγαλέξαντροι κλπ
Οσο πλησιάζουν τα νέα μετρα, θα εμφανιζονται κι άλλες Καρυατιδες , Μεγαλέξαντροι κλπ
μαν ειναι και αυτο που λες Αλλα επειδη εχω παει βεργινα σε ολους τους ταφους στην πελλα μακεδονικους κτλ. Τετιο ταφο τοσο μεγαλο δεν εχω δει δεν εχεις αδικο οτι με τα νεα μετρα ψαχνουν να αποπροσανατολισουν τον κοσμο στο να μην αντιδράει Αλλα αν ειναι να ανοιξει ενας τεραστιος μακεδονικος ταφος ας το κανουν με το καλο Αν ειναι του μεγα αλεξανδρου η περιοχη εκει θα ανθίσειΟσο πλησιάζουν τα νέα μετρα, θα εμφανιζονται κι άλλες Καρυατιδες , Μεγαλέξαντροι κλπ
Δεν νομίζω να έχει σχέση, εξάλλου βρισκόμαστε πια στην πρόβλεψη ( από τις πολλές ) που είχε κάνει ο γέροντας...Οσο πλησιάζουν τα νέα μετρα, θα εμφανιζονται κι άλλες Καρυατιδες , Μεγαλέξαντροι κλπ
Μπορει και να πουν οτι η καρυατιδα που λειπει απο την Ακροπολη, την πηρε ο Μεγαλεξανδροςλες να αναστησουν και τον Μεγαλο στρατηλατη τυπε ?
Δεν νομίζω να έχει σχέση, εξάλλου βρισκόμαστε πια στην πρόβλεψη ( από τις πολλές ) που είχε κάνει ο γέροντας...
«ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ» (Γέρ. Παΐσιος)
ναι οπως οταν περναγαν τα μνημονια, καθε φορα που ηταν να περασει ενα μνημονιο ή να κανουν απολυσεις και μειωσεις συνταξεων και μισθων πεταγαν μια τετοια ανακαλυψη και ο κοσμος αποπροσανατολιζοντανΟσο πλησιάζουν τα νέα μετρα, θα εμφανιζονται κι άλλες Καρυατιδες , Μεγαλέξαντροι κλπ
ναι οπως οταν περναγαν τα μνημονια, καθε φορα που ηταν να περασει ενα μνημονιο ή να κανουν απολυσεις και μειωσεις συνταξεων και μισθων πεταγαν μια τετοια ανακαλυψη και ο κοσμος αποπροσανατολιζονταν
εδω βρεθηκε Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Eνω αν δεν ηταν ο ταφος ο νεοελληνας θα ηταν κερβερος εξω απο τη βουλη και δε θα περνουσε κανενα μετρο και μνημονιο . Παλι καλα που βρηκαν τον ταφο και σωθηκαν και αποπροσανατολιστηκε η κοινη γνωμη.
Να χορτασεις μαλακια ειναι αυτο το γαμημενο το ιντερνετ
Βρέθηκε ο τάφος?Eνω αν δεν ηταν ο ταφος ο νεοελληνας θα ηταν κερβερος εξω απο τη βουλη και δε θα περνουσε κανενα μετρο και μνημονιο . Παλι καλα που βρηκαν τον ταφο και σωθηκαν και αποπροσανατολιστηκε η κοινη γνωμη.
Να χορτασεις μαλακια ειναι αυτο το γαμημενο το ιντερνετ
Ξεροχυνω με καυλωμενη ρογιτσα καρυατιδας
κατσε ρε φιλε γιατι εσυ θα μας τρελανεις.Είναι δυνατόν να είσαι τόσο αθώος; Ο τάφος έχει βρεθεί εδώ και 50 χρόνια. Δεν ανασκάφτηκε όταν έρεαν τα κονδύλια με το τσουβάλι, άρχισαν οι ανασκαφές τώρα με την κρίση κι εσύ πραγματικά νομίζεις ότι είναι τυχαίο; Βέβαια, όλοι έχουμε τις απόψεις μας και πιστεύουμε ότι μας αρέσει. Αφού έχεις την άποψη ότι δεν βγήκε τώρα το θέμα για αποπροσανατολισμό, θα ήθελα να με διαφωτίσεις γιατί πέρασε τόσος καιρός στη μούγκα, μπορεί να γνωρίζεις γεγονότα που εγώ αγνοώ.
κανενας λαος δεν αποπροσανατολιστηκε απο αθλητικες επιτυχιες-αποτυχιες ή αρχαιολογικες ανακαλυψεις ή πολιτιστικες εκδηλωσεις.
για να καταπιει καποιος την φτωχια του πρεπει να γινει κατι χειροτερο πχ πολεμος ή εστω ενα θερμο επεισοδιο με καταληψη βραχονησιδας για εθνικη αναταση