Νέα

Βρέθηκε ο τάφος του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Οσο  πλησιάζουν τα νέα  μετρα, θα εμφανιζονται  κι άλλες Καρυατιδες , Μεγαλέξαντροι  κλπ

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.608
Πόντοι
606
Οσο  πλησιάζουν τα νέα  μετρα, θα εμφανιζονται   κι άλλες Καρυατιδες , Μεγαλέξαντροι   κλπ
μαν :) ειναι και αυτο που λες :) Αλλα επειδη εχω παει βεργινα σε ολους τους ταφους στην πελλα μακεδονικους κτλ.  Τετιο ταφο τοσο μεγαλο δεν εχω δει :) δεν εχεις αδικο οτι με τα νεα μετρα ψαχνουν να αποπροσανατολισουν  τον κοσμο στο να μην αντιδράει :) Αλλα αν ειναι να ανοιξει ενας τεραστιος μακεδονικος ταφος ας το κανουν με το καλο :) :) :) Αν ειναι του μεγα αλεξανδρου η περιοχη εκει θα ανθίσει :) 

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Οσο  πλησιάζουν τα νέα  μετρα, θα εμφανιζονται   κι άλλες Καρυατιδες , Μεγαλέξαντροι   κλπ
Δεν νομίζω να έχει σχέση, εξάλλου βρισκόμαστε πια στην πρόβλεψη ( από τις πολλές ) που είχε κάνει ο γέροντας...
«ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ» (Γέρ. Παΐσιος)

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
λες να αναστησουν και τον Μεγαλο στρατηλατη τυπε ? :think:  :grin:
Μπορει και να πουν οτι η καρυατιδα που λειπει απο την Ακροπολη, την πηρε ο Μεγαλεξανδρος
για να στολισει τον ταφο του..
:grin:

URL]]

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Δεν νομίζω να έχει σχέση, εξάλλου βρισκόμαστε πια στην πρόβλεψη ( από τις πολλές ) που είχε κάνει ο γέροντας...
«ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ» (Γέρ. Παΐσιος)

επίσης μάλλον θα επιβεβαιωθεί και το «θα βρεθεί τάφος αλλά θα είναι σαν να μην βρεθεί», που σημαίνει ότι θα είναι συλημένος.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Οσο  πλησιάζουν τα νέα  μετρα, θα εμφανιζονται   κι άλλες Καρυατιδες , Μεγαλέξαντροι   κλπ
ναι οπως οταν περναγαν τα μνημονια, καθε φορα που ηταν να περασει ενα μνημονιο ή να κανουν απολυσεις και μειωσεις συνταξεων και μισθων πεταγαν μια τετοια ανακαλυψη και ο κοσμος αποπροσανατολιζονταν
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εδω βρεθηκε Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
ναι οπως οταν περναγαν τα μνημονια, καθε φορα που ηταν να περασει ενα μνημονιο ή να κανουν απολυσεις και μειωσεις συνταξεων και μισθων πεταγαν μια τετοια ανακαλυψη και ο κοσμος αποπροσανατολιζονταν
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εδω βρεθηκε Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Είναι δυνατόν να είσαι τόσο αθώος; Ο τάφος έχει βρεθεί εδώ και 50 χρόνια. Δεν ανασκάφτηκε όταν έρεαν τα κονδύλια με το τσουβάλι, άρχισαν οι ανασκαφές τώρα με την κρίση κι εσύ πραγματικά νομίζεις ότι είναι τυχαίο; Βέβαια, όλοι έχουμε τις απόψεις μας και πιστεύουμε ότι μας αρέσει. Αφού έχεις την άποψη ότι δεν βγήκε τώρα το θέμα για αποπροσανατολισμό, θα ήθελα να με διαφωτίσεις γιατί πέρασε τόσος καιρός στη μούγκα, μπορεί να γνωρίζεις γεγονότα που εγώ αγνοώ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eνω αν δεν ηταν ο ταφος ο νεοελληνας θα ηταν κερβερος εξω απο τη βουλη και δε θα περνουσε κανενα μετρο και μνημονιο . Παλι καλα που βρηκαν τον ταφο και σωθηκαν και αποπροσανατολιστηκε η κοινη γνωμη.

Να χορτασεις μαλακια ειναι αυτο το γαμημενο το ιντερνετ  :headbang:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Μπράβο ρε μάγκα το έπιασες το θέμα, τώρα όλοι ξημεροβραδιάζονται με τον τάφο και ξεχνάνε τη κρίση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Eνω αν δεν ηταν ο ταφος ο νεοελληνας θα ηταν κερβερος εξω απο τη βουλη και δε θα περνουσε κανενα μετρο και μνημονιο . Παλι καλα που βρηκαν τον ταφο και σωθηκαν και αποπροσανατολιστηκε η κοινη γνωμη.

εεε οοοοο παρτε το μνημονιο κ φυγετε απο εδω  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786

Βρέθηκε ο τάφος?

Και εγώ κάθομαι μόνος μου έξω από τη Βουλή?
Πέστε το ρε να φύγω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Είναι δυνατόν να είσαι τόσο αθώος; Ο τάφος έχει βρεθεί εδώ και 50 χρόνια. Δεν ανασκάφτηκε όταν έρεαν τα κονδύλια με το τσουβάλι, άρχισαν οι ανασκαφές τώρα με την κρίση κι εσύ πραγματικά νομίζεις ότι είναι τυχαίο; Βέβαια, όλοι έχουμε τις απόψεις μας και πιστεύουμε ότι μας αρέσει. Αφού έχεις την άποψη ότι δεν βγήκε τώρα το θέμα για αποπροσανατολισμό, θα ήθελα να με διαφωτίσεις γιατί πέρασε τόσος καιρός στη μούγκα, μπορεί να γνωρίζεις γεγονότα που εγώ αγνοώ.
κατσε ρε φιλε γιατι εσυ θα μας τρελανεις.
το οτι οι κυβερνησεις τον παιζανε 50 χρονια και επιτελους εγινε η ανασκαφη ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ??????
τα μνημονια και οι μειωσεις μισθων εγιναν πριν 2-3 χρονια και η ανακαλυψη του ταφου ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
ειχαμε αγανακτησμενους εξω απο την βουλη τον τελευταιο μηνα και γυρισαν σπιτι τους για να δουν τις εξελιξεις στην αμφιπολη????  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
μηπως και ο αποκλεισμος απο την σερβια εγινε για να γκρινιαξουν οι ελληνες για το μπασκετ και να ξεχασουν την κυβερνηση  :idiot: :idiot: :idiot:
βρες μου ενα στοιχειο που να δειχνει οτι μια αρχαιολογικη ανακαλυψη βοηθησε την κυβερνηση να ανεβασει τα ποσοστα της και να κατευνασει αντιδρασεις. οχι μονο στην ελλαδα αλλα και παγκοσμιως ειμαι περιεργος να μαθω ενα τετοιο φαινομενο. :think: :think:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
με αυτην την λογικη ας φορολογισουν τους μακεδονες με 30% και να δωσουν παραλληλα ενα πετσινο πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ για να χαρουν  :2funny: :2funny:
μετα ας κανουν το ιδιο για ΟΦΗ-κρητικους
ΛΑΡΙΣΑ
κλπ καθε χρονο ας κανουν φοροεπιδρομη με κατακτηση πρωταθληματος και ολοι θα ειναι αποπροσανατολισμενοι απο την χαρα του πρωταθληματος οταν τους γαμανε φορολογικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Ρε σεις αλλο ειναι το θεμα,αν ειμαστε τοσο μαλακες και ειναι δυνατον να μας αποπροσανατολισει ειτε ο ταφος στην Αμφιπολη,ειτε μια επιτυχια στο Μουντιαλ η δε ξερω εγω τι αλλο,ε τοτε καλως τα παθαινουμε.Αν ειναι να ειμαστε τοσο ζωα και να μην μπορουμε να επεξεργαστει ο εγκεφαλος πανω απο ενα γεγονος τη φορα...ε στο μαντρι μας τοτε σαν προβατα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
κανενας λαος δεν αποπροσανατολιστηκε απο αθλητικες επιτυχιες-αποτυχιες ή αρχαιολογικες ανακαλυψεις ή πολιτιστικες εκδηλωσεις.
για να καταπιει καποιος την φτωχια του πρεπει να γινει κατι χειροτερο πχ πολεμος ή εστω ενα θερμο επεισοδιο με καταληψη βραχονησιδας για εθνικη αναταση

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
κανενας λαος δεν αποπροσανατολιστηκε απο αθλητικες επιτυχιες-αποτυχιες ή αρχαιολογικες ανακαλυψεις ή πολιτιστικες εκδηλωσεις.
για να καταπιει καποιος την φτωχια του πρεπει να γινει κατι χειροτερο πχ πολεμος ή εστω ενα θερμο επεισοδιο με καταληψη βραχονησιδας για εθνικη αναταση

Υποβαθμίζεις την μαλακία του έλληνα. Κόβω το κεφάλι μου πως αν εκανες μια έρευνα στην θεσσαλονίκη πως ψηφίζοντας π.χ. ΠΑΣΟΚ, θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ 100% το πρωτάθλημα, το αποτέλεσμα θα σε άφηνε ΑΦΩΝΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom