TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
οχιμηχανολόγος?
οχιμηχανολόγος?
που λέμε το ίδιο τότε?
καλα ολα αυτα...δεν μπορεις ομως να ζεις και να πορευεσαι μονο απ τις "ενδοξες αρχαιες κληρονομιες"....τωρα τι γινεται? γελαει ολη η ευρωπη μαζι μας και ζουμε με δανεικα...εγω παλι ειτε εχει στο μουσειο της θεσσαλονικης 3 χρυσες λαρνακες ειτε 4 το ιδιο μου κανει αν δεν ειναι μεσα και του μεγαλεξανδρου.
το οτι ομως θα εχουμε τον μεγαλυτερο ταφο στην ευρωπη ειναι κατι για το οποιο θα εισαι υπερηφανος μια ζωη, οπως και για τον παλιοτερο θρονο της ευρωπης, το παλιοτερο σταδιο της ευρωπης, το παλιοτερο θεατρο της ευρωπης,την παλιοτερη επιγραφη, την αρχαιοτερη ευρωπαϊκη γραφη, την πρωτη πραγματικη δημοκρατια και αλλες πρωτιες για τις οποιες μας ζηλευουν και μας καπηλευονται γειτονες και αλλοι...
εννοω ότι σε μερικά ίσως έχεις δίκιο. σε μερικά ίσως έχω εγώ δίκιο. περιμένουμε και βλέπουμε.που λέμε το ίδιο τότε?
κοίτα μπορη και να ειναι από το πέρασμα του χρόνου.πχ υγρασια.. αστοχία υλικού συμβαινουνε αυτά ..
μπορει. ίσως .θα δειξηΕιναι στανταρ τυμβωρυχοι. Ολοι οι αρχαιολογοι που σχολιασαν συμφωνουν σε αυτο. Απλα τα σχολια εχουν μπει με ψιλα γραμματα για ευνοητους λογους. Στην πορεια των ανασκαφων θα δουμε μεχρι που εχουν φτασει.
στατιστικά έχω πάντα δίκιοεννοω ότι σε μερικά ίσως έχεις δίκιο. σε μερικά ίσως έχω εγώ δίκιο. περιμένουμε και βλέπουμε.
υπάρχει κάποια απορία νευροχειρουργικού επιπέδου?Νευροχειρουργος εισαι;
υπάρχει κάποια απορία νευροχειρουργικού επιπέδου?
όχι μεν αλλά έχουν ασχοληθεί πολλοί νευροχειρουργοί μαζί μου ως ενδιαφέρουσα ιατρικά περίπτωση απ'ο το 1990 και μετάΝευροχειρουργος εισαι τυπε;
όχι μεν αλλά έχουν ασχοληθεί πολλοί νευροχειρουργοί μαζί μου ως ενδιαφέρουσα ιατρικά περίπτωση απ'ο το 1990 και μετά
ίδωμεν μανστατιστικά έχω πάντα δίκιο
μια εντελώς άχρηστη (αποφραγνένη)καρωτίδα και την άλλη με στεντ και κατεστραμένο τον μετωπιαίο λωβόΔευτερογενη νευραλγια τριδυμου ειχες;
μια εντελώς άχρηστη (αποφραγνένη)καρωτίδα και την άλλη με στεντ και κατεστραμένο τον μετωπιαίο λωβό
Ομως και τα κεφαλια των σφιγγων στην εισοδο που λειπουν, αλλα και το προσωπο της μιας καρυατιδας που λειπει επισης, ειναι εργο τυμβωρυχων. Μακαρι να μην εχουν προχωρησει περισσοτερο.
Το αμαρτωλό Τπουργείο Πολιτισμού τύπε δεν παίρνει ακόμα Πάκια αλλά εργάτες εξειδικευμένους κιόλας που έχουν προυπηρεσία.
Οι εργολάβοι βέβαια παίρνουν ότι νάναι. Μπαγκλαντεσιανούς, Ίνδούς. Ότι γουστάρεις. Εκεί πάνω δεν γνωρίζω βέβαια τι είδους συνεργεία δουλεύουν. Ίσως δουλεύουν και ιδιώτες εργολάβοι αλλά και συνεργεία του ΥΠΠΟ?. !
:S
ποτέ δε φταίει η μαμά κάβα αρχικά έφταιγε ένα φορτηγό χωρίς φώτα και μετά ένας γύφτος τύφλα χωρίς δίπλωμα με ένα φίατ πούντοΜήπως έφταιγε κάποιο kawasaki?