kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τον φπα δεν τον πληρωνεις εσυ ρε γυφτο τοσες φορες στο εχουν γραψει
ντιπ γκαγκας εισαι;
ασε ποσες φορες οι ελλ.επαγγελματιες παντελονιαζαν τον φπα
τον φπα δεν τον πληρωνεις εσυ ρε γυφτο τοσες φορες στο εχουν γραψει
ντιπ γκαγκας εισαι;
ασε ποσες φορες οι ελλ.επαγγελματιες παντελονιαζαν τον φπα
ναι τους κακουργους δουλευαν 10-15 ωρες και ηθελαν να κονομησουν κιολας παραπανω απο τους δημοσιους υπαλληλους που τα ξυνουν 5-6 ωρες και καθονται σε ολες τις αργιεςασε ποσες φορες οι ελλ.επαγγελματιες παντελονιαζαν τον φπα
εσυ γιατι δεν εμεινες στην ελλαδα να ανοιξεις καμια επιχειρησουλα αφου ειναι ολα τοσο βολικα με φπα και φορο ακινητης?
για αυτο το κλεισαμε και τωρα παιρνει τα αρχιδια μου το κρατος.
πληρωστε το χρεος για να πληρωνομαι ο δημοσιος υπαλληλος γιατι μου εμαθε το κωλοπασοκ απο πολυ μικρο οτι στην ελλαδα δεν αξιζει να δουλευεις αυτοαπασχολουμενος και να παραγεις σε φορολογουν ΣΤΟΝ ΤΖΙΡΟ μεχρι να κλεισεις για να μεινουν μονο οι μεγαλοι
δεν είμαι επιχειρηματίας παίκτη μου...
εμεις που ειμασταν καταλαβαινουμε τι παπαριες λες για φπα που πληρωσε ο πελατης αλλα παει και τον παραδιδει απο τον τζιρο του ο μαγαζατορας.δεν είμαι επιχειρηματίας παίκτη μου...
Πάντως επειδή μελετάω αγρίως τις θέσεις της Δημιουργίας Ξανά, αυτό είναι το δημοκρατικό μου ήθος πάντα να μελετώ όλους, πρέπει να πω πως αυτά που λέει η ΔΗΞΑΝ μιας και τη διαφημίζεις μέσω του λογοτύπου είναι ότι καλά και άγια αυτά που λέει αλλά ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να λες σαν Τζήμερος ότι ψήφιζες επί μακρόν Σημίτη και μετά να κάνεις τον έξυπνο σε κάτι κουταρνίθια.
ο κρουπς ηταν γαμπρος του, εσυ αν ειχες βιομηχανια τον κουνιαδο σου δεν θα τον βοηθουσες?
για δειτε εδω τα χαλια των αριστερων με τις δεξιες τσεπες λεω εγω
τετοια ελλαδα βαλκανια ειναι απο αυτους που ψηφιζες εσυ τοσες δεκαετιες.στην βαλκάνιον Ελλάδα μπορεί... σε μια ευρωπαική Ελλάδα μια χαρά εφαρμόζονται...
στην βαλκάνιον Ελλάδα μπορεί... σε μια ευρωπαική Ελλάδα μια χαρά εφαρμόζονται...
θα με βαλεις τωρα να ψαχνω αν ηταν κουνιαδος ή συμπεθερος βιομηχανου απο την αδελφη ή την ξαδελφη του? πορνοπαπος β θες να γινεις?Άρες, μάρες, κουκουνάρες.
1) Άλλο Krupp (κανόνια) και άλλο Krups (καφετιέρες).
2) Ούτε η δυναστεία Krupp ούτε η οικογένεια Krups είχαν ποτέ συγγενική σχέση με τον Αδόλφο Χίτλερ.
Όπως βέβαια δεν είχαν οι ιδιοκτήτες της I.G. Farben, της Daimler - Benz και ο ίδιος ο Ferdinand Porsche.
θα με βαλεις τωρα να ψαχνω αν ηταν κουνιαδος ή συμπεθερος βιομηχανου απο την αδελφη ή την ξαδελφη του? πορνοπαπος β θες να γινεις?
θα με βαλεις τωρα να ψαχνω αν ηταν κουνιαδος ή συμπεθερος βιομηχανου απο την αδελφη ή την ξαδελφη του? πορνοπαπος β θες να γινεις?
αν δεν ειχε συγγενεια με καποιον απο αυτους το ανακαλω. ενας λογος παραπανω οτι δεν ηταν δεσμευμενος με βιομηχανους αρα ηταν λαϊκο παιδι οπως εγραψα και εβαλε τους διευθυνταδες συμβολικα σε κοινα γευματα με τους εργατες. ουτε στα δηθεν εργατικα σοβιετ δεν εγινε αυτο
Τι έγινε Βολταιράκο ;Ρε ανόητε τεμπέλη βιολόγε η θεία της δεύτερης ξαδέλφης του μπορεί να ήταν συγγενής με κανέναν βιοτέχνη που έφτιαχνε καραβάνες.
Αλλά πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι τον Χίτλερ στήριξε σχεδόν το σύνολο των Γερμανών βιομηχάνων λόγω συγγενικής σχέσης και μόνον όπως ηλιθιωδώς ισχυρίζεσαι.
Και αντίστροφα ο Χίτλερ τους στήριξε όπως για παράδειγμα την Daimler - Benz που ουσιαστικά γιγαντώθηκε επί Χίτλερ.