Νέα

Βρέθηκε ο τάφος του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο συγκεκριμενος εμπορος ψιλικων-ζαχαρωδων κλπ εβγαζε 500 και για αυτο εκλεισε γιατι το κωλοκρατος με τον ΦΠΑ του ανδρεα και της εοκ το 500 του το εκανε 400

ρε βλακα ξερεις ακριβως ειναι ο φπα εδω η μας κουραζεις αδικα με τις παπαριες σου ;

αν δεν ξερεις διαβασε εδω

να ξεστραβωθεις

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
σε πειραζε που πριν το 1980 ηταν πολλοι οι ελευθεροι επαγγελματιες και δεν τα επαιρναν 10 μαρινοπουλοι αλλα 10.000 κυρθανασιδες?
Και κάνεις δεν πλήρωνε τον ΦΠΑ, το ΙΚΑ και γενικά όλο το τρισάθλιο δημόσιο φορέα....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.487
Πόντοι
2.356
Και κάνεις δεν πλήρωνε τον ΦΠΑ, το ΙΚΑ και γενικά όλο το τρισάθλιο δημόσιο φορέα....

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΘΡΕΝΤ: Καλύτερα κύριε Παρλαβάντζα 10.000 κυρ Θανάσηδες παρά Μαρινόπουλοι. Αν έχεις και ελάχιστες γνώσεις οικονομίας καταλαβαίνεις ότι τα λεφτα από τους κυΘανάσηδες επσιτρέφουν στην αγορά. Ενώ ο κάθε Βασιλόπουλος ή Βερόπουλος τους έχει 6 - 8 μήνες πίσω απλήρωτους και τα τσεπώνουν οι λίγοι και τα στέλνουν και έξω. Άντε ξύπνα ρε Γιώργο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
σε πειραζε που πριν το 1980 ηταν πολλοι οι ελευθεροι επαγγελματιες και δεν τα επαιρναν 10 μαρινοπουλοι αλλα 10.000 κυρθανασιδες?

και σου τυλιγανε τα μακαρονια τα χυμα σε εφημεριδες η οτι κολοχαρτα εβρισκε

η αποδειξη ηταν αγνωστο πραμα

οι ζυγαριες ηταν κατι παμπαλαιες με αντιβαρα τα οποια κανεις δεν ελεγχε

ασε ρε παπαρα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και σου τυλιγανε τα μακαρονια τα χυμα σε εφημεριδες η οτι κολοχαρτα εβρισκε

η αποδειξη ηταν αγνωστο πραμα

οι ζυγαριες ηταν κατι παμπαλαιες με αντιβαρα τα οποια κανεις δεν ελεγχε

ασε ρε παπαρα
σιγα σιγα αλλαζαν και αυτα.
αυτο που αλλαξε με τον φπα ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΑΝΙΣΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.487
Πόντοι
2.356
Καλύτερα 10.000 κυρ Θανάσηδες παρά 15 Μαρινόπουλοι. Αν έχεις και ελάχιστες γνώσεις οικονομίας καταλαβαίνεις ότι τα λεφτα από τους κυΘανάσηδες επσιτρέφουν στην αγορά. Ενώ ο κάθε Βασιλόπουλος ή Βερόπουλος τους έχει 6 - 8 μήνες πίσω απλήρωτους και τα τσεπώνουν οι λίγοι και τα στέλνουν και έξω.
ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
εδω γελαμε, οι τιμες χονΔρικης που χτυπανε οι μεγαλοι και ριχνουν τις τιμες λιανικης δεν ειναι αδικια για τους μικρους????
ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ 40.000 ΣΤΑ 20.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ
πραγματικα την φραση ΑΝΙΣΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ δεν την εχετε ακουσει μερικοι????
χωρις φπα για μικρους οπως πριν τον ανδρεα ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ
και φπα ΜΟΝΟ στους μεγαλους τζιρους , οπως συμβαινει και στο εισοδημα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ

Με τους νομους της ελευθερης αγορας δεν ειναι αδικια, φαντασου το σαν μια μαχη. Αν ανεβει ενας τυπος στο ρινγκ 60 κιλα ανεκπαιδευτος για να παλαιψει με τον τουμπανο πρωταθλητη και φαει το ξυλο της αρκουδας θα ειναι αδικια η κατι του στυλ "που πας ρε καραμητρο?"

Η γνωμη μου ειναι οτι αυτο με τον φπα ειναι ανεφικτο, η οποια αλλαγη καλο θα ηταν να γινει στην φορολογια εισοδηματος

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
σιγα σιγα αλλαζαν και αυτα.
αυτο που αλλαξε με τον φπα ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΑΝΙΣΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

αντε παλι τα ιδια

ρε ηλιθιε ο φπα πληρωνετε τμηματικα αλλα αυτος που πληρωνει ειναι ο καταναλωτης

δεν εχει καμμια σχεση με τον τζιρο η το κερδος που εχουν οι επαγγελματιες

και εξαλλου πριν το φπα υπηρχαν διαφοροι φοροι απλως το φπα το βαλανε να ειναι ιδιος σε ολες τις χωρες της εοκ τοτε

διαβασε το λινκ που εβαλα πιο πανω

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΘΡΕΝΤ: Καλύτερα κύριε Παρλαβάντζα 10.000 κυρ Θανάσηδες παρά Μαρινόπουλοι. Αν έχεις και ελάχιστες γνώσεις οικονομίας καταλαβαίνεις ότι τα λεφτα από τους κυΘανάσηδες επσιτρέφουν στην αγορά. Ενώ ο κάθε Βασιλόπουλος ή Βερόπουλος τους έχει 6 - 8 μήνες πίσω απλήρωτους και τα τσεπώνουν οι λίγοι και τα στέλνουν και έξω. Άντε ξύπνα ρε Γιώργο.
Άντε καλά, να γίνουμε όλοι επιχειρηματίες  και να χρωστάμε παντού....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.487
Πόντοι
2.356
Άντε καλά, να γίνουμε όλοι επιχειρηματίες  και να χρωστάμε παντού....

Αδερφέ Γιώργο. Δεν θα γίνουμε όλοι επιχειρηματίες γιατί χάρη στις απόψεις ορισμένων έχουμε γίνει όλοι ΣΚΛΑΒΟΙ του κάθε μαλάκα που πληρώνει τους υπαλλήλους του κάθε 6 - 8 μήνες. 

Καλύτερα να κλείσω τη βρωμοεταιρεία μου παρά να έχω υπάλληλο να απαιτώ από αυτόν να εργάζεται απλήρωτος ή με 400 ευρω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ρε βλακα ξερεις ακριβως ειναι ο φπα εδω η μας κουραζεις αδικα με τις παπαριες σου ;

αν δεν ξερεις διαβασε εδω

να ξεστραβωθεις
τον ξερω και τον εχει χιλιοπληρωσει η οικογενεια μου εξαιτιας του κωλοπασοκ σου ενω την ιδια στιγμη δημοσιοι υπαλληλοι με μεγαλυτερο εισοδημα δεν πληρωναν δραχμη στην εφορια.
ενας λογος που παλεψα να γινω και εγω δημοσιος υπαλληλος και να αφησω τα "καλα" της ιδιωτικης επιχειρισης ηταν και αυτος. ο αλλος ηταν τα αντικειμενικα κριτήρια του επισης κωλοπασοκ

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αδερφέ Γιώργο. Δεν θα γίνουμε όλοι επιχειρηματίες γιατί χάρη στις απόψεις ορισμένων έχουμε γίνει όλοι ΣΚΛΑΒΟΙ του κάθε μαλάκα που πληρώνει τους υπαλλήλους του κάθε 6 - 8 μήνες. 

Καλύτερα να κλείσω τη βρωμοεταιρεία μου παρά να έχω υπάλληλο να απαιτώ από αυτόν να εργάζεται απλήρωτος ή με 400 ευρω.
Όπως στρώσαμε έτσι θα κοιμηθούμε...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τον ξερω και τον εχει χιλιοπληρωσει η οικογενεια μου εξαιτιας του κωλοπασοκ σου ενω την ιδια στιγμη δημοσιοι υπαλληλοι με μεγαλυτερο εισοδημα δεν πληρωναν δραχμη στην εφορια.
ενας λογος που παλεψα να γινω και εγω δημοσιος υπαλληλος και να αφησω τα "καλα" της ιδιωτικης επιχειρισης ηταν και αυτος. ο αλλος ηταν τα αντικειμενικα κριτήρια του επισης κωλοπασοκ

τον φπα δεν τον πληρωνεις εσυ ρε γυφτο τοσες φορες στο εχουν γραψει

ντιπ γκαγκας εισαι;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τον φπα δεν τον πληρωνεις εσυ ρε γυφτο τοσες φορες στο εχουν γραψει

ντιπ γκαγκας εισαι;
τρομπα οταν ο πελατης μου δινει 160 δρχ το 1989 και ειμαι υποχρεωμενος να παω να δωσω 20δρχ στο κρατος, μην κρυβεσαι πισω απο το δακτυλο σου, το φπα με κανει να κλεισω το μαγαζι γιατι μου παιρνει μεγαλο ποσοστο απο τον τζιρο που διαφορετικα θα ηταν κερδος μου και για αυτο αδειασαν ολα τα μαγαζια στην αγιου δημητριου εδω και 10 χρονια.

την ιδια ωρα δημοσιοι υπαλληλοι με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟ , ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.

γαμω το πασοκ τους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ουφ.. τον βαρέθηκα τον μπουρδελιότη... περισσότερο βλάκας και από τον μεμοσέξ είναι...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
βλακα τα 140 ειναι δικα σου  τα 20 ειναι του κρατους
για αυτο το κλεισαμε και τωρα παιρνει τα αρχιδια μου το κρατος.
πληρωστε το χρεος για να πληρωνομαι ο δημοσιος υπαλληλος γιατι μου εμαθε το κωλοπασοκ απο πολυ μικρο οτι στην ελλαδα δεν αξιζει να δουλευεις αυτοαπασχολουμενος και να παραγεις σε φορολογουν ΣΤΟΝ ΤΖΙΡΟ μεχρι να κλεισεις για να μεινουν μονο οι μεγαλοι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τρομπα οταν ο πελατης μου δινει 160 δρχ το 1989 και ειμαι υποχρεωμενος να παω να δωσω 20δρχ στο κρατος, μην κρυβεσαι πισω απο το δακτυλο σου, το φπα με κανει να κλεισω το μαγαζι γιατι μου παιρνει μεγαλο ποσοστο απο τον τζιρο που διαφορετικα θα ηταν κερδος μου και για αυτο αδειασαν ολα τα μαγαζια στην αγιου δημητριου εδω και 10 χρονια.

την ιδια ωρα δημοσιοι υπαλληλοι με ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΦΟΡΟ , ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.

γαμω το πασοκ τους

λιγα για πασοκ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ουφ.. τον βαρέθηκα τον μπουρδελιότη... περισσότερο βλάκας και από τον μεμοσέξ είναι...
εσυ γιατι δεν εμεινες στην ελλαδα να ανοιξεις καμια επιχειρησουλα αφου ειναι ολα τοσο βολικα με φπα και φορο ακινητης? :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom