Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μόλις τώρα μίλησε ένας ποινικολόγος στο Σταρ. Εαν αποδειχθεί αυτοκτονία, είπε, δεν στοιχειοθετειται καμια κατηγορία. Ουσιαστικά ο φάκελος κλείνει.

Εαν αποδειχθει οτι τον χτυπούσαν η τον έβριζαν, είπε, οι κατηγορίες που θα αποδοθούν θα είναι πλημμεληματικου χαρακτήρα, μη σοβαρές δηλαδή.

Συμφώνησε ο ποινικολόγος πως η νομοθεσία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ελλειμματική και θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί απο το νομοθέτη.

Αρα, η μονη λύση που θα πρεπει να δοθεί, είναι οι συγγενείς και οι φιλοι του Βαγγέλη να ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ τα χυσοδοχεια αυτά. Εαν οι συγγενείς και φιλοι έχουν λίγη τσίπα μέσα τους, δεδομένου οτι στα χυσοδοχεια δεν θα ασκηθεί καμια σοβαρη δίωξη, θα πρεπει να τους καθαρίσουν εναν εναν όσους απο αυτους εμπλέκονται.

Λυπάμαι που τα λέω αυτά, αλλά εαν ηταν το δικό μου παιδι ή φιλος μου ο Βαγγέλης, δεν θα μπορουσα να βλέπω τα χυσοδοχεια αυτά να περιφέρονται ελεύθερα και να χασκογελουν. Εύχομαι οι Κρήτες οι σωστοί, οι μάγκες, να ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ!!

Μαζί σου. Το χω πει, 50 νεκροί θα πάει το σκορ.
Κι εγω που δε τον ήξερα το νέκρο θα μου άρεσε να καταξεσκίσω τα τομάρια νεάτερνταλ που το έπαιζαν μαγκιά στο Βαγγέλη.

Τι αίσχος νόμοι ρε πούστη μου ομως.....

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κι εγω που δε τον ήξερα το νέκρο θα μου άρεσε να καταξεσκίσω τα τομάρια νεάτερνταλ που το έπαιζαν μαγκιά στο Βαγγέλη.

Εγω αν ήμουν συγγενής των δραστών πάντως θα έφευγα απο το νησί.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656

τυπε οι συγγενεις του βαγγελη ηδη μπορει να ξερουν ποιοι του δημιουργουσαν προβληματα.αλλα και εαν δεν ξερουν ακομα,συντομα θα μαθουν    ;)
ηδη εχουν βγει φωτο,δεν θα αργησουν να βγουν και τα ονοματα.και μετα...    :zfuck:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εγω αν ήμουν συγγενής των δραστών πάντως θα έφευγα απο το νησί.
Σωστο και αυτό, δεν ξέρω πως λειτουργουν εκεί κάτω έιναι η αλήθεια. Δεν θα ήθελα όμως να την πληρώσουν ασχετοι, είναι μαλάκια μεγάλη αυτή.
Αυτοι που εμπλέκονται και μονο αυτοι. Πόσοι είναι? Δυο? Τρεις? Όσοι είναι. Να ψάξουν, να τους βρουν και να τους καθαρίσουν. Αυτους μονο.

Και θα ελεγα και όσοι απο εμας, που δεν έχουμε καμια συγγενική ή φιλική σχέση με το νεκρό, δούνε τα χυσοδοχεια, να τα ξυλοκοπησουμε να τα γαμησουμε στο ξύλο. Εγώ εαν τα έβλεπα στην καφετέρια φερ ειπείν, δεν θα μπορουσα να κρατηθω.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τυπε οι συγγενεις του βαγγελη ηδη μπορει να ξερουν ποιοι του δημιουργουσαν προβληματα.αλλα και εαν δεν ξερουν ακομα,συντομα θα μαθουν    ;)
ηδη εχουν βγει φωτο,δεν θα αργησουν να βγουν και τα ονοματα.και μετα...    :zfuck:

Σωστο και αυτό, δεν ξέρω πως λειτουργουν εκεί κάτω έιναι η αλήθεια. Δεν θα ήθελα όμως να την πληρώσουν ασχετοι, είναι μαλάκια μεγάλη αυτή.
Αυτοι που εμπλέκονται και μονο αυτοι. Πόσοι είναι? Δυο? Τρεις? Όσοι είναι. Να ψάξουν, να τους βρουν και να τους καθαρίσουν. Αυτους μονο.

Και θα ελεγα και όσοι απο εμας, που δεν έχουμε καμια συγγενική ή φιλική σχέση με το νεκρό, δούνε τα χυσοδοχεια, να τα ξυλοκοπησουμε να τα γαμησουμε στο ξύλο. Εγώ εαν τα έβλεπα στην καφετέρια φερ ειπείν, δεν θα μπορουσα να κρατηθω.

Καθήστε να δείτε, θα πέσει πολυ γέλιο. Θα αποδειχτεί οτι τον βίασαν το μεσημέρι που χάθηκε. Και αυτό ειναι πολυ χειρότερο απο φόνο, ειδικά για μια κοινωνία που αντιλαμβάνεται την έννοια της τιμής οπως οι κρητικοι: δε σε σκότωσα αλλα σε βίασα και σε έκανα να αυτοκτονήσεις....δε ξέρω αν το πιάνετε, ειναι πολυ μεγάλη ξεφτίλα, ειναι εξευτελισμός προσωπικότητας οπως κάνα οι τούρκοι τότε και οι τζιχαντιστές σήμερα. Ειναι πολυ βαρυ. Ασήκωτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Δεν σκοτωνουν οι νομοι, αλλά οι ανθρωποι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μόλις τώρα μίλησε ένας ποινικολόγος στο Σταρ. Εαν αποδειχθεί αυτοκτονία, είπε, δεν στοιχειοθετηται καμια κατηγορία. Ουσιαστικά ο φάκελος κλείνει.
Κατά βαση ετσι ειναι.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Καθήστε να δείτε, θα πέσει πολυ γέλιο. Θα αποδειχτεί οτι τον βίασαν το μεσημέρι που χάθηκε. Και αυτό ειναι πολυ χειρότερο απο φόνο, ειδικά για μια κοινωνία που αντιλαμβάνεται την έννοια της τιμής οπως οι κρητικοι: δε σε σκότωσα αλλα σε βίασα και σε έκανα να αυτοκτονήσεις....δε ξέρω αν το πιάνετε, ειναι πολυ μεγάλη ξεφτίλα, ειναι εξευτελισμός προσωπικότητας οπως κάνα οι τούρκοι τότε και οι τζιχαντιστές σήμερα. Ειναι πολυ βαρυ. Ασήκωτο.
Φιλέ αν συνέβη αυτό, είναι πιθανόν οι συγγενείς του να μην θελήσουν να το δημοσιοποιησουν για να μην προσβάλουν και άλλο τη μνήμη του παιδιού τους. Εγώ μάλλον αυτό θα εκανα, δεν ξέρω...
Βέβαια μεταξύ τους θα ξέρουν την αληθεια, οποτε, αν πράγματι έγιναν έτσι τα πραγματα, όντως η ζωή των ηθικών αυτουργων είναι πολυ περιορισμένη...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Κυριακή κοντή γιορτή, θα φανεί στο πόρισμα του ιατροδικαστή.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Γιατι ποιος σου ειπε οτι θα το εξετασει και αυτο?

την αιτια θανατου ψαχνει να βρει που οπως ειπανε ειναι το τραυμα στον καρπο
τωρα περιμενουν και κατι τοξικολογικα
εκει δεν φαινεται αν τον κακοποιησανε αλλιως

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Γεια σου λεβεντογεννα Κρητη με κατι «λεβεντες» που εχεις βγαλει.
Καλο παραδεισο Βαγγελη.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καλό ταξίδι στο παιδί.

Πολύ κρίμα. Πολύ κρίμα όταν χάνεται ένα παιδί ή ένας άνθρωπος επειδή μπορεί να είναι υπερβολικά αγαθός, καλός, ήρεμος και δεν αντέχει πολλά πολλά.

Πολύ κρίμα.

Καλό ταξίδι στο παιδί..

Όσο για τα ζώα... Ελπίζω να υποφέρουν μέσα τους από τις τύψεις. Εκτός και αν οι πλακίτσες ήταν μόνο το νερό και το τζουκ μποξ που λένε και όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες και μυθοπλασίες των μίντια. Γιατί αν είναι έτσι μπορεί να αδικούνται. Δεν κρίνω ποτέ αν δε ξέρω και τις δύο πλευρές..

Αν και σε μια συνέντευξη που τους έπαιρνε η Νικολούλη στη σχολή και ρώτησε έναν πως σε λένε εσένα, αυτός της είπες "δε σου λέω". Φοβούμενος προφανώς.

Τέλος πάντων. Να είναι γερή η οικογένεια του και να τον θυμάται. Καλό ταξίδι Βαγγέλη ! Έπρεπε να ζούσες, να τα έλεγες να έβλεπες τι υποστήριξη θα είχες !  Πια πιστεύω το μπούλινγκ να αρχίσει να γίνεται κατακριτέο και από τα ίδια τα παιδιά. Και να αν δε μιλάει το θύμα, να μιλάει ο διπλανός του γιανα βοηθήσει.

Οι άντρες δε φαίνονται μόνο αν είναι στρέιτ, τριχωτοί, 25 χρονών και άνω, με λεφτά, βαριά φωνή, ψηλοί, κρητικοί, μανιάτες,επαγγελματίες, με μουστάκια κλπ κλπ.

Άντρες είναι όσοι φέρονται έντιμα !

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν σκοτωνουν οι νομοι, αλλά οι ανθρωποι.

Ρε Άλεξ....ελα τώρα. Σοβαρά?
Οι νόμοι όμως σε αυτή την περίπταω θα φέρουν την ατιμωρησία και δε θα πετύχουν κανένα καλό αποτέλεσμα για την κοινωνία: οι τρωγλοδύτες θα πέσουν στα πολυ μαλακά, δε θα αποτραπούν απ το να το ξανακάνουν, θα καλιμπραριστεί στο νου τους "την έβγαλα καθαρή, ατιμώρητος, αρα αθώος, εντάξει, καθαρό ονομα στην κοινωνία. Ολα καλα"...
Ξέρεις πόσο επικίνδυνο ειναι αυτό? Ενα νομικό σύστημα οπως κάθε σύστημα πρέπει να υπάρχει για να εξυπηρετεί μια ανθρώπινη κοινωνία - δηλαδή να της κάνει καλό_ στη γενικότερη φάση. Αν δε της κάνει καλό αλλα κακό τότε πρέπει να αλλάξει το σύστημα, δε πα να πει οτι επειδή υπάρχει το σύστημα ειναι εξ ορισμού καλό. Καλό ειναι αμα κάνει καλό. Αμα κάνει κακό ειναι κακό. Αυτό το νομικό/σωφρονιστικό σύστημα ειναι πανκακο/επικίνδυνο και αισχρό.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Γιατι ποιος σου ειπε οτι θα το εξετασει και αυτο?

την αιτια θανατου ψαχνει να βρει που οπως ειπανε ειναι το τραυμα στον καρπο
τωρα περιμενουν και κατι τοξικολογικα
εκει δεν φαινεται αν τον κακοποιησανε αλλιως

Σαφώς και θα το εξετάσει.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Είσαι και ιατροδικαστής; Πως το ξέρεις;

Πρέπει να αποφασίσω τι ειμαι, ιατρός ή δικαστής! :2funny:

Λοιπόν, το ξερω, ειναι θέμα βιολογίας. Εχει προχωρήσει η σήψη 38 μέρες τώρα, δε μπορεί να βρει αν τον παραβίασαν ή οχι.
Ομως εκει που ελπίζω ειναι να το ανακαλύψουν οι αστυνομικοί με τις ανακρίσεις. Δε θέλω να διανοηθώ οτι τους αληταράδες δε θα βρουν κάποιο νομότυπο τρόπο να τους καλέσουν για ανάκριση.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Σαφώς και θα το εξετάσει.

εσυ εισαι ο ιατροδικαστης και ξερεις οτι θα το εξετασει?
αν δεν το ζητησουν δεν γινεται τετοια εξεταση
την αιτια θανατου ψαχνουν

σταματηστε μερικοι να το παιζεται ξερολες και να λετε "σαφως" ενω δεν ξερεται που πανε τα τρια

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εσυ εισαι ο ιατροδικαστης και ξερεις οτι θα το εξετασει?
αν δεν το ζητησουν δεν γινεται τετοια εξεταση
την αιτια θανατου ψαχνουν

σταματηστε μερικοι να το παιζεται ξερολες και να λετε "σαφως" ενω δεν ξερεται που πανε τα τρια

Για ρώτα να μάθεις αν ελέγχεται σε τέτοιες περιπτώσεις και ξαναέλα, πεφωτισμένε. Δεν μιλάμε για ιατροδικαστική εξέταση κάποιου που τον πυροβόλησαν σε τσαμπουκά.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πρέπει να αποφασίσω τι ειμαι, ιατρός ή δικαστής! :2funny:

Λοιπόν, το ξερω, ειναι θέμα βιολογίας. Εχει προχωρήσει η σήψη 38 μέρες τώρα, δε μπορεί να βρει αν τον παραβίασαν ή οχι.
Ομως εκει που ελπίζω ειναι να το ανακαλύψουν οι αστυνομικοί με τις ανακρίσεις. Δε θέλω να διανοηθώ οτι τους αληταράδες δε θα βρουν κάποιο νομότυπο τρόπο να τους καλέσουν για ανάκριση.

Είσαι και Κλουζώ, αφού έγραψες οτι τον βίασαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom