Μόλις τώρα μίλησε ένας ποινικολόγος στο Σταρ. Εαν αποδειχθεί αυτοκτονία, είπε, δεν στοιχειοθετειται καμια κατηγορία. Ουσιαστικά ο φάκελος κλείνει.
Εαν αποδειχθει οτι τον χτυπούσαν η τον έβριζαν, είπε, οι κατηγορίες που θα αποδοθούν θα είναι πλημμεληματικου χαρακτήρα, μη σοβαρές δηλαδή.
Συμφώνησε ο ποινικολόγος πως η νομοθεσία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ελλειμματική και θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί απο το νομοθέτη.
Αρα, η μονη λύση που θα πρεπει να δοθεί, είναι οι συγγενείς και οι φιλοι του Βαγγέλη να ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ τα χυσοδοχεια αυτά. Εαν οι συγγενείς και φιλοι έχουν λίγη τσίπα μέσα τους, δεδομένου οτι στα χυσοδοχεια δεν θα ασκηθεί καμια σοβαρη δίωξη, θα πρεπει να τους καθαρίσουν εναν εναν όσους απο αυτους εμπλέκονται.
Λυπάμαι που τα λέω αυτά, αλλά εαν ηταν το δικό μου παιδι ή φιλος μου ο Βαγγέλης, δεν θα μπορουσα να βλέπω τα χυσοδοχεια αυτά να περιφέρονται ελεύθερα και να χασκογελουν. Εύχομαι οι Κρήτες οι σωστοί, οι μάγκες, να ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ!!
Μαζί σου. Το χω πει, 50 νεκροί θα πάει το σκορ.
Κι εγω που δε τον ήξερα το νέκρο θα μου άρεσε να καταξεσκίσω τα τομάρια νεάτερνταλ που το έπαιζαν μαγκιά στο Βαγγέλη.
Τι αίσχος νόμοι ρε πούστη μου ομως.....