Ελα κομπλεξικέ, κοίτα τη δουλειά σου και μη λες μαλακιούλες, κακούλη κομπλεξικέ. Αμα δε μπορεί να φτάσει το μυαλό σου μεχρι την πραγματικότητα να το βουλώνεις.
Κομπλεξικός γιατί;
Ελα κομπλεξικέ, κοίτα τη δουλειά σου και μη λες μαλακιούλες, κακούλη κομπλεξικέ. Αμα δε μπορεί να φτάσει το μυαλό σου μεχρι την πραγματικότητα να το βουλώνεις.
Σώπα ρε γαμώτο παίζει και ομαδικός βιασμός? Αν είναι δυνατόν! Καλά λένε ότι οι μεγαλύτερες πουστάρες βρίσκονται στην Κρήτη και στην Κύπρο! Ο λαός δεν βγάζει τίποτα τυχαία!
Είπανε οτι μετα το φαγητό που ηταν καλά ο Βαγγέλης, πήγε στην τουαλέτα και γύρισε σε έξαλη κατάσταση, κατακόκινος, αλλόφρων και απο εκει έφυγε και εχάθη. Αρα κάτι έγινε στην τουαλέτα που ηταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι και ή τον οδήγησε στην απόφαση να αυτοκτονήσει ή αποφάσισε να πάει στην αστυνομία ή απλά να φύγει για κάποιες ωρες απ τη σχολή χωρίς συγκεκριμένο σ΄χεδιο απλα για να χαλαρώσει και να αποφύγει τους δράστες. Κα΄τι απο αυτα εγινε. Το κοινό σημείο κλειδί ειναι τι έγινε στην τουαλέτα. Εγω λέω τον βίασαν.
Ρε τύπε, εσύ δεν ξέρεις που υποβάλλουν μήνυση και ξέρεις απ' το σπίτι σου τι έγινε στα Γιάννενα; Ο Μπέκας είσαι;
Τα πράματα είναι απλά ΟΤΑΑΑΑν βγαίνεις σαν μαλάκας και γενικεύεις και μιλάς για όλο το νησί επειδή μπορεί να ήρθες μια φορά και κάποιος να σου φέρθηκε άσχημα, επειδή σε πείραξε ένας κρητικός στο στρατό η ότιδήποτε είσαι το ίδιο μαλάκας που γενικεύεις. Έτσι γενίκευαν και τα μαλακισμένα που σκότωσαν το παλικάρι και έκαναν bullying όποιους δεν ήταν όμοιοι τους.
Δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε κανέναν απ'οσους κράζετε τους κρητικους να με πείσεις ότι είμαστε μαλάκες. Εγώ δεν είμαι αυτό που περιγράφεις και ούτε δέχομαι να μου λες ότι και οι φίλοι μου, γονείς μου, γνωστοί μου είναι. Δεν είδα όταν σκότωσαν τον Αλεξ ή όταν χάθηκε ο Παρασκευόπουλος να βγαίνει κανείς να κράζει τον τόπο από τον οποίο κατάγονταν αυτοί που κάναν την πουστιά. Στο κάτω κάτω το παληκάρι που πέθανε κρητικός ήταν...
Κορωνη μην το γενικευουμε. Μισανθρωποι υπαρχουν σε ολα τα μερη.Α δηλαδή αμα παίνεύουμε την κρήτη και λέμε τι παλικαράδες που είστε και τη γαμάτη νοοτροπία και τι αντρακλες και τι μεγάλες πούτσες σας αρέσει και εκει να γενικεύουμε, ολο το νησι μέσα. Αμα λε΄με τι μαλάκες ούγκανοι είστε με τη νοοτροπία που έχετε δε σας αρέσει και να μη γενικέυουμε, ειναι μεμονωμένα περιστατικά. πωπωπωπω, τα σα μα και τα μα μάσατα το πάτε. Ειναι σκληρό και δυσάρεστο, αλλα ετσι ειναι. Η Κρήτη εχει μαι ξεχωριστή νοοτροπία με τα ωραία και τα άσχημα της. Ενα απο τα άσχημα ειναι η νοοτροπία και αίσθηση μαγκιάς. Σε καράβλαχους οπως αυτοί οι φονιάδες του Βαγγέλη, αυτό το πολιτιστικό πλαίσιο προάγει τη βαρβαρότητα. Κατάγομαι απο Λακωνία. Φυσικά έχουμε αγριόβλαχους, άξεστους βοσκούς, οπως και στα ορεινά της Κρήτης. Αλλα δεν εχουμε τη νοοτροπία οτι είμαστε μάγκες γαμιάδες αντρακλες που γαμάμε και σφάζουμε και λεβεντιά κλπ. Συνήθως αν το λες δεν ισχύει, ξέρετε. Εχουμε ενα άλλο mindset. Όποιος σήκωνε χέρι σε γυναίκα για παράδειγμα την πρώτη φορα τον σάπιζε στο ξύλ το σόι της γυναίκας. Αν το ξανάκανε τον ντουφέκαγαν στεγνα. Σε τέτοιο περιβάλον δεν ευνοείται η βάρβαρη συμπεριφορά, η αλητεία και τα καψώνια. Αρα φυσικά και η ιδιαίτερη νοοτροπία και πολιτισμικό πλαίσιο ενος τόπου παίζει μεγάλο ρόλο σε προώθηση ή αποτροπή τέτοιων συμπεριφορών.
το θέμο της συζήτησης είναι τό καψώνι και τά τραυματα που μπορει να αφήσει σε έναν ευαίσθητο άνθρωπο.
εγώ θυμάμε απο τον στρατο πάντα όπου υπήρχε ένας άνθρωπος πουχε ένα ψηλοκουσούρι,ήταν ψευδός,κλειστός,ψηλονοητικά προβλήματα,
λίγο κλειστός,κάποια εμφανισιακά προβλήματα ,ποιο ευγενικός,ποιο κλειστός σαν άνθρωπος........
πάντα υπήρχαν κάποια μουνόπανα που την βρήσκαν να τόν πειράζουν γιά καλαμπούρι....
τό ίδιο ίσχυε και στά μαθητικά μου χρόνια στό σχολείο.
τα προβλήματα αυτα υπάρχουν πάντα σέ μέρη που είναι αναγκαστικη η συνυπαρξή τους ,στρατί οικοτροφεια κλπ....
καποτε που ήμουν παιδί είχα παρασυρθεί και είχα πειράξει ένα παιδί με τέτοια προβλήματα.....
μέ είχε φωνάξει ο καθηγητής μου και με πλάκωσε στα χαστούκια και καλά μούκανε και μετα από αυτό και αφού μουκανε και παρατηρήσεις
συνετίστικα και έγινα ο καλύτερος φίλος του ατόμου που ενόχλησα.....
κάτι μαλακίες που διαβάζω ότι οι κρητικοι είναι μαλάκες η οι λάκωνες κλπ είναι μαλακίες....
παντου υπάρχουν κομπέξικοι και κακοι άνθρωποι.....
πάντως τα μουνόπανα που βασανίσαν τον ανθρωπο και τον καναν να αυτοκτονήσει πρέπει να φάνε μερικα χρονακια φυλακή
Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου τύπε, σωστός.
Α δηλαδή αμα παίνεύουμε την κρήτη και λέμε τι παλικαράδες που είστε και τη γαμάτη νοοτροπία και τι αντρακλες και τι μεγάλες πούτσες σας αρέσει και εκει να γενικεύουμε, ολο το νησι μέσα. Αμα λε΄με τι μαλάκες ούγκανοι είστε με τη νοοτροπία που έχετε δε σας αρέσει και να μη γενικέυουμε, ειναι μεμονωμένα περιστατικά. πωπωπωπω, τα σα μα και τα μα μάσατα το πάτε. Ειναι σκληρό και δυσάρεστο, αλλα ετσι ειναι. Η Κρήτη εχει μαι ξεχωριστή νοοτροπία με τα ωραία και τα άσχημα της. Ενα απο τα άσχημα ειναι η νοοτροπία και αίσθηση μαγκιάς. Σε καράβλαχους οπως αυτοί οι φονιάδες του Βαγγέλη, αυτό το πολιτιστικό πλαίσιο προάγει τη βαρβαρότητα. Κατάγομαι απο Λακωνία. Φυσικά έχουμε αγριόβλαχους, άξεστους βοσκούς, οπως και στα ορεινά της Κρήτης. Αλλα δεν εχουμε τη νοοτροπία οτι είμαστε μάγκες γαμιάδες αντρακλες που γαμάμε και σφάζουμε και λεβεντιά κλπ. Συνήθως αν το λες δεν ισχύει, ξέρετε. Εχουμε ενα άλλο mindset. Όποιος σήκωνε χέρι σε γυναίκα για παράδειγμα την πρώτη φορα τον σάπιζε στο ξύλ το σόι της γυναίκας. Αν το ξανάκανε τον ντουφέκαγαν στεγνα. Σε τέτοιο περιβάλον δεν ευνοείται η βάρβαρη συμπεριφορά, η αλητεία και τα καψώνια. Αρα φυσικά και η ιδιαίτερη νοοτροπία και πολιτισμικό πλαίσιο ενος τόπου παίζει μεγάλο ρόλο σε προώθηση ή αποτροπή τέτοιων συμπεριφορών.
δεν θα ξεχάσω πρίν κάμποσα χρόνια κάποιος με τέτοια προβλήματα τά πήρε στό κρανίο καί ενώ ηταν σκοπια στόν στρατο πήρε το όπλο και
σκότωσε τα μουνόπανα που τον ενοχλουσαν και καλά τους έκανε......
δεν μπορω να θυμηθω λεπτομέρειες......
και μετα νομίζω αυτοκτόνισε δεν ειμαι σίγουρος
για βοηθήστε
το θέμο της συζήτησης είναι τό καψώνι και τά τραυματα που μπορει να αφήσει σε έναν ευαίσθητο άνθρωπο.
εγώ θυμάμε απο τον στρατο πάντα όπου υπήρχε ένας άνθρωπος πουχε ένα ψηλοκουσούρι,ήταν ψευδός,κλειστός,ψηλονοητικά προβλήματα,
λίγο κλειστός,κάποια εμφανισιακά προβλήματα ,ποιο ευγενικός,ποιο κλειστός σαν άνθρωπος........
πάντα υπήρχαν κάποια μουνόπανα που την βρήσκαν να τόν πειράζουν γιά καλαμπούρι....
τό ίδιο ίσχυε και στά μαθητικά μου χρόνια στό σχολείο.
τα προβλήματα αυτα υπάρχουν πάντα σέ μέρη που είναι αναγκαστικη η συνυπαρξή τους ,στρατός,σχολείο, οικοτροφεια κλπ....
καποτε που ήμουν παιδί είχα παρασυρθεί και είχα πειράξει ένα παιδί με τέτοια προβλήματα.....
μέ είχε φωνάξει ο καθηγητής μου και με πλάκωσε στα χαστούκια και καλά μούκανε και μετα από αυτό και αφού μουκανε και παρατηρήσεις
συνετίστικα και έγινα ο καλύτερος φίλος του ατόμου που ενόχλησα.....
κάτι μαλακίες που διαβάζω ότι οι κρητικοι είναι μαλάκες η οι λάκωνες κλπ είναι μαλακίες....
παντου υπάρχουν κομπέξικοι και κακοι άνθρωποι.....
πάντως τα μουνόπανα που βασανίσαν τον ανθρωπο και τον καναν να αυτοκτονήσει πρέπει να φάνε μερικα χρονακια φυλακή
Παντως εκτος απο τις διαμαχες Κρητικων και Μανιατων, που προεκυψαν στο εδω site, πρεπει να αναγνωρισουμε οτι ολοι εδω, καταδικαζουν τα οσα συνεβησαν και οδηγησαν στον θανατο του νεου αυτου παιδιου, σε αντιθεση με κατι μπλογκ, που εβριζαν ακομα και μετα θανατον αυτο το παιδι.
Τι σοι ανθρωποι ειναι αυτοι ?
δεν φτάνει η απομόνωσηΤα λες πολύ καλά μαν !
Χείριστοι χαρακτήρες υπάρχουν παντού! Το θέμα είναι να απομονώνονται αυτοί από το σύστημα και την κοινωνία ώστε να αναγκάζονται να μεταμορφωθούν ως μόνη λύση...!
ενω εδώ στην αθηνα δέν συναντας.......Όποιος έχει κάνει ένα γύρο την Ελλάδα ξέρει πολύ καλά ότι τον τύπο των ανθρώπων που περιγράφεις τους συναντά κανείς παντού στην επαρχία. Οι υπόλοιποι όπως εσύ απλά λένε και λένε και λένε... Αυτό που λες στέκει όσο στέκει το να λέει ένας Κρητικός του Αθηναίους φλώρους. Επίσης δεν ξέρω τι μαλακίες ακούς στην τηλεόραση και τι διαβάζεις στο ιντερνετ αλλά μην σε μπερδεύουν τα σηριαλ. Οι τελευταίες βεντέτες στην Κρήτη γίνονταν την εποχή της κατοχής όπου οι αντάρτες κυνήγαγαν τα σόγια των γκεσταμπιτων-καρφιών-των δοσίλογων.