You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αφου στη συνεντευξη που ειχε δώσει ο διευθυντης μασούσε τα λογια του μωρε τον ρωταει η δημοσιογραφος επισημα έχετε μαθει κατι? λεει οχι. Ανεπισημα??? εεεε τωρα λεει ανεπισημα. Προφανως το επισημο θα ηταν να του έρθει καμια εντολη απο ανωτερο κλιμακιο του στυλ αναφέρσου ως προς το γεγονος αλλα αυτα μονο στο στρατο γινονται στο δημοσιο το κλασσικο σιγα ποιος θα ενδιαφερθει.
Οποτε σιγουρα ακουγε κατι απλα δεν εδινε σημασια για αυτο οταν τον ρωτησε η δημνοσιογραφος για ανεπισημα μασησε τα λογια του αυτα συμβαινουν στα σχολεια γενικα για μενα το παιδι πριν παει σχολειο πρέπει να ξεκινησει πολεμικές τέχνες να έχει φτασει στο λυκειο να ξέρει να μην το πλησιαζει κανεις. Και οχι μονο αυτο θα εχει και αυτοπεποιθηση θα ειναι γυμνασμενος θα ειναι υγιεια μην παχυνει και ολα αυτα εχει πολλαπλα οφελη. Αν περιμενεις τωρα απο τον καθε δασκαλάκο να μπει στη μέση να το σωσει που έχει γινει μπογος απο το πολυ φαι και το καθισιο θα περιμενεις πολυ.
Οποτε σιγουρα ακουγε κατι απλα δεν εδινε σημασια για αυτο οταν τον ρωτησε η δημνοσιογραφος για ανεπισημα μασησε τα λογια του αυτα συμβαινουν στα σχολεια γενικα για μενα το παιδι πριν παει σχολειο πρέπει να ξεκινησει πολεμικές τέχνες να έχει φτασει στο λυκειο να ξέρει να μην το πλησιαζει κανεις. Και οχι μονο αυτο θα εχει και αυτοπεποιθηση θα ειναι γυμνασμενος θα ειναι υγιεια μην παχυνει και ολα αυτα εχει πολλαπλα οφελη. Αν περιμενεις τωρα απο τον καθε δασκαλάκο να μπει στη μέση να το σωσει που έχει γινει μπογος απο το πολυ φαι και το καθισιο θα περιμενεις πολυ.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Σιγα σιγα γυμνάζεσαι σε μερικα χρονια μπορεις να φτάσεις σε σημειο να αντιμετωπισεις με επιτυχια και μια επιθεση με μαχαιρι ή αλυσιδες ή σιδερογροθιες. Και οχι μονο αυτο αλλα και να επεμβεις αμα καποιος αλλος κινδυνευει. Ειναι απαραιτητο να ξέρεις να αμυνεσαι οι καιροι ειναι δυσκολοι και ορισμενοι ανθρωποι πραγματικα κακοι και τομάρια.Οσο αποφασισμενοι ειναι αυτοι να κανουν κακο αλλο τοσο αποφασισμενος πρεπει να εχεις γινει και εσυ για να τους κοψεις.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Τελευταια φορα παντως εθεαθη να περιφερεται κοντα στη σχολη αλλα εκτος αυτης.καλά εντάξει τώρα.. και καλά δεν ξέρουν τι έγινε στο πανεπιστήμιο
το μόνο ερώτημα είναι αν τον σκότωσαν καταλάθος πάνω στην πλάκα η αν αυτοκτόνησε
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Εγω παντως αν ημουν διευθυντης της σχολης θα κινουσα διαδικασιες για να αποβληθουν οι συγκεκριμενοι. Αυτος θα ηταν ο στοχος μου. Και ας με πηγαιναν δικαστικα.
Και αν σε επαιρνε βουλευτης για να κανεις την παπια τι θα εκανες?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Και αν σε επαιρνε βουλευτης για να κανεις την παπια τι θα εκανες?
Θα του ελεγα να έρθει αυτος στην θεση μου να διευθυνει. Θα του ελεγα επισης πως εγω θα συνεχισω τις αναφορές και το περιστατικο θα γινει γνωστο. Δυστυχως δεν μπορω να κανω διαφορετικα διοτι σε αυτη τη θεση μπορει να βρισκοταν και το δικο του παιδι ή οποιοδηποτε αλλο παιδι.
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Θα του ελεγα να έρθει αυτος στην θεση μου να διευθυνει.
Ε δεν νομιζω οτι απο καποιο σημειο και επειτα θα στο ελεγε ευγενικα
Το πιο πιθανο ηταν να σου ελεγε θα σε στειλω στον εβρο θα σε απολυσω κιετς
η
Αν κανεις οτι σου λεω εγω θα σε φτιαξω θα παρεις προαγωγη, αυξηση κλπ
Εσυ δεν θα το εκανες το ξερω, ομως δεν ειναι ολοι ιδιοι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ε δεν νομιζω οτι απο καποιο σημειο και επειτα θα στο ελεγε ευγενικα
Το πιο πιθανο ηταν να σου ελεγε θα σε στειλω στον εβρο θα σε απολυσω κιετς
η
Αν κανεις οτι σου λεω εγω θα σε φτιαξω θα παρεις προαγωγη, αυξηση κλπ
Εσυ δεν θα το εκανες το ξερω, ομως δεν ειναι ολοι ιδιοι
Κοιταξε να δεις αυτα δεν γινονται τοσο ευκολα γιατι μετα εγω μπορει να ζητησω τη λιστα απο τον ΟΤΕ και να ισχυριστω οτι το ταδε τηλεφωνο με απειλησε. Η κληση ειναι εισερχομενη και οχι εξερχομενη οποτε τι δουλεια ειχε να πάρει αυτος που λες στο γραφειο του διευθυντη?
Να με απειλησει το αποκλειω θα πρεπει να ειναι χαζος κάποιος για να το κάνει αμεσα αλλα να βρει μια αφορμη μετα ωστε να με στειλει ναι αλλα γιατι να το κανει αυτο? στη τελικη αμα ερθει στη θεση μου μπορει και να μη κανει τπτ για μερικα κωλοπαιδα που αξιζουν τιμωρια στη τελικη.
H λυση για σενα δηλαδη ειναι να γινουν ολοι πολεμικες μηχανες;Σιγα σιγα γυμνάζεσαι σε μερικα χρονια μπορεις να φτάσεις σε σημειο να αντιμετωπισεις με επιτυχια και μια επιθεση με μαχαιρι ή αλυσιδες ή σιδερογροθιες. Και οχι μονο αυτο αλλα και να επεμβεις αμα καποιος αλλος κινδυνευει. Ειναι απαραιτητο να ξέρεις να αμυνεσαι οι καιροι ειναι δυσκολοι και ορισμενοι ανθρωποι πραγματικα κακοι και τομάρια.Οσο αποφασισμενοι ειναι αυτοι να κανουν κακο αλλο τοσο αποφασισμενος πρεπει να εχεις γινει και εσυ για να τους κοψεις.
Νομιζεις οτι πηγαινοντας για 3,4 χρονια σε καποια πολεμικη τεχνη θα γινεις σαν αυτο που βλεπεις σε ταινιες; Δεν μπορεις να διαχωρισεις την πραγματικοτητα;
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
H λυση για σενα δηλαδη ειναι να γινουν ολοι πολεμικες μηχανες;
Νομιζεις οτι πηγαινοντας για 3,4 χρονια σε καποια πολεμικη τεχνη θα γινεις σαν αυτο που βλεπεις σε ταινιες; Δεν μπορεις να διαχωρισεις την πραγματικοτητα;
Πολεμικη μηχανή οχι δεν σου ειπα να γινεις αλλα η γυμναστική ειναι κατι το πολυ ωραιο για εναν ανθρωπο οποτε γιατι να μην τα συνδυάσεις? να μαθεις δηλαδη και αμυνα και να γυμναζεσαι ταυτοχρονα. Απο το να καθομαι να τρωω πιτσες και να καιγομαι στο wow το προτιμω.
Οσο για τις ταινιες και τον διαχωρισμο με την πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζεις να εφαρμοσεις στην πραγματικοτητα πραγματα που έχεις κανει πολλες φορές στην προπονηση. Ξαναλέω μονο για αυτοαμυνα ωστε να εισαι καλυμενος ισχυριζομενος νομιμη βία συμφωνα με και με τις διαταξεις περι αμυνας του ποινικου κωδικα. Κυριοι μου επιτεθηκε για αυτο τον έδεσα που λεει ο λογος για να μην με κτυπησει. Απλά πραγματα. Κοιτα ο αλλος πως την γλιτωσε λεει δεν υπαρχει επικινδυνη σωματικη βλαβη αλλα απλη ναι ομως για απλη δεν ειχε γινει εγκληση. ;)
Ναι ειναι μια λυση να μπορεις να αμύνεσαι. Πως δεν ειναι μπορει κάποια στιγμη να σωθεις μπορει να χρειαστει καποια στιγμη μπορει και ποτε.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αλλη λύση ειναι να καταφυγεις στην αστυνομια ή στο σχολειο αν το σχολειο αδιαφορησει θα καταφυγεις στην αστυνομια με πιθανη εγκληση και του ιδιου του σχολειου για αμελεια αν στέκει αυτο νομικα μπορεις να τους κυνηγησεις και για αυτο.Εγω κυριοι στελνω το παιδι μου στο σχολειο και εκει καθεται κάποιες ωρες αν εσεις αδιαφορειτε μπορει να συμβει το οτιδηποτε. Φυσικα θα φυγεις απο αυτο το σχολειο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινει ετσι πρεπει να ενημερωθουν οι αρχές.
Κακο δεν κανει φυσικα. Το μονο που ξερω απο την δικια μου εμπειρια ειναι οτι αλλιως το εχεις στο μυαλο σου, αλλιως ειναι στις σκιαμαχιες, αλλιως στο Sparring, αλλιως στο ρινγκ, και αλλιως στην πραγματικοτητα.
Το να μην εχεις αισθηση των δυνατοτητων σου δεν ειναι καλο.
Συγνωμη κιολας, αλλα διακρινω μια παιδικη αντιληψη των πραγματων.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Κακο δεν κανει φυσικα. Το μονο που ξερω απο την δικια μου εμπειρια ειναι οτι αλλιως το εχεις στο μυαλο σου, αλλιως ειναι στις σκιαμαχιες, αλλιως στο Sparring, αλλιως στο ρινγκ, και αλλιως στην πραγματικοτητα.
Μην το λες σε μενα αυτο. Κανω πολεμικες τεχνες απο μικρο παιδι. Τζουντο - Tae Kwon Do. Απο 15 χρονων παιδι.
Μου μιλας τωρα εσυ για την αισθηση των δικων μου δυνατοτητων ενω δεν με ξέρεις καν.
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση εξαφάνισης του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Συμφοιτητής του Βαγγέλη μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη και περιέγραψε ένα ανατριχιαστικό περιστατικό bullying σε βάρος του 20χρονου Βαγγέλη εντός της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων όπου σπούδαζε.
Μια εβδομάδα περίπου μετά τις εκλογές τον έδεσαν με το ζόρι σε μια καρέκλα. Εκείνος προσπαθούσε να ξεφύγει και, όταν τα κατάφερε, ένας από αυτούς τον ακολούθησε στον διάδρομο της εστίας, του πέρασε έναν ιμάντα στον λαιμό και τον τραβούσε με δύναμη.
Ο Βαγγέλης, σύμφωνα με τον μάρτυρα, αναστατωμένος πήγε στο δωμάτιό του και κλειδώθηκε. Τότε οι Κρητικοί χτυπούσαν δυνατά την πόρτα απειλώντας τον πως αν δεν ανοίξει θα το μετανιώσει. Ο 20χρονος εκείνη την ημέρα δεν βγήκε από το δωμάτιό του.
Ο Βαγγέλης το τελευταίο διάστημα φαινόταν καταβεβλημένος. Χαρακτηριστικό του φόβου που ένιωθε ήταν πως επέλεγε να κάνει ντους στις 3 τα ξημερώματα, για να μην τον δουν οι συμπατριώτες του και του κλείσουν το νερό.
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει την παραίτηση του διευθυντή της Σχολής Ιωαννίνων Κώστα Μάντζαρη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA δηλώνοντας συγκλονισμένος με όσα διάβασε στο πόρισμα.
«Συγκλονίστηκα από αυτά που γράφονται και από αυτά που μπορείς να... αντιληφθείς πίσω από τις λέξεις. Θεώρησα σκόπιμο να αντιδράσω άμεσα. Εκτός από την παραίτηση του διευθυντή της σχολής, η υπόθεση δεν τελειώνει εκεί. Δεν μπορεί να έχουμε ποινές για βλάβες στη σχολή και την ίδια ώρα να αγνοούνται τέτοια ζητήματα. Τα φαινόμενα βίας που αναφέρονται στο πόρισμα είναι πάρα πολλά...» τόνισε.
ΓΑΜΗΣΙ στους καθυστερημενους γαμω τα σπιτια τους.
Μια εβδομάδα περίπου μετά τις εκλογές τον έδεσαν με το ζόρι σε μια καρέκλα. Εκείνος προσπαθούσε να ξεφύγει και, όταν τα κατάφερε, ένας από αυτούς τον ακολούθησε στον διάδρομο της εστίας, του πέρασε έναν ιμάντα στον λαιμό και τον τραβούσε με δύναμη.
Ο Βαγγέλης, σύμφωνα με τον μάρτυρα, αναστατωμένος πήγε στο δωμάτιό του και κλειδώθηκε. Τότε οι Κρητικοί χτυπούσαν δυνατά την πόρτα απειλώντας τον πως αν δεν ανοίξει θα το μετανιώσει. Ο 20χρονος εκείνη την ημέρα δεν βγήκε από το δωμάτιό του.
Ο Βαγγέλης το τελευταίο διάστημα φαινόταν καταβεβλημένος. Χαρακτηριστικό του φόβου που ένιωθε ήταν πως επέλεγε να κάνει ντους στις 3 τα ξημερώματα, για να μην τον δουν οι συμπατριώτες του και του κλείσουν το νερό.
Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει την παραίτηση του διευθυντή της Σχολής Ιωαννίνων Κώστα Μάντζαρη, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA δηλώνοντας συγκλονισμένος με όσα διάβασε στο πόρισμα.
«Συγκλονίστηκα από αυτά που γράφονται και από αυτά που μπορείς να... αντιληφθείς πίσω από τις λέξεις. Θεώρησα σκόπιμο να αντιδράσω άμεσα. Εκτός από την παραίτηση του διευθυντή της σχολής, η υπόθεση δεν τελειώνει εκεί. Δεν μπορεί να έχουμε ποινές για βλάβες στη σχολή και την ίδια ώρα να αγνοούνται τέτοια ζητήματα. Τα φαινόμενα βίας που αναφέρονται στο πόρισμα είναι πάρα πολλά...» τόνισε.
ΓΑΜΗΣΙ στους καθυστερημενους γαμω τα σπιτια τους.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ετσι παραίτηση του διευθυντη της σχολής συμφωνω να μάθει αλλη φορα να μη κάνει τον κινεζο οποιος δεν αντεχει τις ευθυνες και τη διοικηση να πάει να κανει αλλη δουλεια. Με το να κρατας εναν μετριο στη θεση του απλα επιβραβευεις την μετριοτητα του.
Ακους εκει λεει θα σε παρει τηλεφωνο βουλευτης να σου πει μην κανεις τπτ ελατε εσεις θα του ελεγα να αναλαβετε τοτε γιατι δεν έρχεστε εσεις να κανετε τη δουλεια?
Ακους εκει λεει θα σε παρει τηλεφωνο βουλευτης να σου πει μην κανεις τπτ ελατε εσεις θα του ελεγα να αναλαβετε τοτε γιατι δεν έρχεστε εσεις να κανετε τη δουλεια?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και τι ειναι η αστυνομια ρε μπαγλαμα baby siters?Αλλη λύση ειναι να καταφυγεις στην αστυνομια ή στο σχολειο αν το σχολειο αδιαφορησει θα καταφυγεις στην αστυνομια με πιθανη εγκληση και του ιδιου του σχολειου για αμελεια αν στέκει αυτο νομικα μπορεις να τους κυνηγησεις και για αυτο.Εγω κυριοι στελνω το παιδι μου στο σχολειο και εκει καθεται κάποιες ωρες αν εσεις αδιαφορειτε μπορει να συμβει το οτιδηποτε. Φυσικα θα φυγεις απο αυτο το σχολειο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μεινει ετσι πρεπει να ενημερωθουν οι αρχές.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
και τι ειναι η αστυνομια ρε μπαγλαμα baby siters?
Ναι μαθε με τι ειναι η αστυνομια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 7K