Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Σε πειραξε το συνταντικο μου,η ορθογραφια μου η οτι εθιξα κατι που υποστιριζεις?

Εσένα πείραξε η αριστερά σε ένα θέμα που αναφέρεται σε εξαφάνιση παιδιού και εμπλεκόμενος είναι πρώην βουλευτής της ΝΔ. Γιατί;

Και για να τελειώνει το θέατρο του παραλόγου, στα σχόλια από το άρθρο που δημοσιεύτηκε λένε ότι είναι ο Μαρκογιαννάκης.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εσένα πείραξε η αριστερά σε ένα θέμα που αναφέρεται σε εξαφάνιση παιδιού και εμπλεκόμενος είναι πρώην βουλευτής της ΝΔ. Γιατί;

Και για να τελειώνει το θέατρο του παραλόγου, στα σχόλια από το άρθρο που δημοσιεύτηκε λένε ότι είναι ο Μαρκογιαννάκης.
μαλωνεις πανω απο το πτωμα; ο καθενας θα λεει την γνωμη του αυτο παρτο αποφαση ακομα κι αν ειναι ιδεολογικα αντιθετος.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Μαν δεν εχω διαβασει κανενα απο τα σχολια που γραφτηκαν ουτε ακουσα καμια ειδηση για κανεναν βουλευτρη.Διαβασα το αθρο μονο που ελεγε οτι το παιδακι βιωνε μπουλινγκ απο τους συμαθητες του.Γιαυτο σου ειπα οτι δεν καταλαβες τιποτα.Εγω στο σχολιο μου εθιξα τις αξιες που μεγαλωνουνε τα παιδια.Το σχολιο για την ''αριστερη'' κοινωνεια πηγαινε στο οτι μπορει ο Ελληνας να ψηφισε ''αριστερη'' κυβερνηση και επανασταση αξιων και αλλα τετεια ωραια αλλα στη πραγματικοτητα ειναι αλλιως.Αν τα παιδια αυτα ειχαν παρει αρχες απο τους γωνεις τους δεν θα γινονταν καθικια.Αυτο εθιξα.Οι κομματικες αντιπαραθεσεις μου φενρουν εμετο.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ρε μαγκες οπα λιγο.
Βουλευτη χανιων χαχνουμε η βουλευτη κρητης γενικοτερα?  :think:

αντιγραφοντας απο αυτο το site

η παρεα του βαγγελη και το πως τον αντιμετωπιζουν.
11013011_1016375248391426_585518642946028345_n1.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
η φωτο μπορει να ειναι και τυχαια οπως βγηκε, αλλα παντως ειναι στεναχωρη να την βλεπεις...τον εχουν στην απ εξω και προσπαθει ο κακομοιρης να φανει....
κανα 2 απο αυτους εχουν φατσα κωλοπαιδου...ειδικα ο μεσαιος με την ασπρη μπλουζα, κλασικη κοψια τσομπανη ψευτομαγκα...ειχα κανει εναν τετοιον να βελαζει οταν ημουν φανταρος...

Επισκέπτης
ρε μαγκες οπα λιγο.
Βουλευτη χανιων χαχνουμε η βουλευτη κρητης γενικοτερα?  :think:

αντιγραφοντας απο αυτο το site

η παρεα του βαγγελη και το πως τον αντιμετωπιζουν.
11013011_1016375248391426_585518642946028345_n1.jpg
Δεν ειναι καθολου τυχαια η φωτο παιδια και νομιζω οτι λεει παρα πολλα για την συνολικη αντιμετωπιση που ειχε η παρεα προς το παιδι. Αν προσεξετε ανετα χωρουσε αριστερα οπως την βλεπουμε αλλα η παρεα ηθελε να τον ξεφτιλισει για ακομα μια φορα.Παντως αν ξεραν κατι για το που μπορει να βρισκεται το παιδι νομιζω η αστυνομια θα ειχε καταφερει να το μαθει εχει τους τροπους.

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
της πουτσας μαγκες οι κρητικοι,οσους εχω γνωρισει,ετσι ειναι οι περισσοτεροι,ενα στυλακι και μια μαγκια :jerking:

δεν ειναι ετσι αγαπητε...κι εγω κρητικος ειμαι...ντρεπομαι για τα συγκεκριμενα ατομα αλλα γενικα δε μπορουμε να βαζουμε σε ενα τσουβαλι
εθνικοτητες , περιοχες της χωρας μας κλπ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οι καθηγητες δεν ηξεραν τιποτα για το προβλημα;Η απλως το ωραριο να βγαινει να παμε σπιτι μας η ακομα χειροτερα που λεει και ο Μπολντης που να ανακατευομαστε τωρα,ασε καλυτερα,καλα ειμαστε.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Κρητίκαροι τζάμπα μάγκες  :jerking: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman:.Ξύλο μέχρι να τα ξεράσουν όλα  :rockon: :rockon: :rockon:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Εξι μηνες θητεία σε κατάμαυρο τάγμα στην Μυτιλήνη. Στον θάλαμο θα ήμασταν 10-12 φαντάροι εκ των οποίον 2 ΚΡΗΤΙΚΟΙ.
Χανιώτης με Ρεθυμνιώτη 6 μήνες δεν αντάλαξαν κουβέντα, οταν  σας λέω δεν μίλησαν μεταξύ τους  ούτε μια φορά κυριολεκτώ!!!

Τα συμπεράσατα δικά σας.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν ειναι καθολου τυχαια η φωτο παιδια και νομιζω οτι λεει παρα πολλα για την συνολικη αντιμετωπιση που ειχε η παρεα προς το παιδι. Αν προσεξετε ανετα χωρουσε αριστερα οπως την βλεπουμε αλλα η παρεα ηθελε να τον ξεφτιλισει για ακομα μια φορα.Παντως αν ξεραν κατι για το που μπορει να βρισκεται το παιδι νομιζω η αστυνομια θα ειχε καταφερει να το μαθει εχει τους τροπους.

Ρε μάγκες έψαχνα να βρώ που είναι το παιδί και δεν το έβλεπα.  :2funny:

OP
OP
kaboul

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
:thumbsup:
η φωτο μπορει να ειναι και τυχαια οπως βγηκε, αλλα παντως ειναι στεναχωρη να την βλεπεις...τον εχουν στην απ εξω και προσπαθει ο κακομοιρης να φανει....
κανα 2 απο αυτους εχουν φατσα κωλοπαιδου...ειδικα ο μεσαιος με την ασπρη μπλουζα, κλασικη κοψια τσομπανη ψευτομαγκα...ειχα κανει εναν τετοιον να βελαζει οταν ημουν φανταρος...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Οι καθηγητες δεν ηξεραν τιποτα για το προβλημα;Η απλως το ωραριο να βγαινει να παμε σπιτι μας η ακομα χειροτερα που λεει και ο Μπολντης που να ανακατευομαστε τωρα,ασε καλυτερα,καλα ειμαστε.

ποιοι καθηγητές ρε τύπε..
την εποχή που πήγαινα σχολείο σφαζόμασταν κανονικά και αυτοί γελούσαν και πολλές φορές παρότρυναν κιόλας 

και πριν λίγο καιρό σε ένα δημοτικό που πηγαίνει ένα γνωστό μου παιδάκι ήταν ένα άλλο παιδάκι με πρόβλημα στο χέρι του.
δεν μπορεί να κουνήσει το ένα χέρι κάτι τέτοιο.. και πήγαν τα μαλακισμένα και του κατέβασαν το παντελόνι και του κρατούσαν το καλό του χέρι για να μην μπορεί να σηκώσει το παντελόνι του
την επόμενη πήγαν οι γονείς του στο σχολείο να κάνουν παράπονα και τους την είπαν κιόλας ότι θα το στείλουν και σε άλλο σχολείο, ότι δεν είναι σωστό να κατεβάζει το παιδάκι τα παντελόνια του  :headbang:
(αν το κάνουν θέμα και καλά  ;)  )

ποιο δάσκαλοι και καθηγητές να πούμε.. καθίκια όλοι τους  :P

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Και παραλίγο να τον στραγγαλίσουν με ιμάντα.
Μπάνιο έκανε στις τρεις τα ξημερώματα για να μη τον βλέπουν οι άλλοι και του κλείνουν το νερό!

Αλλά κατά τα άλλα κανείς δεν ήξερε τίποτα-τώρα άρχισαν να θυμούνται και να μιλάνε όλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom