KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τυπε εγω ημουν ο κοσνικ26 για την ιστορια
Ώρες ώρες νομίζω ότι είσαι τα μισά nick εδώ μέσα :S
τυπε εγω ημουν ο κοσνικ26 για την ιστορια
Ώρες ώρες νομίζω ότι είσαι τα μισά nick εδώ μέσα :S
παλια που δεν πολυασχολουνταν τυπε...τωρα εχει γυρω στα 3/4....Ώρες ώρες νομίζω ότι είσαι τα μισά nick εδώ μέσα :S
Πεφτω απ τα συννεφατυπε εγω ημουν ο κοσνικ26 για την ιστορια
Καμμια συζήτηση σε σχεση με το topic ?
κατάφερε τιποτα η Νικολουλη που ανέλαβε ? ...
"Φίλοι" να σου πετύχουν,πάντως απο ολους τους Κρητικούς οι ρεθυμνιώτες ειναι τα πιο ζώα.Οχι οτι στους αλλους νομους δεν εχει,τις προάλλες δάσκαλος σε χωριό που επενεβη σε τετοιες καταστασεις τον κανανε αλογο στο ξύλο,αμα βρω το λινκ θα ποσταρω.
Ρε μαλακες ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ(οπως τους αποκαλουν καποιοι) αλλα για μαθητες καποιας σχολης της πουτσας που πανε χωριατες για να μαθουν να φτιαχνουν γαλα κ τυρι..
Ειναι που ειναι μαλακες ο κρητικοι,φανταστειτε τι γροθοι κ απο τι σκατοχωρια ειχαν παει εκει...
Δεν θελει κ πολυ να μπλεξεις με τετοια κωλοπαιδια..
Εμενα δεν με πλησιάζει κανεις οταν γνωριζουν οτι κανω χρονια πολεμικες τεχνες. Μια φορα πηγε ενας να μου κάνει μαλακιες του έπιασα το χερι και του το γυρισα και παρακαλουσε να του το αφησω του λεω ετσι και με ξαναπειράξεις θα υποφέρεις βεβαια πιο πολυ στην πλακα ηταν αλλα αμα δεν του το εκοβα θα έκανε καζουρα σε μενα με την παρέα του.
Φυσικα έχω υποχωρησει σε αλλες καταστασεις πχ στο δρομο γιατι δεν ηξερα τι κουβαλουσε ο αλλος πανω του αλλα σε γενικες γραμμες δεν έχω επιτρεψει τέτοιες καταστασεις πιστευω πρεπει να έχεις πυγμη και να μην επιτρεπεις κάποια αστεια αμα σε ενοχλουν στη τελικη ας μην σου ξαναμιλησουν αμα δεν ξέρουν να κανουν αστεια να πανε να γαμηθουν
Πάντως απ οτι θυμάμαι στο γυμνάσιο, ετσι που ηταν η ηλικία της μαλακίας και αρπακονόμασταν, οι θεωρούμενοι ως "αλητόμαγκες" του σχολείου, πήραζαν εμένα και κατι άλλους, λεκτικά και με σπρωξιές. Τους ελεγα κόφτο μια δυο δεν, τα ήρα κρανίο, του κοπανάω 2 μπουνιες στομάχι του ενου και μια δυνατή στη μύτη και του σπάω του αλλουνου. Απο τότε ουτε που με ξανακοίταξαν. Απλά θέλει σπάσιμο τσαμπουκά με ξύλο με το καλημέρα, μη φορτώσει μαγκιά ο άλλος, να καταλάβει οτι δε τον παίρνει. Τώρα αμα ο συγκεκριμένος ηταν τόσο βόδι που 21 χρονών φοιτητής τον δέρνανε, ε καλά αυτός τι έκανε? καθόταν και τις έτρωγε? ας πήγαινε στους σκατόμπατσους να καταγγείλει ξυλοδαρμό. Ειναι μερικοί άνθρωποι...
Ο Μπόλντης είναι μια μηχανή θανάτου, δεν είναι μια πολεμική τέχνη, είναι όλος ο πόνος του σύμπαντος συμπυκνωμένος φίλε :SΤι πολεμικές τέχνες κάνεις μπόλντη και του γύρισες το χέρι?
Ο Μπόλντης είναι μια μηχανή θανάτου, δεν είναι μια πολεμική τέχνη, είναι όλος ο πόνος του σύμπαντος συμπυκνωμένος φίλε :S
Ο μπολντης θα σας κάνει τη ζωη κόλαση.