Giorgos 1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 108
- Πόντοι
- 1
Σταμάτα να διαβάζεις εσύ αυτό το νήμα. Θα το μετανιώσεις...Τύποι πρέπει να τον κάνουμε μελλος του μπου να μας διδάξει!!
Ρε Τέντι γιατί μας γαμας το όνειρο δλδ;;; :thubsdown:
Ααα αλλη καλη συνομοταξία και αυτοι!Τυπε μου εγώ δεν έχω αφεντικά.Αλλα έχω συνεργάτες που μου πρηζουν τά’ρχιδια!
Ρε Τέντι αλλιώς όμως είναι να πηγαίνεις σπίτι με νεύρα και ρίχνεις ένα στην γυναικα σου για να ξεμπουκωσεις και αλλιώς ειανι να πηγαίνεις σπίτι και να ξέρεις ότι θα παίξει τρίο,θα γαμας την μια και ταυτόχρονα θα σου γλύφει η άλλη τα παπάρια!!!!
Ενω εσυ που συζεις με 2 πακια, δεν εχεις τετοια θεματα...σε ξεκωλιαζουν καθημερινα... :SΝαι καλα, αυτα μονο στις τσοντες γινονται!!
Το πιο πιθανο ειναι να εχει περιοδο μια η μια, μια η αλλη και εσυ απλα να πρεπει να κανεις τις δουλειες του σπιτιου για ολους!
Ενω εσυ που συζεις με 2 πακια, δεν εχεις τετοια θεματα...σε ξεκωλιαζουν καθημερινα... :S
Τέντι θα το γαμησεις πολύ ακόμα το νήμα με τις μαλακισμενες εικόνες;;;
Τεντι το εκαψες τυπε....για μουνια συζηταμε οχι για πουτσες
Ρε άμα έλεγα ότι ζούμε σε μια σκατα κοινωνία θα έπρεπε να ποστάρω και μια κουραδα δλδ;;; :S :S :S
εεε τωρα εδω θα μπουμε σε συζητηση περι του "τι ειναι το μουνι" αλλα παλι θα αναγκαστω να ποσταρω φωτος και ειπα να μην το κανω :-)τις πουτσες που μπαινουν στα μουνια τυπε...αυτες
Τύπε σε κόβω σύντομα να πηγαίνεις για μπανάκιΚαλε δεν συζω,
με τη μαμα μου και την αδερφη μου μενω,
αλλα δεν θα με χαλαγε να με ειχε καποιος στο σπιτι σαν γυναικα και να τον περιμενω πως και πως για να επιστρψει και να μου τον ριξει!
Τύπε σε κόβω σύντομα να πηγαίνεις για μπανάκι