Νέα

Βρε το Ζώο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Δεν είναι κακή η αντιπαράθεση, απλά δε βλέπω γιατί το πάτε επι προσωπικού.
Τεσπα, λήξη συναγερμού, δώσατε άκυρο κι όλα καλά.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ΥΕΑΗ dude! :2funny:
Μιας και το θεμα ειναι ο ολυμπιακος και ο ανατολακης βαλτε τωρα magic  εχει εκπομπη η 7,θα ακουστουν ποικιλες αποψεις περι του θεματος απο φανατιλες και μη! :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :boobies: :boobies: :knockinb: :humpleg: :thumbsup:

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τελικα ειναι η δεν ειναι ζωο ο Ανατολακης...? δεν καταλαβα...

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Παρατάω και 'γώ μία κόντρα που ΔΕΝ ξεκίνησα.

Πάμε λίγο στην ουσία του thread. Σε όσους ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο, την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού και το χθεσινοβραδινό ντέρμπυ και κυρίως, σε όσους κατέχουν κάτι τι από μπάλα, έχω να επισημάνω τα ακόλουθα και είμαι ανοιχτός σε διαφωνίες.

Όταν ένας παίκτης:
- είναι βετεράνος και συνεπώς, όσο άμπαλος και αν είναι, διαθέτει -Διάολε!- κάποια πείρα.
- έχει παίξει πάνω από μία δεκαετία για τον πρωταθλητή Ελλάδας έχει πάρει δέκα πρωταθλήματα, έχει παίξει και στο Champions League και έχει συμβεί ν' αγωνιστεί και για την Εθνική Ελλάδας, και συνεπώς, όσο στόκος και αν είναι, διαθέτει -Διάολε!- σίγουρα κάποιες εικόνες και παραστάσεις γύρω από το πώς παίζεται το αναθεματισμένο το παιγνίδι.
- είναι από μικρός σέντερ μπακ και συνεπώς, όσο και αν δεν του κόβει το νιο-νιο, από ένστικτο και μόνο, οφείλει να ξέρει πώς ν' αντιμετωπίζει μία φάση ως αμυντική "σκούπα".
- παίζει στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, εναντίον του μεγάλου αντιπάλου, το ματς είναι στο 89' και όσο βλαξ και αν είναι, είναι αναγκαίο να καταλάβει ότι εφόσον δεν είναι κατακτημένη η νίκη, πρέπει ν' αποκλειστεί η περίπτωση να δεχτείς γκολ και να χάσεις.
- έχει ως προσωπικό αντίπαλο πάνω στη φάση και μέσα στην περιοχή του, έναν ταχύ, τεχνίτη, νευρώδη, έξυπνο επιθετικό σαν το Σαλπιγγίδη.

και αντί να διώξει με τη μία δυνατά, ψηλά, μακριά έξω από την περιοχή τη μπάλα, επιλέγει:

α.- να την κουβαλήσει, περνώντας την πάνω από το σώμα του αντιπάλου και βρίσκοντάς την μάλιστα με την επικαλαμίδα (με το καλάμι ρε παιδιά - Έλεος!!!)
β.- (αφού του 'κατσε από κωλοφαρδία το α.-) να την κουβαλήσει ξανά, πάνω στη γραμμή του άουτ πιεζόμενος από τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Ε, τότε ρε φίλε, είσαι ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟΝ!!!

Υ.Γ.: Μικρότερο ζώον, αλλά πάντως ΖΩΟΝ, ήταν και κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού, όταν, αντί να βγεί πρώτος στη μπάλα από τον Παπαδόπουλο, ή, να αφήσει τον Παπαδόπουλο να πάρει τη μπάλα, αλλά να τον εμποδίσει να ρολάρει στον άξονά του και να σουτάρει, πήγε και του 'φαγε το γόνατο από πίσω, κάνοντας ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ που ΔΕΝτην έδωσε ο Κασναφέρης.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Παρατάω και 'γώ μία κόντρα που ΔΕΝ ξεκίνησα.

Πάμε λίγο στην ουσία του thread. Σε όσους ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο, την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού και το χθεσινοβραδινό ντέρμπυ και κυρίως, σε όσους κατέχουν κάτι τι από μπάλα, έχω να επισημάνω τα ακόλουθα και είμαι ανοιχτός σε διαφωνίες.

Όταν ένας παίκτης:
- είναι βετεράνος και συνεπώς, όσο άμπαλος και αν είναι, διαθέτει -Διάολε!- κάποια πείρα.
- έχει παίξει πάνω από μία δεκαετία για τον πρωταθλητή Ελλάδας έχει πάρει δέκα πρωταθλήματα, έχει παίξει και στο Champions League και έχει συμβεί ν' αγωνιστεί και για την Εθνική Ελλάδας, και συνεπώς, όσο στόκος και αν είναι, διαθέτει -Διάολε!- σίγουρα κάποιες εικόνες και παραστάσεις γύρω από το πώς παίζεται το αναθεματισμένο το παιγνίδι.
- είναι από μικρός σέντερ μπακ και συνεπώς, όσο και αν δεν του κόβει το νιο-νιο, από ένστικτο και μόνο, οφείλει να ξέρει πώς ν' αντιμετωπίζει μία φάση ως αμυντική "σκούπα".
- παίζει στο κατάμεστο Καραϊσκάκη, εναντίον του μεγάλου αντιπάλου, το ματς είναι στο 89' και όσο βλαξ και αν είναι, είναι αναγκαίο να καταλάβει ότι εφόσον δεν είναι κατακτημένη η νίκη, πρέπει ν' αποκλειστεί η περίπτωση να δεχτείς γκολ και να χάσεις.
- έχει ως προσωπικό αντίπαλο πάνω στη φάση και μέσα στην περιοχή του, έναν ταχύ, τεχνίτη, νευρώδη, έξυπνο επιθετικό σαν το Σαλπιγγίδη.

και αντί να διώξει με τη μία δυνατά, ψηλά, μακριά έξω από την περιοχή τη μπάλα, επιλέγει:

α.- να την κουβαλήσει, περνώντας την πάνω από το σώμα του αντιπάλου και βρίσκοντάς την μάλιστα με την επικαλαμίδα (με το καλάμι ρε παιδιά - Έλεος!!!)
β.- (αφού του 'κατσε από κωλοφαρδία το α.-) να την κουβαλήσει ξανά, πάνω στη γραμμή του άουτ πιεζόμενος από τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Ε, τότε ρε φίλε, είσαι ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟΝ!!!

Υ.Γ.: Μικρότερο ζώον, αλλά πάντως ΖΩΟΝ, ήταν και κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού, όταν, αντί να βγεί πρώτος στη μπάλα από τον Παπαδόπουλο, ή, να αφήσει τον Παπαδόπουλο να πάρει τη μπάλα, αλλά να τον εμποδίσει να ρολάρει στον άξονά του και να σουτάρει, πήγε και του 'φαγε το γόνατο από πίσω, κάνοντας ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ που ΔΕΝτην έδωσε ο Κασναφέρης.

φιλεμαλλον πιτσιρικα σε κοβο και οχι απολυτα γνωστη του ποδοσφερου για να γραφεις αυτα για τον ανατολακη ...ολοι οι παικτες κανουν λαθη στην καριερα τους ,μηπως δεν εχει κανει ο ζιταν η ο μαραντονα η ο πελε???????? για τι δεν γραφεις τιποτε για το αστερι τον καστιγιο το διαμαντι που μαλλον διαδοχο το οφορικουε στον οφη τον βλεπω με τις ευκαιριες που εχασε στα 35 χρονια που βλεπω μπαλα πρωτη φορα βλεπω παιχτη τετ α τετ με τερματοφυλακα και η μπαλλα να πηγενει στον ουρανο...ουτε καν στην εξεδρα με κουφανες με ταυτα που γραφεις...

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Συναγωνιστή έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Ο Ανατολάκης υπέπεσε σε παιδαριώδη σφάλματα και παρόλα αυτά θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους κορυφαίους του αγώνα (!!)
Μετά από "σφυροκόπημα" της εστίας του Εμπεντε κανείς από τους Διεθνείς παίκτες δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλλα στο πλεκτό και αυτό μας φαίνεται φυσικό!
ʼλλο τόσο φυσικό μας φαίνεται μιά ομάδα που έχει μια καλή παράδοση σε ευρωπαϊκούς αγώνες να έχει κάνει ελάχιστες ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα και να είναι για πολύ ώρα "ανύπαρκτη" αλλά παράλληλα να θριαμβολογουν οι οπαδοί της την επόμενη....
Το θέμα είναι ότι με το επίπεδο του ποδοσφαίρου που έχουμε σε λίγο θα μας φαίνονται όλα φυσικά..... 1 ομάδα στο Champions League και αυτή με προκριματικά, 1 ομάδα στο UEFA ....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
φιλεμαλλον πιτσιρικα σε κοβο και οχι απολυτα γνωστη του ποδοσφερου για να γραφεις αυτα για τον ανατολακη ...ολοι οι παικτες κανουν λαθη στην καριερα τους ,μηπως δεν εχει κανει ο ζιταν η ο μαραντονα η ο πελε???????? για τι δεν γραφεις τιποτε για το αστερι τον καστιγιο το διαμαντι που μαλλον διαδοχο το οφορικουε στον οφη τον βλεπω με τις ευκαιριες που εχασε στα 35 χρονια που βλεπω μπαλα πρωτη φορα βλεπω παιχτη τετ α τετ με τερματοφυλακα και η μπαλλα να πηγενει στον ουρανο...ουτε καν στην εξεδρα με κουφανες με ταυτα που γραφεις...
τι δουλεια εχει ο καστιγιο;εδω μιλαμε για τον συγκεκριμενο τσοπανη!!!να ανοιξουμε ενα τοπικ και για αυτον να πουμε τα υπερ και τα κατα του

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εν περιλήψει, σε σχέση με τα παραπάνω...
1. Είμαι 38 ετών, έχω παίξει μπάλα σε πολλές ομάδες (ως ερασιτέχνης), ακόμη παίζω, έχω παρακολουθήσει φανατικά ποδόσφαιρο από έξι χρόνων, έχω ζήσει χρόνια Εξωτερικό, και έχω ζήσει από κοντά κορυφαία πρωταθλήματα, ομάδες, παίκτες. Γενικά έχω καλή γνώση και ακόμη καλύτερη αντίληψη του παιγνιδιού. Παρακολουθώντας κάθε μάτς, το μάτι μου κόβει τι θα συμβεί δύο φάσεις παρακάτω. Όλοι οι γνωστοί λένε ότι έκανα απίστευτη μαλακία που αφιερώθηκα στο επιστημονιλίκι και δεν πήγα για προπονητής σε κάποια ακαδημία του Εξωτερικού.
2. Όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα στο λάθος. Ακόμη και οι κορυφαίοι. Ο εν λόγω όμως, είναι ένα εγνωσμένης αξίας μουλάρι, που εμείς οι Γαύροι τρώμε στη μάπα μία ολόκληρη ζωή. Στις επιλογές του στο παιγνίδιτης Κυριακής, έδωσε μία σύνοψη της ασχετοσύνης και ανοησίας που κουβαλάει για μία ολόκληρη καρριέρα.
3. Κορυφαίο στο παιγνίδι της Κυριακής αποκαλούν τον Ανατόλ κάποια λαμόγια που ήδη λογαριάσουν πώς μπορούν να επιβιώσουν με κουτές ισορροπίες (π.χ. Sir Takis), οι αθλητικά ανίδεοι και ποδοσφαιρικά απαίδευτοι δημοσιογράφοι του στρατευμένου αθλητικού τύπου, άντε και κάποια "τσουκαλάκια". Παιδιά, ο τύπος ήταν σκέτη τρικυμία.
4. Ο Καστίγιο, θα 'πρεπε να κάνει γκολ τουλάχιστον μία από τις τέσσερις ευκαιρίες του. Δεν ήταν ΟΙ εύκολες φάσεις πάντως. Στην πρώτη φάση, που του 'τυχε θα΄'πρεπε να δώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί ο χρόνος που΄πήρετη μπάλα ήταν καλός και ο Γκούμας, που τον μάρκαρε είναι αργός και βλάκας μπακ. Και όμως. Του 'δωσε ο Καστίγιο το χρόνο να προφτάσει, να βάλει ποδαράκι και να του κόψει τη μπάλα σε κόρνερ. Στη φάση που πήρε τακουνάκι από τον Τοροσίδη, η μπάλα ανοίχτηκε πολύ γρήγορα, ο Καστίγιο δεν είχε πάρει καν τα βήματα και ο Έμπεντε, που 'ναι και ψηλός, βγήκε και σκέπασε τη φάση. Εύκολη υπόθεση δε θεωρώ κάν τη φάση με το πλασέ στα ουράνια. Το ψαλιδάκι απελπισίας του Οκκά, ΔΕ μπορεί να λογαριαστεί ως σοβαρή ασσίστ, η μπάλα του 'ρθε πολύ κοντά στον Έμπεντε που έλεγχε τη φάση. Η επιλογή του Καστίγιο ήταν βέβαια ήταν λάθος. Ήταν πολύ κοντά του ο Εμπέντε και ο ίδιος, βρισκόταν σε πολύ μικρή απόσταση  από το τέρμα και μπροστά του βρισκόταν ένας ψηλός τερματοφύλακας για να πάει τελικά να περάσειτη μπάλα από πάνω. Κανονικά, θα 'πρεπε να παίξει τη μπάά ο Καστίγιο απαραιτήτως χαμηλά και να δοκιμάσει, είτε σε πρώτο χρόνο με το μυτάκι ένα γρήγορο χαμηλό πλασέ, ή, νατην ανοίξει λίγο πλάγια, ελπίζοντας είτε να βρεί ανοικτό παραθυράκι στην εστία, είτε να ανατραπεί από αντίπαλο.
5. Σε κακιά μέρα βρισκόταν βέβαια, όχι ο Ανατολάκης, που είναι αιώνιο, σταθερό μουλάρι, αλλά ο Καστίγιο. Σε μία συνηθισμένη του μέρα, θα 'χε σίγουρα σκοράρει.
6. Τη γνώμη μου για τον Καστίγιο την έχω γράψει περιληπτικά σε άλλο thread. Μπορεί να ξέρει εκατό καντάρια μπάλα, αλλά στο κεφαλάκι του έχει σκατά, και για μένα παίκτης που 'χει στο κεφαλάκι του σκατά, είναι σκατά-παίκτης. Το ποδόσφαιρο είναι πρωτίστως υπόθεση εγκεφαλική και γι' αυτό απαιτεί όχι μόνο ευστροφία, αλλά και ευφυία, όχι μόνο έμπνευση της στιγμής, αλλά και βάθος σκέψης, όχι μόνο ταλέντο και πάθος, αλλά και ωριμότητα και προσωπικότητα.

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε .. με καλύπτεις πλήρως με την ανάλυσή σου ... το ποδόσφαιρο θέλει και μυαλό όπωε και να το κάνουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom