Νέα

Γενική Συζήτηση για τους books

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

powerpack

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Κριτικές
17
Like
771
Πόντοι
2.210
* οβερ 1,5 ηθελα να πω...0,5 δεν εχει

Προφανώς μιλάς για το ημίχρονο...
Παντα διαλεγεις για πριν το παιχνιδι
την μικρη αποδοση κ στο λαιβ την μεγαλη
ωστε αν κερδισει του λαιβ να καλύπτει
το συνολικο πονταρισμα με κερδος στο σύνολο
των 50ε!
Πχ αν παιξεις το 1.5 ημ αντερ οβερ θα παιξεις
ως εξης...
Πριν το ματς under 1.5ht @1.50x25
Αν κερδισει αυτο του λαιβ επιστρέφετε.
Στο λαιβ over1.5ht 2.50x25
Αντίστοιχα αν το παιξεις με σημεια.
Θα παιξεις την διπλη με την μικρη αποδοση
πριν το ματς και την μεγαλη ανω του 2 στο λαιβ...αρκει το ενα σημειο να καλυπτει το αλλο!
:hi:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Στοιχημαν ειναι καλη εταιρεια αν εισαι αιμοδοτης,για τους πιο ψαγμενους δεν ειναι καθως λιμιταρει για πλακα ακομα κ αν χασεις καποια μπετ σε περιεργα γεγονοτα. Η 365 εχει καταντησει αηδια τις επικυρωσεις  ειδικα για αναληψεις ανω των 800ευρω,ζητουσαν απιστευτες μλκιες και με στειλαν τραπεζα οπου εκει γελουσαν με τα οσα ζητησαν(χαρτι κινησης της ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ κ να γραφει ονομα/μο και να εχει σφραγιδα κ λογοτυπο τραπεζας).Η Σπορτινγκμπετ ειναι για χαρα εταιρεια και συνοψιζοντας με αυτες τις 3 καλυπτειςσχεδον ολο το φασμα αγορων ενος σοβαρου παικτη...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Τα νεύρα μου έχουν αρχίσει να τσιτώνονται......
Καταρχάς είμαι μέλος στον Stoiximan εδώ κι ένα μήνα και πριν 5 ημέρες γράφτηκα στη ΒΕΤ365 @@ και τη Vistabet και χθες στη Sporting bet.
O Stoiximan δέχεται πανεύκολα κατάθεση μέσω Τραπέζης ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ σε μερικά λεπτά μπαίνουν ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ στο λογαριασμό σου. Κι αμέσως ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΥΔΙΑ ενεργοποίησε το bonus.
Oι Vistabet & Sporting bet δεν έχουν τόση αμεσότητα με το ebanking της Eurobank (αυτή έχω εγώ) κι έτσι επέλεξα να κάνω κατάθεση με κάρτα Paysafe που πήρα από το ψωλικατζίδικο....
Πάμε και στη ΒΕΤ365 @@...........  :cussing: :cussing: :cussing:
Φιρστ οβ ολ, για να κάνω την εγγραφή ΜΟΥ ΣΚΟΤΙΣΑΝΕ ΤΑ @@ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ.....
Οι άλλες εταιρείες ήθελαν Αστυνομική Ταυτότητα σκαναρισμένη και Υπεύθυνη Δήλωση από την τοπική Αστυνομία που εχω. Και σε μία μέρα αμέσως μου έστειλαν ένα ημέηλ ότι όλα καλά και προχώρα....
Η ΒΕΤ365 μου έστειλε κανα δυο φορές ημέηλ ότι έτσι και γιουβέτσι κι επικοινωνούσα με την εξυπηρέτηση πελατών και ναι και όχι και μετά από 4 ημέρες μου έκαναν δεκτή την εγγραφή...
Πάω πριν λίγο να βάλω την κάρτα του ψωλικατζίδικου για την πρώτη φορά και μπόνους αρχίδια....
Μπαίνω (κρατούσα τα νεύρα μου) μιλάω με την γκόμενα της εξυπηρέτησης πελατών, να αυτός είναι ο κωδικός του μπόνους (οι άλλες εταιρείες το κάνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ) και ποιος είναι ο 4ψηφιος κωδικός του λογαριασμού σας (οι άλλες εταιρείες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) και τίποτα.....
Κάνω αποσύνδεση από τη σελίδα όπως μου είπε η γκόμενα ΤΖΙΦΟΣ.........
Ρε δε γαμιώμαστε στο Μεταξουργείο να ησυχάσουμε λέω εγώ?????
Έχω τόσο συφιλιαστεί που κρατιέμαι με το ζόρι και δεν μπαίνω στο τσατρουμ εκεί και να τους πω να με διαγράψουν.....
Νισάφι πια........

Τυπε ειναι δυσκολη η εγγραφη στη bet365 οπως και τα σχετικα με μπονους και αλλες μαλακιες,αλλα αμα μαθεις την εταιρεια θα παθεις πλακα,εγω ειμαι μελος καπου 4-5 χρονια,εχει ματς τα οποια δεν εχει καμια αλλη εταιρεια και ειναι πολυ ευκολο το λειτουργικο της συστημα.Υπομονη και θα το δεις και μονος σου  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Στοιχημαν ειναι καλη εταιρεια αν εισαι αιμοδοτης,για τους πιο ψαγμενους δεν ειναι καθως λιμιταρει για πλακα ακομα κ αν χασεις καποια μπετ σε περιεργα γεγονοτα. Η 365 εχει καταντησει αηδια τις επικυρωσεις  ειδικα για αναληψεις ανω των 800ευρω,ζητουσαν απιστευτες μλκιες και με στειλαν τραπεζα οπου εκει γελουσαν με τα οσα ζητησαν(χαρτι κινησης της ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ κ να γραφει ονομα/μο και να εχει σφραγιδα κ λογοτυπο τραπεζας).Η Σπορτινγκμπετ ειναι για χαρα εταιρεια και συνοψιζοντας με αυτες τις 3 καλυπτειςσχεδον ολο το φασμα αγορων ενος σοβαρου παικτη...

Κανε οσες αναληψεις θελεις την ημερα αρκει να ειναι ποσου 799ε
Ρε τυποι μη τα γαματε ολα,υπαρχουν εξυπνες λυσεις  ;)

islander_29

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Τα νεύρα μου έχουν αρχίσει να τσιτώνονται......
Καταρχάς είμαι μέλος στον Stoiximan εδώ κι ένα μήνα και πριν 5 ημέρες γράφτηκα στη ΒΕΤ365 @@ και τη Vistabet και χθες στη Sporting bet.
O Stoiximan δέχεται πανεύκολα κατάθεση μέσω Τραπέζης ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ σε μερικά λεπτά μπαίνουν ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ στο λογαριασμό σου. Κι αμέσως ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΥΔΙΑ ενεργοποίησε το bonus.
Oι Vistabet & Sporting bet δεν έχουν τόση αμεσότητα με το ebanking της Eurobank (αυτή έχω εγώ) κι έτσι επέλεξα να κάνω κατάθεση με κάρτα Paysafe που πήρα από το ψωλικατζίδικο....
Πάμε και στη ΒΕΤ365 @@...........  :cussing: :cussing: :cussing:
Φιρστ οβ ολ, για να κάνω την εγγραφή ΜΟΥ ΣΚΟΤΙΣΑΝΕ ΤΑ @@ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ.....
Οι άλλες εταιρείες ήθελαν Αστυνομική Ταυτότητα σκαναρισμένη και Υπεύθυνη Δήλωση από την τοπική Αστυνομία που εχω. Και σε μία μέρα αμέσως μου έστειλαν ένα ημέηλ ότι όλα καλά και προχώρα....
Η ΒΕΤ365 μου έστειλε κανα δυο φορές ημέηλ ότι έτσι και γιουβέτσι κι επικοινωνούσα με την εξυπηρέτηση πελατών και ναι και όχι και μετά από 4 ημέρες μου έκαναν δεκτή την εγγραφή...
Πάω πριν λίγο να βάλω την κάρτα του ψωλικατζίδικου για την πρώτη φορά και μπόνους αρχίδια....
Μπαίνω (κρατούσα τα νεύρα μου) μιλάω με την γκόμενα της εξυπηρέτησης πελατών, να αυτός είναι ο κωδικός του μπόνους (οι άλλες εταιρείες το κάνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ) και ποιος είναι ο 4ψηφιος κωδικός του λογαριασμού σας (οι άλλες εταιρείες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) και τίποτα.....
Κάνω αποσύνδεση από τη σελίδα όπως μου είπε η γκόμενα ΤΖΙΦΟΣ.........
Ρε δε γαμιώμαστε στο Μεταξουργείο να ησυχάσουμε λέω εγώ?????
Έχω τόσο συφιλιαστεί που κρατιέμαι με το ζόρι και δεν μπαίνω στο τσατρουμ εκεί και να τους πω να με διαγράψουν.....
Νισάφι πια........

Αδερφέ εάν εχεις ξανακάνει λογαριασμό στην μπετ με ονοματεπώνυμο ίδιο πριν τις επικυρώσεις με τις ταυτότητες και λοιπά και έχεις πάρει το μπόνους δεν το ξαναπαίρνεις για κανένα λόγο.Οι τύποι γενικά είναι απαράδεκτοι όπως και αυτοί της στοίχιμαν με αυτά που ζητούσαν για να κάνω μια ανάληψη 1200 ευρώ.Με αυτά και με τα άλλα έκανα ακύρωση ανάληψης και τα έσπασα σε τέσσερα 300αρια με τραπεζικό έμβασμα που κάνει πολύ λιγότερο από ότι να σου πιστώσουν ποσό σε χρεωστική ή πιστωτική (αυτό θέλει σχεδόν βδομάδα ενώ το έμβασμα 2 με τρεις εργάσιμες) [/color][/color]

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
συμφωνω με τον ντουνταρα κ τους αλλους που κατηγορουν την μπετ
εμενα που περσι τους ζητησα μια μικρη εξυπηρετηση που σχετικα
με την αναληψη ηταν μια απλη πραξη για να με εξυπηρετησουν μου
ζητησαν μαλακια  . γενικα μιλωντας ειναι καλη εταιρια αλλα
απο εξυπηρετηση ειναι γραφειοκρατες σαν δημοσιοι υπαλληλοι

Επισκέπτης
ακομα βρε τυρογαλο ψαχνεισ για τα μπονουσ?τοσο αρωστακι εισαι.
Επειδή είμαι ο οικοδεσπότης εδώ μέσα θα σου πω δυο λογάκια (αν κι είναι περασμένη ώρα και χρονιάρες μέρες)....
Υπάρχουν δυο τινά εδώ μέσα:
α) Είτε είσαι κάποιο κλωνάρι, οπότε τράβα και :birdman: κι ειδικά αν είσαι στην αντίθετη ιδεολογική πλευρά.
β) Αν δεν είσαι κλωνάρι, αλλά νέο μέλος, μάθε να μην πετάγεσαι σαν την πορδή :badair: οπουδήποτε κι ειδικά σε συζητήσεις παλαιοτέρων.

Το αν χάνω, άστο θα το κρίνουν άλλοι. Πάντως συμβουλές από αγράμματους δεν παίρνω. Και για να τελειώνω την κουβέντα μαζί σου, το πρόγραμμα που έχω φτιάξει (τα έχω ποστάρει αλλού) είναι αγράμματε προιόν εκατοντάδων ωρών και γνώσεων που έλιωσα στα θρανία.

Konstantinos Marinopoulos => Δεν έχω φτιάξει κανένα δεύτερο λογαριασμό σε καμμία εταιρεία. Για την ακρίβεια, πριν ένα μήνα περίπου άνοιξα για πρώτη φορά λογαριασμό στο Ίντερνετ (Stoiximan).

azazel => Αν δεν απατώμαι και οι άλλες εταιρείες όταν πας να σηκώσεις ποσό άνω των 800Ε ζητούν επικυρώσεις κλπ κλπ...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
soy16q.jpg

Επισκέπτης
Η Sportingbet πάντως δύο φορές που ζήτησα μέσω τσάτρουμ να μπουν παιχνίδια για την αφεντομουτσουνάρα μου (το προηγούμενο ήταν ο Πανελευσινιακός) το έκανε. Και μάλιστα στο 2ο παιχνίδι μου απάντησε και προσωπικά.

Και θα σας πω και το άλλο:
Η Sportingbet γενικά είναι τσιγγούνα. Σε γενικές γραμμές οι αποδόσεις της είναι 0.05-0.1 στα 1Χ2 κάτω από του Stoiximan. Σε σπάνιες περιπτώσεις που ο Stoiximan δίνει λιγότερο!!!! ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ όπως έγινε σήμερα το μεσημέρι που η Σαφάροφα η καυλιάροβα ήταν 1.444 στη Σπόρτινγκ και 1.42 στο Στοίχημαν.

Συνημμένα

• Sportingbet.png
    Sportingbet.png
    103,1 KB · Εμφανίσεις: 49

Επισκέπτης
To θέμα είναι ότι η Sportingbet κάνει και προσφορές, αρκεί φυσικά να κάνεις και κάποιον τζίρο :grin:
Moυ ρίξανε 15Ε (όχι να τα σηκώσω φυσικά) αλλά να τα τζογάρω όπου θέλω με προθεσμία 1 μηνός. Δε με χαλνάει και χαλάει καθόλου!

Συνημμένα

• bonus.png
    bonus.png
    295,4 KB · Εμφανίσεις: 49

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
To θέμα είναι ότι η Sportingbet κάνει και προσφορές, αρκεί φυσικά να κάνεις και κάποιον τζίρο :grin:
Moυ ρίξανε 15Ε (όχι να τα σηκώσω φυσικά) αλλά να τα τζογάρω όπου θέλω με προθεσμία 1 μηνός. Δε με χαλνάει και χαλάει καθόλου!

Ρε συ ntountara τωρα ξεκινησες να παίζεις στοίχημα ιντερνετικα;

Αυτα γίνονται εδω και 3-4 χρονια,εσυ τωρα ανακαλυψες την Αμερική;  :think:

Επισκέπτης
Για δες διάλογο με την αγαπημένη σου κι άσε τι ανακάλυψα.......
Μας έχει σκοτίσει τα @@ρια, κλειδώνει - ξεκλειδώνει, έχεις παίξει ποτέ λάηβ τένις?

Συνημμένα

• ΒΕΤ @@.jpg
    ΒΕΤ @@.jpg
    143,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
με διέγραψαν και στα @@ρια μου φυσικά........
Κι ο λόγος; :uglystupid: :idiot:
Εντελώς παράξενος κατ' εμε.........
Είχα φάει έναν κουβά στα μουνάκια του τένις, ε μυαλό κοκκόρου έχω και κάνω :jerking: με τα τένις άσχετα αν με τα ποδόσφαιρα τους πάω κόσσα :zfuck: κι εκείνη τη στιγμή που να έβρισκα κάρτα πέος σέηφ ήταν 4 τη νύχτα.......
Μπαίνω στο τσατρουμ να ρωτήσω αν γίνεται άμεση κατάθεση ποσού μέσω Τραπέζης (εδώ ο Στοίχημαν τους γαμεί σε μερικά δευτερόλεπτα γίνεται) και η εξέλιξη της συζήτησης κατέληξε να μου μπλοκάρουν το λογαριασμό για λόγους προστασίας........
Θα σας το γαμήσω το σπίτι και την εταιρεία ρε καριόληδες :birdman:
Σε 2-3 χρόνια θα τα ξαναπούμε, φυσικά θα ανοίξω με άλλο άτομο λογαριασμό (ελπίζω ναχω βρει κανένα μουνί και να μη ΧΧΧ) και θα τους ξεσκίσω τη σούφρα αφού θα έχω χιλιάδες δεδομένα ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ :dancing:

Συνημμένα

• 1 σε 2 ανατροπές!.jpg
    1 σε 2 ανατροπές!.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 50

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom