Τα νεύρα μου έχουν αρχίσει να τσιτώνονται......
Καταρχάς είμαι μέλος στον Stoiximan εδώ κι ένα μήνα και πριν 5 ημέρες γράφτηκα στη ΒΕΤ365 @@ και τη Vistabet και χθες στη Sporting bet.
O Stoiximan δέχεται πανεύκολα κατάθεση μέσω Τραπέζης ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ σε μερικά λεπτά μπαίνουν ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ στο λογαριασμό σου. Κι αμέσως ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΥΔΙΑ ενεργοποίησε το bonus.
Oι Vistabet & Sporting bet δεν έχουν τόση αμεσότητα με το ebanking της Eurobank (αυτή έχω εγώ) κι έτσι επέλεξα να κάνω κατάθεση με κάρτα Paysafe που πήρα από το ψωλικατζίδικο....
Πάμε και στη ΒΕΤ365 @@...........
Φιρστ οβ ολ, για να κάνω την εγγραφή ΜΟΥ ΣΚΟΤΙΣΑΝΕ ΤΑ @@ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ.....
Οι άλλες εταιρείες ήθελαν Αστυνομική Ταυτότητα σκαναρισμένη και Υπεύθυνη Δήλωση από την τοπική Αστυνομία που εχω. Και σε μία μέρα αμέσως μου έστειλαν ένα ημέηλ ότι όλα καλά και προχώρα....
Η ΒΕΤ365 μου έστειλε κανα δυο φορές ημέηλ ότι έτσι και γιουβέτσι κι επικοινωνούσα με την εξυπηρέτηση πελατών και ναι και όχι και μετά από 4 ημέρες μου έκαναν δεκτή την εγγραφή...
Πάω πριν λίγο να βάλω την κάρτα του ψωλικατζίδικου για την πρώτη φορά και μπόνους αρχίδια....
Μπαίνω (κρατούσα τα νεύρα μου) μιλάω με την γκόμενα της εξυπηρέτησης πελατών, να αυτός είναι ο κωδικός του μπόνους (οι άλλες εταιρείες το κάνουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ) και ποιος είναι ο 4ψηφιος κωδικός του λογαριασμού σας (οι άλλες εταιρείες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) και τίποτα.....
Κάνω αποσύνδεση από τη σελίδα όπως μου είπε η γκόμενα ΤΖΙΦΟΣ.........
Ρε δε γαμιώμαστε στο
Μεταξουργείο να ησυχάσουμε λέω εγώ?????
Έχω τόσο συφιλιαστεί που κρατιέμαι με το ζόρι και δεν μπαίνω στο τσατρουμ εκεί και να τους πω να με διαγράψουν.....
Νισάφι πια........