Νέα

Βραδιές ποίησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thessalos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

σας αρεσει η ποιηση;

• ναι

Ψήφοι: 97 49,2%
  • οχι ...μπουρδες ειναι

Ψήφοι: 14 7,1%
  • στα παπαρια μου

Ψήφοι: 59 29,9%
  • δεν ξερω απο ποιηση

Ψήφοι: 27 13,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    197

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγώ ένα ξέρω:

"Απ' το φεγγάρι ως τη γη απόσταση βαρβάτη κι από τον κώλο ως το μουνί δυο δάχτυλα και κάτι!!!" :grin:

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
τυπε μπορει ο τυπος ρεμπελος αν θελει να δοκιμασει την τυχη του στο χορο     :S :S :S

xc.gif
Λοιπόν μάγκα μου. Το ότι απαξιώνεις και προσπαθείς να μειώσεις έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις και που δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί σου, αυτό δείχνει εκ μέρους σου έλλειψη ανδρισμού και έντονο το στοιχείο του μισανθρωπισμού. Δεν με ενδιαφέρουν τα ψυχοζόρια που τραβάς, αλλά ούτε θα ανεχτώ τις προσβολές σου προς το άτομό μου. Δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι επειδή έβαλες έναν τραβεστί να χορεύει περνιέσαι για έξυπνος? Αν θέλεις σχολίασε κάτι από αυτά που γράφω. Το να εκτοξεύεις συγκεκαλυμμένες προσβολές προς το άτομό μου δεν το ανέχομαι. Ο σωστός άντρας σέβεται αυτόν που έχει απέναντί του. Εκτός και αν συνομιλώ με κάτι άλλο...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Λοιπόν μάγκα μου. Το ότι απαξιώνεις και προσπαθείς να μειώσεις έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις και που δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί σου, αυτό δείχνει εκ μέρους σου έλλειψη ανδρισμού και έντονο το στοιχείο του μισανθρωπισμού. Δεν με ενδιαφέρουν τα ψυχοζόρια που τραβάς, αλλά ούτε θα ανεχτώ τις προσβολές σου προς το άτομό μου. Δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι επειδή έβαλες έναν τραβεστί να χορεύει περνιέσαι για έξυπνος? Αν θέλεις σχολίασε κάτι από αυτά που γράφω. Το να εκτοξεύεις συγκεκαλυμμένες προσβολές προς το άτομό μου δεν το ανέχομαι. Ο σωστός άντρας σέβεται αυτόν που έχει απέναντί του. Εκτός και αν συνομιλώ με κάτι άλλο...

Σκεφτεσαι να καταθεσεις μηνυση τυπε  :think: :S :S :S

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Mpratan χάνεσαι μέσα στην δίνη των ατάλαντων που μας περιβάλλουν. Μπροστά σου ο Σεφέρης κι ο Ελύτης δεν πιάνουν μία
Έτσι ακριβώς φίλε μου. Τα πραγματικά ταλέντα τα τρώνε τα σκουλίκια, μόνο οι ατάλαντοι έχουν ζήτηση σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε rebelos1, εχω την εντυπωση οτι δεν τηγανιζεις τα αυγα...

:S

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Ούτε τα αυγά τηγανίζω ούτε το σακάκι σηκώνω ούτε τα πόμολα γυαλίζω. Εσύ δηλαδή την κουνάς την αχλαδιά?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ούτε τα αυγά τηγανίζω ούτε το σακάκι σηκώνω ούτε τα πόμολα γυαλίζω. Εσύ δηλαδή την κουνάς την αχλαδιά?

Τυπε, ημουν σιγουρος οτι ανηκεις στη κατηγορια των τερματισμενων "εργατων" της τεχνης.

Διαβασα το κειμενο σου και γενικα τα οσα γραφεις με εκαναν να περιμενω πολλα απο εσενα.

Το να γραφεις για αχλαδια και πομολα, μοιραια με οδηγει στη διαπιστωση της πνευματικης καταστασης σου. Για τα σακακια, υπαρχει αλλο μελος εδω που ειναι ειδικος και αν θελει, ας γραψει ο ιδιος, το ξερει καλα το αθλημα.

Σε προσκαλω στο να ερθεις να μας πεις τα οσα εγραψες στο απο κοντα, σε μια καθαρα ποιητικη βραδια με εσενα ως επισημο καλεσμενο.

:hi:

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Το να γραφεις για αχλαδια και πομολα, μοιραια με οδηγει στη διαπιστωση της πνευματικης καταστασης σου.

Σε προσκαλω στο να ερθεις να μας πεις τα οσα εγραψες στο απο κοντα, σε μια καθαρα ποιητικη βραδια με εσενα ως επισημο καλεσμενο.

:hi:
Βεβαίως και αποδέχομαι την πρόσκληση ποταπέ πρέσβη της ειρωνίας. Ονόμασε μέρος και ώρα σε πμ και θα λάμψει το μεγαλείο του ρέμπελου στην ποίηση όπου θα κάνει σκόνη την δίνη των ατάλαντων από την οποία περιβάλλομαι

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Βεβαίως και αποδέχομαι την πρόσκληση ποταπέ πρέσβη της ειρωνίας. Ονόμασε μέρος και ώρα σε πμ και θα λάμψει το μεγαλείο του ρέμπελου στην ποίηση όπου θα κάνει σκόνη την δίνη των ατάλαντων από την οποία περιβάλλομαι

Εχεις πμ τυπε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Σαν λαθρομεταναστισα
μες στην ζωή μου μπήκες
και μου πες πως σ αναστησα
και πως αγάπη βρήκες.

Σου άνοιξα τα σύνορα
να μπεις μες στην καρδιά μου
και εσύ την καταπατήσες
χωρίς την άδεια μου.

Δύο χρονακια πέρασαν
άσυλο σου χα δώσει
Μα δεν περίμενα ποτέ
αχαριστία τόση.

Τώρα να φύγεις θες μικρή
να πας αλλού να ζήσεις
με άλλη αγάπη έμπλεξες
και μένα θες αφήσεις.

Φύγε λοιπόν αχάριστη
πηγαινε με τον άλλο
και άσε με να αισθανομαι
κορόιδο μεγάλο.

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
Σαν λαθρομεταναστισα
μες στην ζωή μου μπήκες
και πως αγάπη βρήκες.

Σου άνοιξα τα σύνορα
και εσύ την καταπατήσες
χωρίς την άδεια μου.

Δύο χρονακια πέρασαν
άσυλο σου χα δώσει
Μα δεν περίμενα ποτέ
αχαριστία τόση.

Τώρα να φύγεις θες μικρή
να πας αλλού να ζήσεις
με άλλη αγάπη έμπλεξες
και μένα θες αφήσεις.

Φύγε λοιπόν αχάριστη
πηγαινε με τον άλλο
και άσε με να αισθανομαι
κορόιδο μεγάλο.

:hi: πολυ καλο αυτο με ρεμπετικη μελοποιηση στυλ" λιτανεια του μαγκα"θα πιασει :thumbsup:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σαν λαθρομεταναστισα
μες στην ζωή μου μπήκες
και πως αγάπη βρήκες.

Σου άνοιξα τα σύνορα
και εσύ την καταπατήσες
χωρίς την άδεια μου.

Δύο χρονακια πέρασαν
άσυλο σου χα δώσει
Μα δεν περίμενα ποτέ
αχαριστία τόση.

Τώρα να φύγεις θες μικρή
να πας αλλού να ζήσεις
με άλλη αγάπη έμπλεξες
και μένα θες αφήσεις.

Φύγε λοιπόν αχάριστη
πηγαινε με τον άλλο
και άσε με να αισθανομαι
κορόιδο μεγάλο.

ωραιο τυπε  :thumbsup:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Έχω ένα άλλο που λέει:
Εσύ μια χρυσαυγητισα
και γω ένας συριζαιος
με ονεδιτη ταφτιαξες
γιατί ήτανε πιο νέος.
:grin:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656

τυπε μαλλον δεν εκτιμησες την ιδεα που σου εδωσα να ξεκινησεις να χορευεις οριενταλ με την μαλαπερδα εξω    :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Stories

Νέο!