σωστος φιλε spunky!! το παιζουν ιστορια οπως το ειπες. επισης θυμαμαι αλλο ενα δυνατο εργαλειο τη Βαλεντινα απο τη Λεκκα ξανθο και διμετρο για τρελλα γουστα....και το παιζουν και ιστορια....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλής 41 Συνταγμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 443
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...πανε αυτες φιλε dms458...βρηκαν την ακρη και πριν το καραβι αρχισει να γερνει,την κανανε...σωστος φιλε spunky!! το παιζουν ιστορια οπως το ειπες. επισης θυμαμαι αλλο ενα δυνατο εργαλειο τη Βαλεντινα απο τη Λεκκα ξανθο και διμετρο για τρελλα γουστα
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πρώτη απ' όλες από εκείνη τη γενιά την έκανε η Μαρία... με τις απίστευτες ρώγες. Αχτύπητα διπλά με Μονικα...πανε αυτες φιλε dms458...βρηκαν την ακρη και πριν το καραβι αρχισει να γερνει,την κανανε...
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τωρα πια υπολειτουργει αυτο το ιδρυμα η δεν υπαρχει καν;
Επισκέπτης
τι να λειτουργεί ο βάτραχος το είχε κάνει ένα βρωμερό κωλοχανιοΤωρα πια υπολειτουργει αυτο το ιδρυμα η δεν υπαρχει καν;
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αλλη μια ιστορια στην Λεκκα.Μεσημερακι μπαινω μεσα και την ιδια ωρα κατεβαινε τα σκαλια ενας μαυρος πανω απο 1,90.Ανεβαινω και μπαινω μεσα με Μονικα ως συνηθως.Της λεω οτι κατω διασταυρωθηκα με ενα θηριο αραπη,πραγμα που μου εκανε εντυπωση.Και τι ακουσα;Πελατης μου ειναι μου λεει.Εχει μια πουτσα χοντρη και τεραστια.Δυσκολα τα βγαζω περα αλλα την βρισκω.Μολις μπαινει στο δωματιο σκεφτομαι τι θα γινει και ριχνω μονο με την σκεψη ενα πρωτο χυσιμο.Υπαρχουν και ΧL προφυλακτικα τα οποια φερνει παντα μαζι του.Δεν ξερω παιδια τι αλλα εχει υποστει ο κωλος της στο παρελθον,αλλα τουλαχιστον ηταν νομιζω απο τις λιγες που γουσταρε αυτα που εκανε!
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 24
- Like
- 147
- Πόντοι
- 291
Η συνεχής αναφορά στη Μόνικα, θα μας κάνει να κλάψουμε... ΔΥΣΤΥΧΩΣ τετοιες περιπτώσεις πλέον ΔΕΝ υπάρχουν... Ήταν το πακέτο εξαιρετικό. ΚΥΡΙΑ με τα όλα της. Τιμούσε και σεβόταν τον πελάτη.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά θεωρώ πως είναι περιττό. Εξάλλου, ψήγματα της αξίας της αναφέρονται από άλλους συναγωνιστές!
Θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά θεωρώ πως είναι περιττό. Εξάλλου, ψήγματα της αξίας της αναφέρονται από άλλους συναγωνιστές!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
υπαρχει ενα ωραιο μιλφακι βιζιτου που της φερνει λιγο στην εμφανιση...
και στο σερβις τρωγεται...
βεβαια την ντεκαντανς του μαγαζιου δεν μπορεις να την αναπαραστησεις...
και στο σερβις τρωγεται...
βεβαια την ντεκαντανς του μαγαζιου δεν μπορεις να την αναπαραστησεις...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εγω τελευταια φορα πρεπει να την πηρα το καλοκαιρι του 2006...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
αααα καταλαβα τοσο παλια..και απο τοτε την σκέφτεσται???εγω τελευταια φορα πρεπει να την πηρα το καλοκαιρι του 2006...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
καθε μερα φιλε μου...
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Οχι φιλε μου!Δεν θα ηταν περιττο να γραψεις κατι απο τα πολλα που λες οτι θα μπορουσες.Εγω δεν εχω αλλα ενδιαφεροντα περιστατικα να αναφερω.Εδω βρισκομαστε ολοι για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον,να αξιολογουμε,αλλα και για να θυμομαστε και να γραφουμε τα ωραια σκηνικα που ζησαμε!Η συνεχής αναφορά στη Μόνικα, θα μας κάνει να κλάψουμε... ΔΥΣΤΥΧΩΣ τετοιες περιπτώσεις πλέον ΔΕΝ υπάρχουν... Ήταν το πακέτο εξαιρετικό. ΚΥΡΙΑ με τα όλα της. Τιμούσε και σεβόταν τον πελάτη.
Επισκέπτης
άμα το ρίχνουμε σε ιστορίες από τα παλιά ,σημάνει δεν έχει φρέσκα !!!! αχ άτιμη κρίση !!!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
το Απολλωνος 1 στο Συνταγμα εκλεισε
η Ελληνιδα ιδιοκτηκτρια του Απολλωνος τωρα εχει παρει ενα αλλα ιστορικο μαγαζι του Συνταγματος και το ξαναλειτουργει...
το Λεκκα 19
για εμας τους παλιους μασαζιαρηδες το Λεκκα σημαινει πολλα και φερνει πολλες αναμνησεις ;)
πολλες μασαζοκοπελες που ξεκινησαν απο εκει μεγαλουργησαν στην πορεια
πριν κατι ημερες που περασα λοιπον απο την λεκκα ειδα μερικα ενδιαφεροντα τεμαχια
ξεχωρισα την Ρωσιδα γκιλφ Νατασα με την κορμαρα και τη κλασικη Ρωσοφατσα
Ξανθια, λιγεροκορμη με ανοιχτα ματια, εχει περασει παλαιοτερα απο Σινωπης 29 και Κηφισιας 18
η Ελληνιδα ιδιοκτηκτρια του Απολλωνος τωρα εχει παρει ενα αλλα ιστορικο μαγαζι του Συνταγματος και το ξαναλειτουργει...
το Λεκκα 19
για εμας τους παλιους μασαζιαρηδες το Λεκκα σημαινει πολλα και φερνει πολλες αναμνησεις ;)
πριν κατι ημερες που περασα λοιπον απο την λεκκα ειδα μερικα ενδιαφεροντα τεμαχια
Ξανθια, λιγεροκορμη με ανοιχτα ματια, εχει περασει παλαιοτερα απο Σινωπης 29 και Κηφισιας 18
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
Αξιζει επισκεψη , τιμες κλασσικες να υποθεσω?το Απολλωνος 1 στο Συνταγμα εκλεισε
το Λεκκα 19
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Αξιζει επισκεψη , τιμες κλασσικες να υποθεσω?
αξιζει μια αναγνωριστικη
τιμες διαπραγμετευσιμες
κανε παζαρι
πεινανε
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703