DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Εβρο να σε φερουν πρεπει να εχεις και ευκολη προσβαση στις εξοδους.
Χαχαχαχαχα πες το ψέματα!
Εβρο να σε φερουν πρεπει να εχεις και ευκολη προσβαση στις εξοδους.
ανεβαινω πετριτσι την ΔευτεραΓιατι θα ανεβης;;;;;;
Σχεδιαζω να παω Μολντοβα αυτες τις ημερες
ανεβαινω πετριτσι την Δευτερα
κερναω καφε στο μελι μελο το βραδακι της δευτερας
Το αγαπημένο μου καφέ,όλα στα έμαθε ο allan βλέπωκερναω καφε στο μελι μελο το βραδακι της δευτερας
Λεγε τέτοια για να χαίρεται ο ΜολντοΕιπαμε να τσιμπισουμε λιγο να ξεκουραστουμε και να παμε για μασα μετα. Αλλα στο δωματιο που σε αφησα ακομα τρως ;)
Εχει ανοιξει και ΛΙΤΛ στο ΠετριτσιΑυριο (ΤΕΤΑΡΤΗ) Εχει παζαρι στο πετριτσι και λεω να κανω μια εξορμηση κατα κει ωστε να συνδιασω τα ψωνια του μηνα παζαρι-σουπερ μαρκετ-βενζινες κλπ και να δω μια φιλη ;)πρωτη φορα θα παω για σουπερ μαρκετ εκει και αμα αξιζει ο κοπος θα το καθιερωσω. Εκτος απ το ΒΙΛΛΑ εχει εκει κατι αλλο καλο? ξερετε κανα δωματιο στο σαντασκι για ημιδιαμονη καθαρο και φτηνο? παω που παω να βαλω και κανα γκολακι!
Αυριο (ΤΕΤΑΡΤΗ) Εχει παζαρι στο πετριτσι και λεω να κανω μια εξορμηση κατα κει ωστε να συνδιασω τα ψωνια του μηνα παζαρι-σουπερ μαρκετ-βενζινες κλπ και να δω μια φιλη ;)πρωτη φορα θα παω για σουπερ μαρκετ εκει και αμα αξιζει ο κοπος θα το καθιερωσω. Εκτος απ το ΒΙΛΛΑ εχει εκει κατι αλλο καλο? ξερετε κανα δωματιο στο σαντασκι για ημιδιαμονη καθαρο και φτηνο? παω που παω να βαλω και κανα γκολακι!
H φιλη μου που μενει πετριτσι μου λεει το κανονικο παζαρι ειναι τεταρτη αλλα κανουν και σαββατο για τους Ελληνες. Ισως να ειχαν στημενους τους παγκους και μπερδευτηκες. Για το Λιντλ ναι το ειδα στο νετ οτι υπαρχει και ενα αλλο γερμανικο καλο εχο ακουσει οτι υπαρχει στο σαντασκι αλλα δεν θυμαμε το ονομα. σαν καουνφ κατι τετοια..... Το ραι που ειναι? εχεις διευθυνση η κανα σαητ?
αν ερθεις νωρις ναπιουμε καφε στο ελληνικο καφενειοsposibo shinoharas!
Το Ελληνικο καφενειο που ειναι? το πμ που εστειλα δεν το πηρεσ? τελικα δεν διανυκτερευσα!αν ερθεις νωρις ναπιουμε καφε στο ελληνικο καφενειο
το ελαβα, αλλα εμεινε απο μπαταρια το ταμπλετ κι ειχα μαζι μου μονο φορτιστη αυτοκινητουΤο Ελληνικο καφενειο που ειναι? το πμ που εστειλα δεν το πηρεσ? τελικα δεν διανυκτερευσα!