Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ειπαμε να τσιμπισουμε λιγο να ξεκουραστουμε και να παμε για μασα μετα. Αλλα στο δωματιο  που σε αφησα  ακομα τρως  ;) :2funny:  θελω το βραδυ να μην μπορεις να  φας  αλλαν  :2funny: θα την  βγαλω  τσαμπα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Αυριο (ΤΕΤΑΡΤΗ)  Εχει παζαρι στο πετριτσι  και λεω να κανω μια εξορμηση κατα κει ωστε να συνδιασω τα ψωνια του μηνα παζαρι-σουπερ μαρκετ-βενζινες κλπ  και να δω μια φιλη ;)πρωτη φορα θα παω για σουπερ μαρκετ εκει  και αμα αξιζει ο κοπος θα το καθιερωσω.  Εκτος απ το ΒΙΛΛΑ εχει εκει κατι αλλο καλο?  ξερετε κανα δωματιο στο σαντασκι για ημιδιαμονη  καθαρο και φτηνο?  παω που παω  να βαλω και κανα γκολακι!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.254
Πόντοι
506
Αυριο (ΤΕΤΑΡΤΗ)  Εχει παζαρι στο πετριτσι  και λεω να κανω μια εξορμηση κατα κει ωστε να συνδιασω τα ψωνια του μηνα παζαρι-σουπερ μαρκετ-βενζινες κλπ  και να δω μια φιλη ;)πρωτη φορα θα παω για σουπερ μαρκετ εκει  και αμα αξιζει ο κοπος θα το καθιερωσω.  Εκτος απ το ΒΙΛΛΑ εχει εκει κατι αλλο καλο?  ξερετε κανα δωματιο στο σαντασκι για ημιδιαμονη  καθαρο και φτηνο?  παω που παω  να βαλω και κανα γκολακι!
Εχει ανοιξει και ΛΙΤΛ στο Πετριτσι

Επισκέπτης
:kissass:

Ειμαι πετριτσιμεχρι αυριο
το παζαρι ηταν σημερα
δωματιο τελειο με 15 ευρω
πανω απο το ραι
λιτλ στο κεντρικο δρομο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
H φιλη μου που μενει πετριτσι μου λεει το κανονικο παζαρι ειναι τεταρτη αλλα κανουν και σαββατο για τους Ελληνες.  Ισως να ειχαν στημενους τους παγκους και μπερδευτηκες. Για το Λιντλ  ναι το ειδα στο νετ οτι υπαρχει    και ενα αλλο γερμανικο καλο εχο ακουσει οτι υπαρχει  στο σαντασκι  αλλα δεν θυμαμε το ονομα. σαν καουνφ  κατι τετοια.....    Το ραι  που ειναι? εχεις διευθυνση  η κανα σαητ?  15 ευρω η διανυκτερευση σε δικλινο η ημιδιαμονη?

Επισκέπτης
H φιλη μου που μενει πετριτσι μου λεει το κανονικο παζαρι ειναι τεταρτη αλλα κανουν και σαββατο για τους Ελληνες.  Ισως να ειχαν στημενους τους παγκους και μπερδευτηκες. Για το Λιντλ  ναι το ειδα στο νετ οτι υπαρχει    και ενα αλλο γερμανικο καλο εχο ακουσει οτι υπαρχει  στο σαντασκι  αλλα δεν θυμαμε το ονομα. σαν καουνφ  κατι τετοια.....    Το ραι  που ειναι? εχεις διευθυνση  η κανα σαητ?

Πετριτσι ειναι μετα το λιντλ το επομενο φαναρι που παει αριστερσ ειναι η τσαρ συμεον στο δξι σου χερι ειναι ενα μκκρο κομπλεξ με μινι μαρκετ καφε και χοτελ
15 ευρω  δικλινο κανονικβ διαμονη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Εστειλα πμ  που ειναι το ελληνικο καφενειο?

Επισκέπτης
ειπα του Αλλαν να του παραγγειλω γλυκο προχτες το βραδι στο πετριτσι
για να τον ευχαριστισω για την παρεα που μου εκανε

ιδου τι του παραγγειλα

παρεμπιπτόντως το μαγαζακι λεγετε Ντετελινα

Συνημμένα

• Untitled0321.jpg
    Untitled0321.jpg
    147 KB · Εμφανίσεις: 39

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Οσοι  σπούδασαν εκεί γνωρίζουν πολύ καλα το τι γινόταν.ιδιως την δεκαετία του 90 που πράγματι αυτά που συνέβαιναν δεν μπορούσε να τα συλλάβει το μυαλό του κανενός .

Επισκέπτης
Το Ελληνικο καφενειο που ειναι? το πμ που εστειλα δεν το πηρεσ?  τελικα δεν διανυκτερευσα!
το ελαβα, αλλα εμεινε απο μπαταρια το ταμπλετ κι ειχα μαζι μου μονο φορτιστη αυτοκινητου  :(
ειναι στο κεντρο της πολης λιγο πιο πανω απο το παζαρι
οδος βαρνταρ
εισαι ακομα επανω;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom