Zdraveite,az se kazvam Mila a vie kak se kazvate. Ne govorq gracki,malko znam angliiski,az sum ot Petric,no u4a i rabotq v Sofiq.Az imam doveden brat Svetlin kazvat mu Svetlio,kam koito sam mnogo privurzana,skoro 6te stane na 32g.Predi 4 meseca zamina na rabota po ostrovite v Garcia i parvo be6e na ostrov Krit,vsqka sedmica se 4uvahme po telefona,no predi dva meseca zagubih vrazka s nego,GSM-a mu ne otgovarq6e i ne se obajda ve4e a tova e napalno netipi4no za nego poneje sme si mnogo blizki.Mnogo se pritesnqvam da ne mu se e slu4ilo ne6to,da e postradal ili da ima nqkakvi problemi prosto ne6to lo6o se e slu4ilo 6tom ne se obajda na nai-blizkite si.Nqmame vazmojnost da otidem na mqsto da go tarsim a i neznaem dali o6te e na sa6tiq ostrov Krit.Pomislih si 4e e dobre da go potarsq po internet vse ne6to otnqkade moje da izleze,a i misleh 4e tuk 6te namerq novi priqteli i 6te se zapoznaq s novi hora i 6te imam kontakti s gotini hora.Za sajalenie oba4e polu4avam samo predlojeniq za sre6ti i seks .Ti ne mi izglejda6 kato drugite,izglejda6 mi gotin i zatova si pozvolih da ti napravq takuv komentar .A ot imeto na profila ti si pomislih,4e moje da ima6 ne6to ob6to s Garciq-da si bil nqkoga tam i re6ih da te pomolq ako moje6 da mi pomogne6 .Za tova 6te se radvam ako mi pomogne6 s ne6to,6te se radvam i da se zapoznaq sus svestni i dobri hora,a ti mi izglejda6 ot tqh .O4akvam da mi otgovori6!!!Jelaq ti uspe6en den