Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
4.584
Like
20
Πόντοι
16
Καλο ειναι για να μην μπερδευουμε τον αναγνωστη.να γραψουνε τη γνωμη τους ανθρωποι που εχουν παει σε πολλες χωρες της Ανατολικης Ευρωπης και μπορουν να συγκρινουν τη Βουλγαρια με της υπολοιπες χωρες.Ανθρωποι οπως ο KMAN  ο ΙΩΣΗΦ ΜΠΛΑΣΚΟς ο Νεαρχος και καποιοι αλλοι που αυτη τη στιγμη μου διαφευγουν τα ονοματα τους.

Λοιπόν Δημητράκη εχεις μπερδεψη τισ Που..ες με τισ βουρτσες.
Οι βουλγαρες δεν εχουν καμια σχεση με τις γυναίκες του ανατολικου μπλόκ Ρωσσίδες Ουκρανεζες κλπ. δεν τιθετε θεμα συγκρισης ως προς την εμφανιση και την πουτανια και τα κόλπα στο κρεβάτι.
Παρόλα αυτα θα σου πώ οτι υπάρχει αξιόλογη πρόοδος τοσο ως προς την εμφανιση και το ντυσιμο αλλά και την διασκεδαση στο κρεβάτι υστερουν ακόμα αλλά θα μάθουν με μερικες πορνοεξορμήσεις απο τους Ελληνες και τους Ιταλους θα γινουν σαίνια.
Τέλος εμείς τις γουσταρουμε γιατι ειναι διπλα μας και δευτερον θελουμε να τις μαμάμε και οχι νατις παντρευτούμε οπότε ποσός μας ενδειαφέρει ποιες ειναι καλύτερες.
Ο καλός ομύλος όλλα τα αλέθη.
:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
 

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Μηνύματα
268
Like
0
Πόντοι
1
Το οτι οι Βουλγαρες ταιριαζουν με τους Ελληνες σαν νοοτροπια αυτο ειναι σιγουρο.για εναν Ελληνα 40+ ετων οχι ιδιεταιρα πλουσιο που θελει μια γυναικα συντροφο μια Βουλγαρα 30+ ετων ειναι για αυτον το ιδανικο!ΟΧΙ ΟΜΩς ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΩ ΓΚΟΜΕΝΑΡΕς!το οτι οι Βουλγαρες σε εμφανιση δεν μπορουν να συγκριθουνε με τη Ρωσσιδες δεν χωραει καμια αμφηβολια οπως και το οτι οι Ουκρανες ειναι κλασεις ανωτερες απο ομορφια σε σχεση με της Ρωσσιδες!.Δεν εχω κανενα αποθημενω με τους Βουλγαρους απλως ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥς ΠΩΛΟΝΟΥς,ΡΩΣΣΟΥς,ΤΣΕΧΟΥς δεν συγκρινονται!ουτε πολητισμικα ουτε εμφανησιακα!μπορειται να διαβασεται την ανταποκριση του Πιτσιλιστη απο την πορνοεκδρομη στη Βουλγαρια.Που γραφει περιπου τα ιδια με μενα για της γκομενες!Η πλακα ειναι οτι οι γκομενες στα σαλον της Αγιας Πετρουπολης μου φενονται χάλια! :2funny:Δηλαδη στα σαλον της Βουλγαριας πως θα ειναι? :headbang:   

ρε μεγαλε ειπα να μην μιλησω αλλα δεν αντεχεσαι αλλο! εμεις ειμαστε οι μαλακες και εσυ εισαι ο μαγκας που θες μουναρες? αν εισαι τοσο μαγκας ελα να παμε μαζι βουλγαρια και αν σε κοιταξει μουναρα βουλγαρα εμενα να με χεσεις!τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κωλους! τι να προσεξει σε σενα μια μουναρα βουλγαρα η ρωσιδα?σταματα να το παιζεις ειδημων και κοιτα την παρτη σου! που μου θες και μουναρες!
η σοφια ειναι γεματη μουναρες και περναμε υπεροχα οταν παμε! εσυ βγαλτην στα σαλουν στη ρωσια και μην εκφραζεις γνωμη για βουλγαρια χωρις να εχεις ιδεα!και οπως σου ειπα αμα γουσταρεις ελα βουλγαρια να δουμε αν θα σε κοιταξει εστω και λοξα μουναρα!ακου ρε μαλακιες που εσυ θελεις μουναρες  :jerking:
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
Kαι για να επανέλθουμε στο θέμα του thread, αντιγράφω επί λέξει πορνορεπορτάζ συναγωνιστών (pitsilistis, allantalon) από τη Σόφια:


   
Η Σόφια είναι μια καταπράσινη πόλη που επικρατούν ακόμα πολύ έντονα τα σοβιετικά κατάλοιπα.
Θυμίζει περισσότερο ‘’βομβαρδισμένη’’ πόλη παρά ευρωπαϊκή αφού τα πλακόστρωτα δρομάκια της κυρίως στο κέντρο της πόλης, οι εργατικές πολυκατοικίες προσδίδουν μια γραφικότατη ατμοσφαιρική υποκουλτούρα!
Υπάρχουν αρκετά καινούριας κατασκευής κτήρια κυρίως στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο σε περικυκλώνουν πανύψηλες  ,κτηνώδες και ογκώδες  εργατικές πολυκατοικίες με αρκετά χρόνια ‘‘προϋπηρεσίας’’!
Εντύπωση μου έκαναν επίσης τα περίεργα καλώδια που ένωναν πολλές πολυκατοικίες μαζί στην καρδιά της πρωτεύουσας.



Την πρώτη φορά που περπάτησα στα στενά της πόλης ένιωσα ένα ρίγος πορνο-συγκίνησης καθώς μεγάλος λάτρης της ‘‘σοβιετικής κουλτούρας’’
Μεγάλοι δρόμοι, πεζοδρόμια, πάρκα, μουσεία, μνημεία, ναοί καθώς και άλλα πολλά αρχαιολογικά αξιοθέατα που μπορείτε να θαυμάσετε!
Μια ήσυχη πόλη που μπορείτε άφοβα να την περπατήσετε και την νύχτα καθώς δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα.
Κάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή είναι αν μη τι άλλο οι ταξιτζήδες όπως σε όλες πλέον χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.
Είναι τα ‘‘παράσιτα’’ της πόλης.!
Κρύβουν μέσα τους μια βλαχοκουτοπονηριά θεωρώντας  πως μπορούν να εξαπατήσουν τους ξένους ζητώντας αστρονομικά ποσά για μιας μικρής διάρκειας κούρσας!
Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μείνετε κάπου στο κέντρο της πόλης ώστε να μην χρειαστεί να σπαταλήσετε τα λεφτά σας στα παράσιτα.

Φαγητό
Οι τιμές των φαγητών είναι σχεδόν οι μισές σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα. Βέβαια αναλόγως και τις προτιμήσεις των restaurant.
Πριν μπει η Βουλγαρία στην ευρωπαϊκή ένωση οι τιμές σε θέματα φαγητού ήταν ακόμα πιο φτηνές. αλλά ακόμα και τώρα παραμένουν σε καλά και λογικά πλαίσια σύμφωνα πάντα με την ακρίβεια της δικιάς μας χώρας.
Ένα εστιατόριο στο κέντρο το οποίο έχει φανταστικές τιμές και εννοείτε νόστιμες λιχουδιές είναι το ‘‘happy’’ ,τιμές ακριβώς μισές από Ελλάδα.
Εκεί συχνάζει και ένας καραφλός πορνο-παππούς νταβατζής ψαρεύοντας πελάτες!
Ακριβώς δίπλα βρίσκετε το γνωστό σε όλους μας flo cafe με τσουχτερές τιμούλες.

Διαμονή
Γενικά σε όλες τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ προσωπικά θεωρώ την καλύτερη λύση την διαμονή σε πορνό διαμέρισμα!
Είναι και πιο οικονομικό αλλά έχεις και την ελευθερία να κάνεις ότι τραβάει η όρεξη σου! Τα ξενοδοχεία ,ειδικά τα περισσότερα σε περιορίζουν στο θέμα ‘‘επίσκεψη βίζιτας’’ στο δωμάτιο σου, δηλαδή υπάρχει το θέμα του λεγόμενου control!
Και πιθανότατα να απορρίψουν την πολυπόθητη πριγκηπέσα που αγωνιώδες περιμένατε αν δεν δώσετε ένα δωράκι στους υπευθύνους.
Εγώ με τους συνοδοιπόρους μείναμε στο ξενοδοχείο τσάρσκο σέλο το οποίο μεν δεν έχει control αλλά είναι πανάκριβο. με λιγότερα χρήματα μπορείς για παράδειγμα να νοικιάσεις ένα διαμέρισμα στο κέντρο και να είσαι άρχοντας.
Μερικά site που μπορείς να νοικιάσεις διαμέρισμα είναι τα παρακάτω.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία οπότε η ευθύνη δικιά σας.

Στο τσάρσκο σέλο πληρώσαμε το δίκλυνο 60-65 ευρώ.
Επίσης το εν λόγω ξενοδοχείο έχει υπέροχο σπα και γυμναστήριο μόνο με 5 ευρώ για όλη την ημέρα. Έχει και μασάζ σε προσιτές τιμές αλλά χωρίς φραπεδάκι.
Οπότε δεν μας ενδιαφέρει. Πάμε παρακάτω…

Ο αγοραίος έρωτας
Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Σόφια και γενικά την Βουλγαρία σαν μια βιομηχανική χώρα παραγωγής και εξαγωγής ιεροδούλων !
Άλλωστε αυτό φαίνετε και από τα υγρά καλντερίμια της μπουρδελιάρας και λάγνας Αθήνας που είναι γεμάτα από πουτάνες βουλγάρες.
Το πιο εύκολο πράγμα στην Σόφια είναι να πιτσιλίσετε χίστες μου!
Υπάρχουν παντού νταβατζήδες που μπορούν να σας ‘εξυπηρετήσουν’’,
ταξιτζήδες που περιμένουν να πάρουν την προμήθεια τους από τα εκάστοτε μαγαζιά που θα φέρουν τους υποψήφιους χιστες πορνό τουρίστες , πολλά στριπτιζάδικα στο κέντρο της πόλης, μασατζίδικα και σαλόν με πουτάνες που έχουν αναρτήσει τις διαφημίσεις τους στο διαδίκτυο .

Τα σαλόν (μπουρδέλα)
Η φάση είναι ‘‘περίπου’’ σαν τα σαλόν της Ρωσίας και συγκεκριμένα της Αγίας Πετρούπολης μιας και έχω προσωπική εμπειρία και έχω την δυνατότητα κρίσης.
Πουτάνες μέσα σε καθημερινά κανονικά σπίτια περιμένοντας χίστες να της πιτσιλίσουν. Οι τιμές ξεκινούν από 25 έως 75 ευρώ για μία ώρα αναλόγως σε πιο τσαρδί θα πάτε.
Πραγματικά η ποιότητα των γυναικών στα σαλόν της Σόφιας δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από εκείνη στα τσαρδιά της φυλής και του μεταξουργείου.
Περίμενα να δω μέσα γυναικάρες μιας και είχα συγκλονιστική εμπειρία από τα σαλόν της αγίας Πετρούπολης αλλά τελικά συνάντησα γκόμενες πολύ χαμηλού επιπέδου. Άμα είναι να πιτσιλίσουμε τέτοιου είδους γκόμενες ας καθίσουμε στο βρώμικο σεσημασμένο και φλοκιασμένο μεταξουργείο παρέα με τους μελαμψούς γλοιώδες πορνο-πάκιδες!
Σε αυτήν την κατηγορία μπορούμε επίσης να κατατάξουμε στο περίπου και τα μασατζίδικα με τα οποία δεν είχαμε καθόλου χρόνο να ασχοληθούμε μιας και είχαμε μόνο δυο νύχτες στην διάθεσή μας.

Χτυπάμε το κουδούνι στο σαλόν με ονομασία ‘‘extasy’’ στην οδό 22 Gurgulat Street, στον πρώτο όροφο στο διαμέρισμα 1.
Μας υποδέχεται ένα μιλφ και περνάμε στο σαλόνι όπου καθόταν ένα ακόμα μιλφ και καθόμαστε στο καναπέ περιμένοντας τις κοπέλες. Τα δύο μιλφ ήταν απορροφημένα στην τηλεόραση. Μετά από 2 λεπτά σιγής και αφού δεν έβλεπα άλλες κοπέλες της μιλάω στα ρώσικα και την ρωτάω αν τελικά υπάρχουν άλλες κοπέλες, μου απαντάει πως είναι μόνο αυτές και η τιμή είναι στα 60 λέβα.
Τα μιλφ ήταν τραγικά και έμοιαζαν σαν κάτι τελειωμένες, ξεχασμένες ,παρακμιακές και απαξιωτικές γριές στα μπουρδέλα της Λιοσίων .
Την ευχαρίστησα και φύγαμε για το επόμενο scouting!
Φτάνουμε σε μία πολυκατοικία και αρχίζουμε να ψάχνουμε
για το σαλόν ‘‘Evro Love II’’ στην οδό 3 Hristo Botev Blvd.
Δεν μπορούσαμε να βρούμε αυτό το τσαρδί γιατί τα κουδούνια δεν έγραφαν τίποτα.
Για καλή μας τύχη όμως κατά την έξοδο συναντάμε έναν ταξιτζή που έμπαινε στην πολυκατοικία τον οποίο ρώτησα για το εν λόγω μπουρδέλο.
Μας παίρνει και μας πάει στον πρώτο όροφο. Οι γκόμενες ήταν σάπιες. Άρχισα να αναπολώ τα πουτανάκια του μεταξουργείου.
Μετά από την τραγική εμπειρία ο ταξιτζής προσφέρθηκε να μας πάει σε ένα άλλο μπουρδέλο. Τον ακολουθήσαμε με το scout-άμαξο του θείου άλανταλον! Μας πήγε στο τσαρδί ‘‘Enigma’’ στην οδό 24 Vrabcha Street.
Εκεί έγινε και η κατάθεση του οβολού μου μιας και δεν άντεχα άλλο, είχαν γεμίσει τα μπαλάκια μου σπέρμα τόση ώρα να με πολιορκεί η καύλα της πορνο-αναζήτησης!
Η ποιότητα των παλλακίδων εκεί ήταν καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα που είχαμε επισκεφτεί. Οι υπηρεσίες όμως ήταν ακριβώς ίδιες σαν να βρίσκεσαι σε ένα χαμαιτυπείο του μεταξουργείου. Οι τιμές ήταν 75 ευρώ για μία ώρα.
Αν και η πουτάνα έκατσε μόνο 40 λεπτά!

Υπάρχει ένας οδηγός στο διαδίκτυο όπου αναφέρει την λίστα των σαλόν της Σόφιας.
παραθέτω το λινκ για την διευκόλυνση όλων των υπερ-πλανητικών γκαυλιάρηδων.

Στριπτιζάδικα
Ευτυχώς η ποιότητα εδώ σαφώς είναι ανώτερη!
Η είσοδος είναι 2,5 ευρώ.
Λαχταριστά, ζουμερά ,ανήθικα πολλά υποσχόμενα πουτανάκια λιχνίζουν αισθησιακά τα κορμάκια τους στις μπάρες κάτω από τον ρυθμό της πορνιάρας μουσικής!

Τα στριπτιζάδικα στην Σόφια είναι ένα σκλαβοπάζαρο καθώς διαλέγεις την κορασίδα της προτίμησης σου και φεύγετε παρέα για το διαμέρισμα ή hotel!
Υπάρχουν επίσης γαμηστρώνες κοντά στα στριπτιζάδικα που μπορείς ακόμα και εκεί να πας να πιτσιλίσεις την στριπτιζού χωρίς να χρειαστεί να την πάρεις στο δικό σου διαμέρισμα ή hotel.
Η τιμή για μία ώρα είναι 75 ευρώ.

Τα 3 πιο δημοφιλή και δοκιμασμένα από έμπειρους συναγωνιστές strip show της πόλης είναι τα εξής:
1) Cleopatra
Οδός: Cherni Vrah Blvd


   
2)Kamasutra
Οδός: 19, Dondukov Blvd


   
3)Velvet
Οδός: 12 Pencho Slaveikov Blvd


   
Βίζιτες
Η Σόφια είναι η πόλη της βίζιτας μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές και ποικιλία στις πορνο τιμές. Κατά μέσο όρο είναι 100 λέβα μία ώρα, 250 λέβα τρείς ώρες , 400 λέβα 6 ώρες. Μερικά λινκ για scouting!


[size=12pt]Γενικό πορνο-συμπέρασμα[/size]:
Η Σόφια είναι γενικά ένας καλός προορισμός για μία γρήγορη πορνο εκδρομή, λόγω της εύκολης πρόσβασης καταρχήν, μιας και είναι κοντά στην Ελλάδα και κατά δεύτερον αν ψάξει κανείς και οργανωθεί μπορεί να βρει σε καλές τιμές αξιόλογα τεμάχια!

Πηγή: pornoreportaz.blogspot.com
 
  • Like
Αντιδράσεις: 968

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
Οff-topic και post προσωπικών αντιπαραθέσεων σβήστηκαν.
 

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Μηνύματα
497
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Τις προαλλες ειδα στην τηλεοραση οτι εκλεισαν ενα μπαρ στο Blagoevgrad επειδη καθε Παρασκευη οργανωνε ζωντανο σεξ σοου.
:fuck1: :fuck1: :fuck1:
 

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
2.264
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
παιδες επειδη εκει σπουδασα,μποροω να πω οτι μεχρι περιπου το 2005 ηταν μια χαρα απο μουνιακη αποψη,μετα ομως εσπασε,αυτα μεχρι το 2008 που επισκεφτηκα για τελευταια φορα την σοφια,οι πιο καλες γκομενες πηγαν ιταλια-ισπανια και εμεινα ψιλομπαζα...καμια σχεση με σιτυ-τουρ :sunglasses:
 

makis12

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2006
Μηνύματα
130
Like
0
Πόντοι
1
στην Σοφια τα ξενοδοχεία αφήνουν να περασουν πανω οι κοπελες ή παιζει πόρτα? και επειδη μάλλον θα παιζει πόρτα, έχει κανενας γνώση κανενα χοτελι αξιοπρεπες στο κέντρο οπου δεν παίζει τετοιο πρόβλημα?
 

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.402
Like
0
Πόντοι
16
ρε μεγαλε ειπα να μην μιλησω αλλα δεν αντεχεσαι αλλο! εμεις ειμαστε οι μαλακες και εσυ εισαι ο μαγκας που θες μουναρες? αν εισαι τοσο μαγκας ελα να παμε μαζι βουλγαρια και αν σε κοιταξει μουναρα βουλγαρα εμενα να με χεσεις!τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κωλους! τι να προσεξει σε σενα μια μουναρα βουλγαρα η ρωσιδα?σταματα να το παιζεις ειδημων και κοιτα την παρτη σου! που μου θες και μουναρες!
η σοφια ειναι γεματη μουναρες και περναμε υπεροχα οταν παμε! εσυ βγαλτην στα σαλουν στη ρωσια και μην εκφραζεις γνωμη για βουλγαρια χωρις να εχεις ιδεα!και οπως σου ειπα αμα γουσταρεις ελα βουλγαρια να δουμε αν θα σε κοιταξει εστω και λοξα μουναρα!ακου ρε μαλακιες που εσυ θελεις μουναρες  :jerking:
σιγα μη γαμαει ...μαλακια τραβαει και χυνει μονο κοιταζοντας το κωλο του
 

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Μηνύματα
147
Like
3
Πόντοι
1
Κατεχει κανεις την γλωσσα να μου μεταφρασει κατι?
Μου στειλαν ενα κατεβατο με λατινικους χαρακτηρες οποτε δεν μπορω να κανω κατι απο το google
 

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Μηνύματα
147
Like
3
Πόντοι
1
Zdraveite,az se kazvam Mila a vie kak se kazvate. Ne govorq gracki,malko znam angliiski,az sum ot Petric,no u4a i rabotq v Sofiq.Az imam doveden brat Svetlin kazvat mu Svetlio,kam koito sam mnogo privurzana,skoro 6te stane na 32g.Predi 4 meseca zamina na rabota po ostrovite v Garcia i parvo be6e na ostrov Krit,vsqka sedmica se 4uvahme po telefona,no predi dva meseca zagubih vrazka s nego,GSM-a mu ne otgovarq6e i ne se obajda ve4e a tova e napalno netipi4no za nego poneje sme si mnogo blizki.Mnogo se pritesnqvam da ne mu se e slu4ilo ne6to,da e postradal ili da ima nqkakvi problemi prosto ne6to lo6o se e slu4ilo 6tom ne se obajda na nai-blizkite si.Nqmame vazmojnost da otidem na mqsto da go tarsim a i neznaem dali o6te e na sa6tiq ostrov Krit.Pomislih si 4e e dobre da go potarsq po internet vse ne6to otnqkade moje da izleze,a i misleh 4e tuk 6te namerq novi priqteli i 6te se zapoznaq s novi hora i 6te imam kontakti s gotini hora.Za sajalenie oba4e polu4avam samo predlojeniq za sre6ti i seks .Ti ne mi izglejda6 kato drugite,izglejda6 mi gotin i zatova si pozvolih da ti napravq takuv komentar .A ot imeto na profila ti si pomislih,4e moje da ima6 ne6to ob6to s Garciq-da si bil nqkoga tam i re6ih da te pomolq ako moje6 da mi pomogne6 .Za tova 6te se radvam ako mi pomogne6 s ne6to,6te se radvam i da se zapoznaq sus svestni i dobri hora,a ti mi izglejda6 ot tqh .O4akvam da mi otgovori6!!!Jelaq ti uspe6en den
 

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Μηνύματα
580
Like
0
Πόντοι
6
Zdraveite,az se kazvam Mila a vie kak se kazvate. Ne govorq gracki,malko znam angliiski,az sum ot Petric,no u4a i rabotq v Sofiq.Az imam doveden brat Svetlin kazvat mu Svetlio,kam koito sam mnogo privurzana,skoro 6te stane na 32g.Predi 4 meseca zamina na rabota po ostrovite v Garcia i parvo be6e na ostrov Krit,vsqka sedmica se 4uvahme po telefona,no predi dva meseca zagubih vrazka s nego,GSM-a mu ne otgovarq6e i ne se obajda ve4e a tova e napalno netipi4no za nego poneje sme si mnogo blizki.Mnogo se pritesnqvam da ne mu se e slu4ilo ne6to,da e postradal ili da ima nqkakvi problemi prosto ne6to lo6o se e slu4ilo 6tom ne se obajda na nai-blizkite si.Nqmame vazmojnost da otidem na mqsto da go tarsim a i neznaem dali o6te e na sa6tiq ostrov Krit.Pomislih si 4e e dobre da go potarsq po internet vse ne6to otnqkade moje da izleze,a i misleh 4e tuk 6te namerq novi priqteli i 6te se zapoznaq s novi hora i 6te imam kontakti s gotini hora.Za sajalenie oba4e polu4avam samo predlojeniq za sre6ti i seks .Ti ne mi izglejda6 kato drugite,izglejda6 mi gotin i zatova si pozvolih da ti napravq takuv komentar .A ot imeto na profila ti si pomislih,4e moje da ima6 ne6to ob6to s Garciq-da si bil nqkoga tam i re6ih da te pomolq ako moje6 da mi pomogne6 .Za tova 6te se radvam ako mi pomogne6 s ne6to,6te se radvam i da se zapoznaq sus svestni i dobri hora,a ti mi izglejda6 ot tqh .O4akvam da mi otgovori6!!!Jelaq ti uspe6en den
βαλε ρε βλακα μεταφρασηηηηηηηηηηηη
 

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Μηνύματα
147
Like
3
Πόντοι
1
Αν διαβαζες πιο πανω
Απλα ζηταω μεταφραση
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom