Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

APARADEKTOS89

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες σε λίγο καιρο θα παω βουλγαρια, αν και εχο διαβασει το σιτ ηθελα να ρωτησω αν εκανε κανενας την προσπαθεια να καλεσει το bulgarian-diamonds.com απο εκει? και κατι τελευταιο σαν 1 φορα εκει τι θα συμβουλεβατε εσεις που εχετε φαει τη σοφια με το κουταλι? ευχαριστω προκαταβολικα

dimitrisit40

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
37
Πόντοι
0
Συναγωνιστές και εγώ όπως οι δυο προλαλήσαντες πρόκειται να επισκεφτώ την Βουλγαρία μέσα στον Ιούνιο, θα πάω Σόφια, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τα Φώτα του στο τι παίζει εκεί?  που θα τα βρω? Κάποιο καλό τηλέφωνο ? Κάποιο καλό Hotel  και επίσης σκέπτομαι να πάω με το αυτοκίνητο μου, τι θα μου συμβουλεύατε?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Κυρίως για το αυτοκίνητο, η πόλη φημίζεται για την σούπερ κίνησή της. Άμα βρείς ξενοδοχείο με πάρκινγκ θα είσαι κομπλέ πιστεύω. Η δρόμος προς Σόφια είναι οκ, μόνο τα φώτα να έχεις ανοιχτά και να πηγαίνεις σύμφωνα με το όριο ταχύτητας +-

Battery13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι λετε ρε συγκεντρωθηκε... Σορρυ κιολας, δεν ξερω σε πιο κουτσοχώρι της βουλγαριας πήγατε, αλλά αμα κρίνω απο σοφια,σαντανσκι και πλοβντιβ (φιλιππουπολη) όσον αφορά το ντύσιμο και το βάψιμο ήταν άψογες και στην καθαριότητα και παντού και δεν μιλάω μόνο για πουτάνες αλλά και για κοπελίτσες μιας που είχα και τα τυχερά μου. Τώρα όσον αφορά την οικονομική άνεση, και πάλι είναι σχετικό μιας που ο βασικός μισθός τους ειναι 500λεβα. Αλλά και πάλι οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές, μην κοιτάτε σαντανσκι που είναι πιο ακριβά απο θεσσαλονίκη... Και στην τελική μιας που αναφέρθηκε, κρατάνε άψογη σιλουέτα όπως φυσικά και οι περισσότερες χώρες του ανατολικού μπλοκ και της ευρώπης γενικά εννοείται υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά δεν υπάρχει αυτο το πατσοκοίλι που υπάρχει στις ελληνίδες που με το που περάσουν τα 18 μπαζέβουν απο την κιταρίτιδα και τα φαστ φουντ επειδή ειναι ασχετες στην μαγειρική. Φυσικά και εχουμε ωραίες γυναίκες, μια ώρα στην αριστοτέλους πχ θα σε πεισει, αλλα χίλιες φορές κρυοπρόσωπη και λεπτή και ανετη στην ιδαιολογία της και στα πιστευω της παρα τον κομπλεξισμο της ελληνιδας...
...Συμφώνω και οπως εχω ξαναπεί.....ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΑΚΙ....ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ...Φαινόμαστε τελειωσ διαφορετικοι απο τουσ ξεπλενιδες εκει..Το ματι των γυναικών παιζει σαν γυφτικο νταούλι...

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
...Συμφώνω και οπως εχω ξαναπεί.....ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΑΚΙ....ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ...Φαινόμαστε τελειωσ διαφορετικοι απο τουσ ξεπλενιδες εκει..Το ματι των γυναικών παιζει σαν γυφτικο νταούλι...

Συμφωνω και εγω. Το θεμα ειναι να προσεχετε , γιατι δε ξερεις που θα πέσεις. Και ΜΑΚΡΙΑ απο μαυριδερες (γυφτισες) ....

tsouky

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μόλις γύρισα από την 1η μου βόλτα στην βουλγαρία.(σαντανσκι συγκεκριμένα).η επιχείρηση ήταν epic fail.μας έσπασαν τα νευρα στους ελέγχους η αστυνομία(4 φορές σε 45 λεπτά)
τιμές:γυφτισες με 50 ευρό την ώρα!!!!!!;;;;;;;;;+20 καθε εξτρα ώρα.+το ξενοδοχείο που θα μείνεις.τελικά πήγαμε στον δράκο.5 γκομενες ολες και όλες.να μας λέει οτι η μια δεν δουλευει σημερα η αλλη εχει έρθει μόνο για βόλτα δεν είναι του επαγγέλματος.τιμές 60 την ώρα η γκομενες(και καλά οι καλύτερες στο σαντάνσκι)+20 κάθε εξτρα ώρα + 20 το ξενοδοχείο για μία ώρα ή 30 για όλο το βράδυ.υπηρεσίες κοριτσιών στον δράκο: μπαίνει μέσα κάνει μπάνιο,πίπα,ιεραποστολικό,πισωκολλητό και να σου σπάνε τα νεύρα να καπνίζουν σαν φουγάρα και να μην σε αφήνουν να τις πιάνεις.και στο 20λεπτό να σου λένε ακόμα να τελειώσεις?απαράδεκτες τελείως.μάλλον πρέπει να πάω βορειώτερα την άλλη φορά προς σόφια....σαντάνσκι πάντως δεν ξαναπάω σε καμία περίπτωση.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μόλις γύρισα από την 1η μου βόλτα στην βουλγαρία.(σαντανσκι συγκεκριμένα).η επιχείρηση ήταν epic fail.μας έσπασαν τα νευρα στους ελέγχους η αστυνομία(4 φορές σε 45 λεπτά)
τιμές:γυφτισες με 50 ευρό την ώρα!!!!!!;;;;;;;;;+20 καθε εξτρα ώρα.+το ξενοδοχείο που θα μείνεις.τελικά πήγαμε στον δράκο.5 γκομενες ολες και όλες.να μας λέει οτι η μια δεν δουλευει σημερα η αλλη εχει έρθει μόνο για βόλτα δεν είναι του επαγγέλματος.τιμές 60 την ώρα η γκομενες(και καλά οι καλύτερες στο σαντάνσκι)+20 κάθε εξτρα ώρα + 20 το ξενοδοχείο για μία ώρα ή 30 για όλο το βράδυ.υπηρεσίες κοριτσιών στον δράκο: μπαίνει μέσα κάνει μπάνιο,πίπα,ιεραποστολικό,πισωκολλητό και να σου σπάνε τα νεύρα να καπνίζουν σαν φουγάρα και να μην σε αφήνουν να τις πιάνεις.και στο 20λεπτό να σου λένε ακόμα να τελειώσεις?απαράδεκτες τελείως.μάλλον πρέπει να πάω βορειώτερα την άλλη φορά προς σόφια....σαντάνσκι πάντως δεν ξαναπάω σε καμία περίπτωση.
να μάθετε να μιλάτε στου γυφτους στο δρόμο :2funny: :2funny: :2funny: ετσι να γαματε γύφτισες  :2funny: :2funny:. Όπως και να έχει Σοφια σταθερή αξία.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Βιαστειτε συναθλητες αυτες τις μερες στην επιχειρηση Πεταλουδες μαζεψαν ολες τις ..ανες στο Μπουργκας.

Anomaliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παληκαρια...
Μια ερωτηση και απο μενα,σκεφτομαστε να παμε τον χειμωνα με ενα φιλο για 3 μερες περιπου στην σοφια,εχω βρει καποια καλα apartments ομως μου φενονται αρκετα φθηνα για αυτο που προσφερουν και σκεφτομαι τωρα εγω για ποιο λογο ας πουμε να μεινουμε σε ξενοδοχειο οταν μπορουμε με 69 ευρω την μερα (δλδ αφου ειμαστε 2 απο 34,50 ευρο ο καθενας την μερα) να μεινουμε σε διαμερισμα??? Το apartment το βρηκα εδω:      
Kαι επειδη ειμαι και τυπος που γουσταρει τα ωραια οποως και ο φιλος μου σκεφτομαστε για κατι τετιο να νοικιασουμε,θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας ρε παιδες,ειναι εμπιστο το σαιτ? ειναι αυτες οι τιμες που γραφει? εχει νοικιασει κανεις σας απο εκει διαμερισμα??? οποιος γνωριζει ας μου δωσει καποιες πληροφοριες ειτε εδω ή ας μου στειλει ενα pm thank you!!!!!! :cheesy:

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Καλησπερα παληκαρια...
Μια ερωτηση και απο μενα,σκεφτομαστε να παμε τον χειμωνα με ενα φιλο για 3 μερες περιπου στην σοφια,εχω βρει καποια καλα apartments ομως μου φενονται αρκετα φθηνα για αυτο που προσφερουν και σκεφτομαι τωρα εγω για ποιο λογο ας πουμε να μεινουμε σε ξενοδοχειο οταν μπορουμε με 69 ευρω την μερα (δλδ αφου ειμαστε 2 απο 34,50 ευρο ο καθενας την μερα) να μεινουμε σε διαμερισμα??? Το apartment το βρηκα εδω:      
Kαι επειδη ειμαι και τυπος που γουσταρει τα ωραια οποως και ο φιλος μου σκεφτομαστε για κατι τετιο να νοικιασουμε,θα ηθελα να ακουσω και την γνωμη σας ρε παιδες,ειναι εμπιστο το σαιτ? ειναι αυτες οι τιμες που γραφει? εχει νοικιασει κανεις σας απο εκει διαμερισμα??? οποιος γνωριζει ας μου δωσει καποιες πληροφοριες ειτε εδω ή ας μου στειλει ενα pm thank you!!!!!! :cheesy:
Φιλε το συγκεκριμενο δεν το ξερω προσωπικα αλλα απο οτι βλεπω ειναι κοντα στο κεντρο μπορεις να πας περπατωντας εννοω την Vitosha bul Εχω μεινει σε διαμερισματα σαν και αυτο και το μονο που ρισκαρεις ειναι η καθαριοτητα μερικες φορες ειναι απελπιστικα βρωμικα με διαφορα ζωυφια να κυκλοφορουν. Αν θες κατι αλλο στειλε πμ

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Δέν κατάλαβα ........ δέν μπορούμε νά ποστάρουμε τήν βουλγάρα μας !!!!!!!!

:rockon: :rockon:
αλλα...
καλά την πόσταρες...αυτό σημαίνει οτι μας την προτείνεις; Κάνει κάτι καλό ή χρησιμεύει διακοσμητικό για πάνω από τα σκεπάσματα; Και αν κάνει πως την βρίσκουμε;

amjik και dpk69 δώστε μας τα φώτα σας και θα πάω αυτές τις μέρες πάνω

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom