δηλ ρε οργιο εδω ειναι πιο κλασσατες «απο τισ σερβες?Συμφωνω απόλυτα. Ωραιες γκομενες και κλασσάτες (για τα δεδομενα τους, σαφως). Και περήφανες.
που δηλ?στο μπουρναζι η στη σολωνος κ μασαλιας??
δηλ ρε οργιο εδω ειναι πιο κλασσατες «απο τισ σερβες?Συμφωνω απόλυτα. Ωραιες γκομενες και κλασσάτες (για τα δεδομενα τους, σαφως). Και περήφανες.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ.ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 16-17/1/09.
ήσε Θαιώςκαλησπερα σε ολουσ....ειμαι νεοσ εδω...και μαρεσε το σαιτ και μπηκα...συζηταω με ενα φιλαρακι να παμε βουλγαρια ..δεν ξερουμε την τυφλα μασ...θα ηθελα να με βοηθεισετε..οσοι ξερουν..τι παιζουν απο τιμεσ ξενοδοχειων τωρα??οταν ακουω 60ε για δωματιω θεωρω οτι ειναι πανακριβα...φυσικα θα υπαρχουν και ποιο φτυνα...και λογικα αυτα τον 60 θα ειναι υπερπολυτελιασ μαλλον...ασ πουμε δεν υπαρχουν σχετικα καλα με 20??..επομενο θεμα...πρεπει να κλεισεισ χοτελ η θα βρεισ οταν πασ??τι ειναι καλυτερο??μετα αφου πασ απο οτι καταλαβα σχετικα στο να βρεισ κοπελεσ περνεισ ενα ταξι ακι του λεσ τι ψαχνεισ και σε παει αυτοσ...??αμα εγω θελω να παω σε ενα στριπτιτζαδικο και κατσω 2 ωρεσ αυτοσ θα περιμενη?η θα παρω αλλο μετα?παραδιγμα δινω....απο οτι καταλαβα υπαρχουν σπιτια με κοπελεσ..και στριπτιτζαδικα...αυτα θα μασ τα διξει λογικα ο ταξιτσηησ...η τιμεσ πωσ ειναι τωρα πανω...??..μου φενονται πολυ ακρυβεσ...παιδια...απο οτι καταλαβα ειναι 50ε την ωρα και κανα 100ε για ολη νυχτα...??150??...αυτεσ η τιμεσ ειναι για μοντελα??δηλαδη γκομεναρεσ...??δεν υπαρχουν ποιο φτυνεσ...??μια νορμαλ εμφανισεισ και γυρω στα 35 ασ πουμε ποσω θα εχει για ολοι νυχτα η 6 ωρεσ..?? 100...???..εδω αυτη δουλευουν για να παρουν 100 το μηνα....πολλα μου ακουγονται...επισεισ...ποιεσ περιοχεσ ειναι σχετικα φτηνεσ και δεν πανε ολοι η ξενη οστε να υπαρχει πολυ ζητησει και να σκωτωνουν στα ακριβα...??..λογικα θα υπαρχουν και ποιο νορμαλ και καλα μερη...απλα υποθεσεισ κανω γιατι δεν ξερω την τυφλα μου...απλα θελω να μου ανοιξετε τα ματια....καλημερα....!!!
Τα δικά μας μάτια πάντως τα τύφλωσες ( χωρίς παρεξήγηση )καλησπερα σε ολουσ....ειμαι νεοσ εδω...και μαρεσε το σαιτ και μπηκα...συζηταω με ενα φιλαρακι να παμε βουλγαρια ..δεν ξερουμε την τυφλα μασ...θα ηθελα να με βοηθεισετε..οσοι ξερουν..τι παιζουν απο τιμεσ ξενοδοχειων τωρα??οταν ακουω 60ε για δωματιω θεωρω οτι ειναι πανακριβα...φυσικα θα υπαρχουν και ποιο φτυνα...και λογικα αυτα τον 60 θα ειναι υπερπολυτελιασ μαλλον...ασ πουμε δεν υπαρχουν σχετικα καλα με 20??..επομενο θεμα...πρεπει να κλεισεισ χοτελ η θα βρεισ οταν πασ??τι ειναι καλυτερο??μετα αφου πασ απο οτι καταλαβα σχετικα στο να βρεισ κοπελεσ περνεισ ενα ταξι ακι του λεσ τι ψαχνεισ και σε παει αυτοσ...??αμα εγω θελω να παω σε ενα στριπτιτζαδικο και κατσω 2 ωρεσ αυτοσ θα περιμενη?η θα παρω αλλο μετα?παραδιγμα δινω....απο οτι καταλαβα υπαρχουν σπιτια με κοπελεσ..και στριπτιτζαδικα...αυτα θα μασ τα διξει λογικα ο ταξιτσηησ...η τιμεσ πωσ ειναι τωρα πανω...??..μου φενονται πολυ ακρυβεσ...παιδια...απο οτι καταλαβα ειναι 50ε την ωρα και κανα 100ε για ολη νυχτα...??150??...αυτεσ η τιμεσ ειναι για μοντελα??δηλαδη γκομεναρεσ...??δεν υπαρχουν ποιο φτυνεσ...??μια νορμαλ εμφανισεισ και γυρω στα 35 ασ πουμε ποσω θα εχει για ολοι νυχτα η 6 ωρεσ..?? 100...???..εδω αυτη δουλευουν για να παρουν 100 το μηνα....πολλα μου ακουγονται...επισεισ...ποιεσ περιοχεσ ειναι σχετικα φτηνεσ και δεν πανε ολοι η ξενη οστε να υπαρχει πολυ ζητησει και να σκωτωνουν στα ακριβα...??..λογικα θα υπαρχουν και ποιο νορμαλ και καλα μερη...απλα υποθεσεισ κανω γιατι δεν ξερω την τυφλα μου...απλα θελω να μου ανοιξετε τα ματια....καλημερα....!!!
Eίναι η εποχή τους φαίνεταιαδερφε δεν χρειαζετε διαβατηριο απλως να εχεις ταυτοτητα απο τις καινουργιες.καλυτερα να πας με ενα τουριστικο γραφειο αφου ειναι πρωτη φορα και να πληρωσεις μια τιμη πακετο για ολα μεταφορικα και διαμονη.και καλυτρα να πας σοφια για πρωτη φορα να δεις και τη παιζει εκει.απο εκει και περα οποιον ταξιτζη και αν ρωτησης θα σου βρει βιζιτα.αλλα καλο ειναι να παζαρεψεις την τιμη και να μην πεσεις κατευθειαν,στη σοφια υπαρχει υπερπροσφορα απο πουτανες αυτο το καιρο.