manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Α συγνώμη δε το ήξερα, εσωτερική μετανάστευση σα να λέμε?οχι απλος αυτο το καιρο η αλλες πολεις της βουλγαριας δεν εχουν κοσμο πολυ και εχουν μαζευτει ολες στην πρωτευουσα.
Α συγνώμη δε το ήξερα, εσωτερική μετανάστευση σα να λέμε?οχι απλος αυτο το καιρο η αλλες πολεις της βουλγαριας δεν εχουν κοσμο πολυ και εχουν μαζευτει ολες στην πρωτευουσα.
Καλύτερα με KRUPS TRAVELωραια...καλη η ενημερωση σου...μπραβω...να ρωτησω...κατι...θα μου βγει ποιο φτυνα αν παω με κρουπ..?..και αν παω με κρουπ θα μπωρω οταν φτασω να πηγαινω οπου θελω...?..η θα πρεπει να ακολουθαω ολο το κρουπ..? και το βασικοτερο η τιμεσ για κοπελεσ ποσω ειναι περιπου για ολη νυχτα..??..θελω να μαθω και για τησ ωραιες πολυ...αλλα και για τησ μετριες...?..απο που ξεκινανε δηλαδη...? ποσο περνουν η ταριφεσ...? κανονηζεις απ την αρχη μια τιμη...?..η γραφει το κοντερ...? αμα χρειαστη να περιμενουν να μασ παρουν καθονται..η οχι...?
Πάνταποιο φτηνα δηλαδη...??
Τί προσπαθείς να βοηθήσεις??Από πάνω στην λεει κιολας που θελησες να βοηθησεις...αρχιζεις και ρωτας μαλακιες.θα παρεις γκρουπ που παει στην σοφια,οχι αυτο που κανει το γυρο της βουλγαριας.οσο για τα αλλα που ρωτας αλλη φορα βιζιτα δεν εχεις παρει?
Ψυχραιμία μην αρπαχτείτε κιόλαςρε φιλε ρωτας μερικα πραγματα που ειναι αυτονοητα.εννοειτε οτι αν θελεις ακουλουθεις το προγραμμα του γκρουπ.τα ταξι ειναι φθηνα.σου λεω επειδη πας πρωτη φορα πανε με γκρουπ για να μην φας και τα μουτρας σου μονος.βουλγαρικα δεν ξερεις, και μην νομιζεις ολοι οι βουλγαροι ξερουν αγγλικα.και δεν σου κανω το εξυπνο να ξερεις.καταρχην τι ηλικια εχεις΄?
Ας γραψω και εγω την εμπειρια μου στην Σοφια........Πηγα για μια μερα(Σαββατο πρωι και εφυγα Κυριακη πρωι)και για 1η φορα...Καθησα στο Hotel Dedeman-Princess....ελεγε οτι ηταν 4 αστερων αλλα δεν μου φανηκε για 4 αστερων!!!Τελος παντων.........Το Απογευματακι μια βολτα στο Tsum(Εμπορικο κεντρο).....Ωραιο εμπορικο κεντρο.....οι τιμες ιδια με Ελλαδα
Επιστροφη στο Ξενοδοχεio.......κατα τις 11 το βραδυ προσπαθουσα να βρω κατι "καλο" μεσω ιντερνετ αλλα τζιφος........Ολα "κλεισμενα".......Γαμω την ατυχια μου......Σαββατο βραδυ δεν υπαρχει τιποτα διαθεσιμο!!!!Αν θελετε να παρετε τηλεφωνο πιο νωρις!!!
Η μονη επιλογη ηταν το καζινο του ξενοδοχειου......Κατεβηκα κατω.....Πριν προλαβω να πω κατι με πλησιασε ο security του καζινο και με σπαστα ελληνικα και λιγο αγγλικα με ρωτησε αν θελω γυναικα...Του ειπα σε λιγακι γιατι ηθελα λιγο να χαζεψω στο καζινο........Μην σε δουν παντως μονο σου!!!Κατευθειαν σου μιλανε.......Τελος παντων
Μετα απο λιγο του κανω νοημα και του λεω να φερει καποια...εκεινος μου λεει οτι σε 10 λεπτα θα φερει....Μετα απο 15 λεπτα μου κανει νοημα και βγαινουμε ΕΞΩ απ'το ξενοδοχειο.....στην επομενη γωνια ηταν 1 ταξι και ειχε μεσα 2 κοπελλες.......αλλα δεν μ'αρεσαν(ηταν κοντες και λεπτες για τα γουστα μου).....του εξηγησα οτι θελω καποια με πλουσιο στηθος και μου ειπε να περιμενω...ξαναπηγα μεσα στο καζινο.......μετα απο 10 λεπτα ηρθε η Tanya.......Ψηλη,ξανθια,με στηθος στα γουστα μου και γενικως συμπαθητικη αλλα μου φανηκε μεγαλουτσικη......αλλα με τις καβλες που ειχα,την πηρα........120 λεβα για 1 ωρα.......πηγαμε στο ξενοδοχειο και πληρωσα ...ποσο ηταν???Δεν θυμαμαι ακριβως......μου φαινεται 20 ευρω.......
και πηγαμε πανω
Περασα πολυ καλα.......πολυ καλη ανταποκριση στο κρεβατι και γενικως μου φανηκε "ντομπρα"......οταν εφευγε τις εδωσα και 20 λεβα για το ταξι
Θελω να πω μπραβο στους συναγωνιστες που μας ενημερωνουν..Να'στε καλα παιδια
Και να κανονισουμε κανα ταξιδακι προς τα πανω.......ολοι μαζι,παρεα!!!Πιστευω θα περασουμε υπεροχα
ρε αδερφε σορρυ κιολας αλλά τηλ. δεν έχει σε κανένα σάιτ που βάζεις.Δοκιμάστε και εδώ την τύχη σας
Αστέρι 3ΑΑΑ δοκιμασμενο καταπληκτικό, Και εκτός club.
Πουλάει καθαριστικάλιονταρι θα μας πεις τωρα πως βρισκεις της ακρες και γαμας ολες τις οικιακες βοηθους?
ρε αδερφε σορρυ κιολας αλλά τηλ. δεν έχει σε κανένα σάιτ που βάζεις.
Και η δική μου εμπειρία είναι πως τα ε-μαιλ δεν τα απαντούνε παρά μετά από 2-3 μέρες άρα χαμένος κόπος.
Αν ξέρεις τηλ. όλα καλά.
Επίσης, η προσωπική μου εμπειρία ειναι πως οι Βουλγάρες πουτάνες είναι κρύες στο κρεβάτι. Τα περιμένουνε όλα από εσένα. Δηλαδή είναι φτηνά γιατί από σέρβις γαματα...