Νέα

Βουλευτής της «Νίκης» κατέστρεψε έργα στην Εθνική Πινακοθήκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 558
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (14 μέλη και 27 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606
Λες να μη βγει άκρη...?
εισαι μαλακας,χεζουν οι αρκουδες στο δασος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελικά ο Κουλης κατάφερε μεσω του παραρτήματος του της Νικης να σας κανει να
ξεχασετε για λιγο τα Τεμπη ..
Θα φατε και κανα 2 ακομα αντιπερισπασμούς και σε λιγο για τα Τεμπη θα μιλάει μονο η Καρυστιανου
και θα παιρνει 30 λαικ σε κανα τουιτερ αντε και κανα φειςμπουκ απο κανα μπαρμπαδι
κανονικα ,εδω μιλαμε κινδυψε η χριστιανικη ορθοδοξη πιστη λεμε!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.468
Πόντοι
6.056
Θα μπορούσαν τα έργα να είναι και προσβλητικά....λογικά αυτό τον σκοπό είχαν

πολιτισμός είναι να μαζευτούν χιλιάδες άνθρωποι (αν τα καταφέρουν) και να κινηθούν νομικά κατά της πινακοθήκης ή κατά του καλλιτέχνη αν πραγματικά θίχτηκαν τόσο πολύ.

αλλά αν τους έλεγες να δώσουν ένα 100άρικο για να καταθέσουν μήνυση και μετά να παραστούν στο δικαστήριο θα γίνονταν μπουχοί. Ενώ το να χειροκροτούν έναν μπαχαλάκια είναι πιο εύκολο.
στο δικαστήριο ... μάλιστα ... στο ελληνικό δικαστήριο θα την πέσεις στα υπουργεία :headbang:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.468
Πόντοι
6.056
Τελικά ο Κουλης κατάφερε μεσω του παραρτήματος του της Νικης να σας κανει να
ξεχασετε για λιγο τα Τεμπη ..
Θα φατε και κανα 2 ακομα αντιπερισπασμούς και σε λιγο για τα Τεμπη θα μιλάει μονο η Καρυστιανου
και θα παιρνει 30 λαικ σε κανα τουιτερ αντε και κανα φειςμπουκ απο κανα μπαρμπαδι
σωστότατος ο κύριος Διδάσκαλος-μασόνος Νίπλης :hi:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.806
Πόντοι
3.656
Ανακάτεψες χρυσαύγουλα μπαχαλάκηδες έριξες μια δόση ρώσικης σαλάτας με ιταλική tutti frutti κι έτοιμο το Σαούλειο γεύμα!!!

Μμμμ...τί γκούστο περφέττο!!!

Σύνελθε γλυκούλη, βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου,δες τι είναι πιό σημαντικό και τι διακυβεύεται όντως.

Πώς τόλεγε ο γάταρος ο μαν ο Κάτων επί ρωμαϊκής ντεμοκράσιας...

Et praeteria censeo Carthago delenda est

:2funny::2funny::2funny:

:confused:

Έκανε ο μάν μια ιεράρχηση κινδύνου και είπε το...

Αλλά ξέχασα εσυ κιντυνεύεις απ' τους χριστόπιστους μουτζαχεντίν της νίκης :kiss-mark:
Όχι φίλε δεν τα κάνω εγώ αχταρμά....και αν διαβάσεις τι γράφεται πχ εδώ θα καταλάβεις ότι πολλοί βρίσκουν τέτοιες αφορμές για να συνδέσουν τα πάντα με την κοσμοθεωρία τους.

Μπορώ και εγώ να σου πω τι φταίει για αυτούς....και να τους τσουβαλιάσω....

λίγο οι λοάτκι, λίγο οι αριστεροί, λίγο οι γουοκίλες...λίγο οι ανθέλληνες....λίγο οι αντίχριστοι...λίγο η παγκοσμιοποίηση...λίγο η ΝΤΠ....λίγο θεωρία συνωμοσίας...λίγο τα τσιμπηματάκια...λίγο όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας είναι αριστερός προδότης...ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....τα έχω δει και τα έχω διαβάσει γενικά.

Λοιπόν ας μην μπλέκουμε τα γεωπολιτικά και τα παγκόσμια γεγονότα....με τον κάλο στο κεφάλι του καθενός.

Τα ισλαμοπηθίκια είναι σίγουρα ένας (όχι ο μεγάλος) εχθρός της δύσης.....αλλά η απάντηση ΔΕΝ είναι σκοταδισμός προσαρμοσμένος στις δικές μας ιδέες.

Το τι διακυβεύεται....μερικοί το βλέπουν και ως ευκαιρία για να ονειρεύονται εμφύλιους πολέμους μήπως και αλλάξουν την μίζερη πραγματικότητα τους. Από αυτούς κινδυνεύεις πιο άμεσα από τα τζιχάντια στην άλλη άκρη της γης :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.806
Πόντοι
3.656
στο δικαστήριο ... μάλιστα ... στο ελληνικό δικαστήριο θα την πέσεις στα υπουργεία :headbang:
Εξαρτάται τι ζητάς

αν ζητάς να ακουστείς συμβολικά ναι....αν ζητάς να κάψουν τον καλλιτέχνη στο σύνταγμα τότε μάλλον όχι.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.168
Πόντοι
7.195
έχετε στείλει τη μπάλα στην εξέδρα
Μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις, παναγίες αγιώργηδες αλλά ΟΧΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.468
Πόντοι
6.056
Εξαρτάται τι ζητάς

αν ζητάς να ακουστείς συμβολικά ναι....αν ζητάς να κάψουν τον καλλιτέχνη στο σύνταγμα τότε μάλλον όχι.
αυτά είναι μοβόρικα πράματα για τον "καλλιτέχνη" της μενδώνη , nope

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.168
Πόντοι
7.195
να κανουμε μια επιτρολη,τριμελης απαρτιζωμενη απο πεντε ατομα επιφανη του σαη -τιτλουχος κατα προτιμηση -να διαλεγει τι μπορει να μπαινει στην πινακοθηκη για εκθεση!
αλλά πώς αλλιώς ? θα περνάω περαστικός και θα μπω να κρεμάσω τον αυνανισμό μου στο όνομα της μη λογοκρισίας ?

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.806
Πόντοι
3.656
αυτά είναι μοβόρικα πράματα για τον "καλλιτέχνη" της μενδώνη , nope
Χωρίς να τρολλάρω

Φαντάζεσαι πόσο διαφορετική είναι μια είδηση που αντί για ''τραμπούκος ακροδεξιός μπάρμπας έσπασε ξένη περιουσία''

είναι ''Χιλιάδες άνθρωποι προχωρούν σε μαζική καταγγελία και κινούνται "νομικά" κατά της πινακοθήκης και της υπουργού''?

Για πες μου...ποιο από τα 2 τους βοηθάει (τους μαφιόζους) και με πιο από τα 2 θα χέσουν βρακί?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606
αλλά πώς αλλιώς ? θα περνάω περαστικός και θα μπω να κρεμάσω τον αυνανισμό μου στο όνομα της μη λογοκρισίας ?
τυπε αν θελεις να μη σου ζαλιζει τα αρχιδια ο καθε ταλιμπαν για τις επιλογες σου ,πρεπει πρωτα εσυ να μην γινεις ταλιμπαν!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.453
Πόντοι
3.846
Ρε φίλε τι συζητάς τώρα, νομίζεις ότι οι άνθρωποι ξέρουν και που πέφτει η Πινακοθήκη;
Εδώ η απάντηση είναι "ναι ,αλλά αν είμαστε σε ισλαμικό κράτος, αν εγώ θέλω να απεικονίσω το Μωάμεθ" - ε τράβα βαφτίσου μουσουλμάνους και πήγαινε να ζήσεις στο Ιράν ρε μεγάλε που κανείς δεν κοροίδεύει το Μωάμεθ. Τράβα εσύ και ζωγράφισε το Μωάμεθ να κάνει τσιμπούκια και μετά κάνε έκθεση σπίτι σου.

Ο Ελληνάρας μας έγινε και κριτικός τέχνης και έχει άποψη τι πρέπει να πηγαίνει στην Εθνική Πινακοθήκη επειδή πληρώνει φόρους. Για αυτό σου λέω, η Ελλάδα τους και η Ελλάδα μας. Ας μείνουν αυτοί στο μπαρμπά Μυτούση και τις ταινίες του Τζέιμς Πάρις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.425
Πόντοι
26.141
XAXAXXAXA
βολκανε συγκεντρωσου ,σιγα μην φταιει και αυτος που του πουλησε τα χρωματα...αν ειναι ετσι να κανουμε μια επιτρολη,τριμελης απαρτιζωμενη απο πεντε ατομα επιφανη του σαη -τιτλουχος κατα προτιμηση -να διαλεγει τι μπορει να μπαινει στην πινακοθηκη για εκθεση!
Ασφαλώς κ η τέχνη έχει όρια .....δεν μπορούμε να προσβάλλουμε τα θεία ....

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.168
Πόντοι
7.195
Χωρίς να τρολλάρω

Φαντάζεσαι πόσο διαφορετική είναι μια είδηση που αντί για ''τραμπούκος ακροδεξιός μπάρμπας έσπασε ξένη περιουσία''

είναι ''Χιλιάδες άνθρωποι προχωρούν σε μαζική καταγγελία και κινούνται "νομικά" κατά της πινακοθήκης και της υπουργού''?

Για πες μου...ποιο από τα 2 τους βοηθάει (τους μαφιόζους) και με πιο από τα 2 θα χέσουν βρακί?
η σιωπηλή πλειοψηφία τύπε μου, τάχε πει κάποιος εθνάρχης παλιά...
Έχουν δουλειές οικογένειες, δεν προκάνουν να οργανώνουν αγωγές...
Πάντως στις εκλογές έχουν μνήμη.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.806
Πόντοι
3.656
η σιωπηλή πλειοψηφία τύπε μου, τάχε πει κάποιος εθνάρχης παλιά...
Έχουν δουλειές οικογένειες, δεν προκάνουν να οργανώνουν αγωγές...
Πάντως στις εκλογές έχουν μνήμη.

αν θιγόταν κανένα οικονομικό τους συμφέρον...από καμιά κληρονομιά ή οτιδήποτε....θα έδιναν κώλο για να μαζέψουν λεφτά για δικαστικά έξοδα να τρέξουν να τα πάρουν....

εδώ δεν θίγονται πραγματικά...απλά οι χριστιανοταλιμπάν γουστάρουν και λίγο θέαμα....''πήγε ο μάγκας και τα ξήλωσε'' από την ασφάλεια του υπολογιστή τους και κυρίως...τζάμπα...δεν κοστίζει τίποτα.

Στις εκλογές πάνε και ψηφίζουν τον βοσκό που θα τους τάξει σύνταξη, αύξηση κτλπ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.468
Πόντοι
6.056
Χωρίς να τρολλάρω

προφανώς ο βουλευτής σκέφτηκε πως με το αναδείξει το πρόβλημα έχει όφελος

Πρακτικά δεν γίνεται να κινούνται οι πολίτες γιά την κάθε μαλακία, άσε που έχουν μαζευτεί σύννεφα μαλακίας....
σε τι να πρωτοκάνουν καταγγελία νομική ? στα χαράτσια , στη διαφθορά, στο κλέψιμο, στις συγκαλύψεις, τις αναθέσεις,
τα τιμολόγια του χατζηδάκη ? σε τι ?

εδώ έχουμε κάτι πιό απλό , ένας λούστρος παρουσίασε ως τέχνη τη νοσηρή του φαντασία με την σφραγίδα υπουργού
και υπάρχουν ταλιμπάνια κομματικά που σου λένε έχει κρυφά νοήματα η φαντασία του "καλλιτέχνη" που δεν τα νοάτε :confused:

είπαμε πιο πριν πως αν τα μόστραρε στη πλατεία πχ στο μοναστηράκι , πιθανότατα θα έτρωγε πέσιμο από τουρίστες...
τα έβαλε εκεί που τον έπαιρνε , σε αποστειρωμένο κρατικο-προστατευόμενο χώρο ...
βρήκε έτοιμη πάσσα ο βουλευτής να κονομήσει κ κανά ψηφαλάκι , ο πιό σοβαρός μέσα στην αθλιότητα είναι !!!

ας ανοίξει μια συζήτηση να μην πληρώνονται οι παπάδες από το κράτος, καμία αντίρρηση ,, τουλάχιστον αντί μισθού να παίρνουνε βοήθημα ..
όμως η παναγία δεν φταίει πουθενά , ούτε έχει δικαίωμα ο χουντοliberal καθεστωτικός να ασελγεί στην λογική ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom