Νέα

Βουλευτής της «Νίκης» κατέστρεψε έργα στην Εθνική Πινακοθήκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (19 μέλη και 28 επισκέπτες)
OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.010
Πόντοι
6.515
Εμένα με προβληματίζει πάντως γιατί αφού ο Τραμπ το γύρισε το μπιφτέκι και άρχισε να στρέφεται εναντίον της Woke υποκουλτούρας για να μην γελοιοποιείται η Δύση στα μάτια των πολιτών της αλλά και των άλλων 2/3 του πλανήτη, πως γίνεται να λειτουργούν ακόμα αυτά τα κυκλώματα και να πληρώνουν διάφορες τέτοιες αηδίες που μόνο τέχνη δεν είναι. Συνεχίζεται η ροή χρήματος παρά τις αντίθετες δηλώσεις του Τραμπ, δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί συμβαίνουν αυτά τα τόσο αντιφατικά πράγματα.
ειναι ισχυρο το λομπι φον ντερ λαιν - σωρρος, στη ρουμανια σημερα απεριψαν υποψηφιο προεδρο που δεν ειναι στο σχεδιασμο τους για τον νεο γερμανικο ολοκληρωτισμο

• Like
Αντιδράσεις: john32

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Αν δεν παρακολουθησες τη συζητηση στη Βουλη,λογικο να μην
ξερεις.Ψαξε ομιλια Νατσιου στη προταση μομφης.
Πλάκα κάνεις τώρα

επειδή μίλησε για τα τέμπη στην πρόταση μομφής? :2funny:

στη βουλή πηγαίνουν γενικά? :confused:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.562
Πόντοι
34.538
  • Like

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Που θες να μιλησουν?στον ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ?
όχι σιγά μην τους καλέσουν

αν θέλουν καταθέτουν ερωτήσεις και μιλάνε στην Βουλή...αυτό εννοώ....τώρα στην πρόταση μομφής και να ήθελαν δεν μπορούν να το αποφύγουν

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.911
Πόντοι
6.256
Ωραιο θεμα,θα εχει με κατι να ασχολειται ο κοσμος.Μετα θα αρχισουν τα ρεπορταζ για αρνι,Πασχα,μπανακια του λαου:confused::confused::confused::coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.421
Πόντοι
3.846
η πινακοθήκη είναι εθνική, αλλά δεν αντιπροσωπεύει την αισθητική αυτου του λαού, δεν είναι φασιστικό να επιβάλονται σε χώρο που αντιπροσωπαύει το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό τέτοια εκρώματα;
εσενα σε αρέσουν;
α, θρήσκος δεν είμαι, θα έλεγα οτι είμαι άθρησκος
πολλοί διαμαρτιρόμαστε για την γκέι κουλτούρα που επιβάλεται, αυτα τα έργα δηλαδή δεν επιβάλονται σε κάτι που λέγεται "εθνική πινακοθήκη";

Bλέπω ότι εκτός από προπονητές ποδοσφαίρου, γιατρούς, μηχανικούς αυτοκινήτου, κριτικούς κινηματογράφου, οικονομολόγους, η Ελλάδα έχει και πολλούς κριτικούς τέχνης.

Δηλαδή ρε παικταρά τι προτείνεις εσύ, δημοψήφισμα για το ποιοι πρέπει να εκτίθενται στην Εθνική Πινακοθήκη; Θα πας όμως να ψηφίσεις, μη μου τη σκάσεις.
Όλοι εσείς που έχετε άποψη τι πίνακες πρέπει να έχει η Εθνική Πινακοθήκη, είμαι σίγουρος ότι την έχετε γυρίσει μέσα έξω καμιά δεκαριά φορές έτσι;

Για να πέφτουν οι προτάσεις, ακούω. Ποιοι δε σας αρέσουν και ποιους θα βάζατε στη θέση τους.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.479
Πόντοι
3.506
Από τη μια τύπε λες πως δεν πρέπει να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Από την άλλη κανείς πως δεν καταλαβαίνεις πως η πολιτική ηγεσία έχει διαφορετικά κριτήρια όσον αφορά τους Έλληνες και τους μετανάστες.

Όπως η πολιτεία οφείλει να σέβεται τη θρησκεία των μεταναστών που οι πολιτικοί αποφάσισαν να "μπολιάσουν" στην κοινωνία με τα δικά μας χρήματα. Έτσι πρέπει να δείχνει σεβασμό στη θρησκεία των πολιτών που πληρώνουν με τους φόρους τους κάθε δημόσιο οργανισμό και υπάλληλο. Είναι ντροπή για την πολιτική ηγεσία να ξεκινήσει πάλι τα "δεν γνώριζα". Όπως έκανε για Λιγνάδη και για τα Τέμπη.

Αλλά είπαμε η Ελλάδα είναι η χώρα που σέβεται περισσότερο τους ξένους απ’ότι τους Έλληνες.

Και ναι όταν προσβάλλεται η χριστιανική θρησκεία απο έκθεση που λαμβάνει χώρα σε δημόσιο οργανισμό. Φυσικά και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και προκύπτει πολιτικό ζήτημα. Εσύ προσπαθείς να το αποσυνδέσεις από τις πολιτικές του διαστάσεις και να απομονώσεις μια πράξη χωρίς να αναφέρεσαι στα αίτια.
Τα εχεις μπλέξει και με ξεπερνάς.
Η τεχνη είναι τέχνη και αμα θέλεις δεν την βλέπεις.
Απο εκεί και πε΄ρα έιναι φασισμός ο τραμπουκισμός της ΝΙΚΗΣ

john32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
158
Πόντοι
0
Άσχετα αν όλο το σύστημα έπεσε πάνω του . Είναι είδη παράνομο από το σύνταγμα η προσβολή τις θρησκείας , αλλά από ολα το κόμματα μουγκα.πιστεύω μέσω αυτών των (καλλιτέχνων) προσπαθεί το σύστημα να περάσει τα μυνήματα τού δεν είναι τυχαίο το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μία μουσουλμανική χώρα δεν θα είχε κανείς από αυτούς τα αρχιδια να κάνει κάτι τέτοιο να παραποίηση τις εικόνες γιατί απλά θα του είχαν πάρει το κεφάλι είδη, πιστεύω υπάρχουν τόσα πολλά θέματα να προβάλλει ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.369
Πόντοι
6.056
Μα αυτή είναι και η ουσία του ζητήματος. Ότι είχαν εκτεθεί στην Εθνική Πινακοθήκη. Αν ήταν σε καμία ιδιωτική έκθεση δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Από ότι βλέπω ο Παπαδόπουλος (αύτο είναι το όνομα του βουλευτή και είναι και Γιατρός) είχε κάνει ερώτηση για αυτό το θέμα στην βουλή στην Μενδώνη και η φίλη του Λιγνάδη του απάντησε ότι:
«το Υπουργείο Πολιτισμού, δρώντας πάντοτε με γνώμονα την προστασία της εν γένει πολιτιστικής και καλλιτεχνικής κληρονομιάς της χώρας, ουδέποτε προβαίνει σε ενέργειες λογοκρισίας».
πηγή:

Ναι για την Μενδώνη αυτά τα τερατουργήματα έχουν σχέση με την πολιτιστική και καλλιτεχνική κληρονομιά της χώρας :headbang::headbang::headbang:
Αυτό εξόργισε τον βουλευτή ο οποίος αποφάσισε να πάει και να τα κατεβάσει μόνος του. Λένε ότι τα έριξε και κάτω , μαλακίες δηλαδή ...
Στην συνέχεια τον κράτησαν μέσα στο μουσείο για να αποφασίσει λέει ο εισαγγελέας αν το αδίκημα θα ήταν κακούργημα ή πλημμέλημα ώστε στην πρώτη περίπτωση θα τον είχαν συλλάβει με το αυτόφωρο. Ο εισαγγελέας έκανε 4 ώρες!! να αποφασίσει ότι τελικά δεν υπάρχει ζήτημα κακουργήματος και ο βουλευτής αφέθηκε ελεύθερος .
Ας μην γελιόμαστε κανένας εισαγγελέας δεν αποφάσισε τίποτα , πολιτική ήταν η απόφαση γιατί είδαν στην ΝΔ ότι πολιτικά θα τους γύριζε μπούμερανγκ αν γινόταν σύλληψη.
Αυτά :hi:
ΥΓ πολύ ασχολήθηκα με τα θρησκευτικά , πάω να ακούσω κανενα τραγουδι των Rotting Christ να έρθω στα ίσια μου :grin:
αν και περιγράφεις τα αυτονόητα , αυτή είναι η σωστή τοποθέτηση
Βέβαια το αυτονόητο είναι κινέζικα για τους Λιγναδοκούληδες τενεκέδες
που βρίσκουν τέχνη τη κάθε διαστροφή του κάθε πυροβολημένου αλλά "δικού τους" :confused:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.306
Πόντοι
6.955
Εγώ δε θα πω αν έπρεπε να σπάσει τις "εικόνες" ο βουλευτής, ούτε αν ο "καλλιτέχνης" δε θα τολμούσε ποτέ να προσβάλει το Μωάμεθ.
Εγώ θα πω ότι η ανθρωπότητα έχει ξεμείνει από ιδέες, δεν έχει έμπνευση. Δε βγαίνει μουσική πλέον, ποιήματα, ζωγραφικοί πίνακες, που να αγγίζουν τον κόσμο.
Δεν ξέρω αν φταίει η καραντίνα του covid, αν φταίει η οικονομική κρίση, οι πόλεμοι...
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αυτή είναι η αίσθηση που έχω αποκομίσει.
Θα σου πω τι φταίει με πολύ απλά λόγια.
Αν βαλεις ένα ωριμο μήλο, διπλα σε μερικά σάπια μήλα, θα σαπίσει και το ώριμο

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.591
Πόντοι
456
Ορίστε; Πες μου ποιοι είναι Έλληνες απ' όσους έχουν κυβερνήσει τα τελευταία χρόνια.

Νόθος= Εβραίος
ΠΟΛ.ΑΝ= Εβραίος
Σκίζω τα μνημόνια= Εβραίος
Λεφτά Υπάρχουν= Εβραίος
Έβερτ= Εβραίος
Σημίτης= Εβραίος

Να πάω πιο πίσω;

Δεν είναι προδότες. Για να είσαι προδότης πρέπει να είσαι ιθαγενής.
Πες τα ρε τύπε εδώ πάνε να μας πίσουν ότι το Ισραήλ είναι σύμμαχος :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
697
Πόντοι
86
Τα εχεις μπλέξει και με ξεπερνάς.
Η τεχνη είναι τέχνη και αμα θέλεις δεν την βλέπεις.
Απο εκεί και πε΄ρα έιναι φασισμός ο τραμπουκισμός της ΝΙΚΗΣ

Ώπα τύπε καρφώθηκες. Εκεί που λέτε να μην πολιτικοποιήσουμε τον βανδαλισμό και να μείνουμε στο γεγονός, δεν λες : "φασισμός ο τραμπουκισμός του τάδε βουλευτή", αλλά στοχοποιείς το κόμμα.
Τελικά πρέπει να αποφασίσετε εκεί στην παράταξη εάν θέλετε καταδίκη μιας παράνομης πράξης (ατομική ευθύνη), ή καταδίκη του κόμματος Νίκη (πολιτική ευθύνη). :coffee::coffee::coffee:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.306
Πόντοι
6.955

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.154
Πόντοι
7.195
οκ παμε στα εικαστικα, γιατι δεν φτιαχνει κι ενας καλλιτεχνης καρικατουρες του μωαμεθ? :think:
γιατί τότε δεν θα του σπάσουν τον πίνακα, θα του σπάσουν το λαιμό.

• Like

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.111
Πόντοι
3.506
οκ παμε στα εικαστικα, γιατι δεν φτιαχνει κι ενας καλλιτεχνης καρικατουρες του μωαμεθ? :think:
Γιατι αμεσως μετα θα συναντησει την πηγη εμπνευσης του εργου του!

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Eχεις γινει πολυ ειρωνικος και αγενης τελευταια,οι αλητηριοι που συναγελαζεσαι εδω μεσα σε εκαναν σαν τα μουτρα τους:confused::confused::confused::coffee:
από που το συμπεραίνεις αυτό έχω μπιφ εγώ με κανέναν?

όλα τα μέλη με συμπαθούν :confused::confused::confused:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.669
Πόντοι
506
δε διαφωνώ..αν και το κανάλι της βουλής τις δείχνει όλε τις ομιλίες.

αν δεν υπάρχουν να τα δούμε εσύ πως ξέρεις τι είπε για τα τέμπη???

άσε τα εμβόλια...άλλο θέμα για ψηφαλάκια αυτό....εγώ λέω για τα τέμπη που ο κόσμος είναι στα κάγκελα...τι είπαν? πόσες φορές ασχολήθηκαν?
η νικη ειναι το δεκανικη του κουλη, δεν θα ξεχασω,την εβδομαδα των εκλογων ο αλεξ71 ειχε γραψει , οτι οσοι δεν θελεται τη νουδου μπορειται να ψηφισεται τη νικη.
Το κομμα αυτο δεν το ηξερα, πως πηρε +3% ειναι απο τα περιεργα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom