Νέα

Βουλευτής της «Νίκης» κατέστρεψε έργα στην Εθνική Πινακοθήκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 561
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (13 μέλη και 25 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606
τυπάρα ... η αντικειμενικότητά σου όποτε ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΛΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
είναι μικρότερη από των βροθροκάναλων για τη ... ΝΔ ....

Για δες ....

10 χρόνια είναι ;;;;

Από τον οκτώβριο του 2023 ;;;;
Ούτε 2 δεν είναι .
τελευταιο γιατι δεν βγαζω ακρη με κατι τετοιες παλαβωμαρες....Προσωπικα θεωρω το κοσσοβο σερβικο εδαφος τοσο ιστορικα οσο και πολιτισμικα(μπορουσες να ρωτησεις ευθεως την αποψη μου οχι να το πας μεσω αεκ),το τι κανουν μεσα στις θυρες τους οπαδοι αλλοθρησκων στην πουτσα μου ,αν διαβασες βεβαια φαγανε γιουχα...επισης θυμαμαι οτι ειχε σηκωθει πριν δεκα και χρονια ,μηπως διαβαζεις καμια αναδημοσιευση?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.458
Πόντοι
6.056
επισης θυμαμαι οτι ειχε σηκωθει πριν δεκα και χρονια ,μηπως διαβαζεις καμια αναδημοσιευση?
Η μεγάλη μανούρα , έγινε με το πανό του 2023. Για το 2015 που λες, δεν θυμάμαι κάτι .
Για μένα έπρεπε να υπάρχει εθνική πολιτική πάνω στο θέμα και αν κάποιος διαφωνεί
να του ξηγιόμαστε αλλά trump.
Είσαι ξένος στην ελλάδα ... και δεν σέβεσαι τους φίλους μας τους σέρβους ;
ΜΗ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ... ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΞΟΥΤ ΟΜΩΣ ....

Αντίστοιχα ... και αυτός που θέλει να κάνει τέχνη ... ζωγραφίζοντας τις εικόνες που πιστεύει
το 90% των ελλήνων σαν ζόμπι ...
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΡΟ ... ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ... ή ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ...
κανένα πρόβλημα .

Όχι όμως στην Εθνική Πινακοθήκη που πληρώνουν οι έλληνες φορολογούμενοι
που το 90% είναι χριστιανοί ορθόδοξοι .

Προσωπικά δεν είμαι θρήσκος. Καμία επαφή, καμία σχέση .
Ήταν θρήσκοι παππούδες μου όμως.
Τους δήθεν άθεους όμως , που δεν είναι άθεοι , αλλά πολεμάνε μόνο την ορθόδοξη εκκλησία ...
οι οποίοι δήθεν άθεοι είναι μουτζαχεντίν του κομμουνισμού και της αναρχίας
τους μισώ πιο πολύ από τις κατσαρίδες.

Να πάνε αλλού ... νότια ... και ανατολικά ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ....
να τα βάλουν με την επικρατούσα θρησκεία.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.469
Πόντοι
6.056
Τώρα ξηγούνται όλα τρύπιος είναι από πίσω
FB_IMG_1741782164144.jpg
20250312_142314.jpg
FB_IMG_1741782137798.jpg
αχαχαχαχαχαχαχα όχι πως δεν το φανταστήκαμε ...:2funny:
μπούσταρχος και να μην τον κάνει γούτσου γούτσου η γριολεσβία ΚουλοΜενδώνη και τα παρτάλια της ντέμοκρατς αριστεράς αδύνατον :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.807
Πόντοι
3.656
Τύπε βλέπεις πως χειρίζεται η δικαιοσύνη την υπόθεση των Τεμπών παρά τα στοιχεία που βρίσκουν οι συγγενείς. Ούτε στη δικογραφία δεν μπαίνουν κάποια από αυτά. Και θεωρείς ρεαλιστικό να δώσει ο κόσμος 100€ για να αποφανθεί η δικαιοσύνη όσον αφορά την τέχνη ; :think:
Εσύ πες μου τύπε ποια από τις 2 ειδήσεις πρόβαλλαν όλα τα κανάλια, και ποια θα είχανε θάψει και θα είχε μαθευτεί μόνο από Μακελειό, τουιτερ και ΦΒ ;
Άρα καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα :

1. Οι χριστιανοταλιμπάν είναι τσίπηδες που αρκούνται στο να διαμαρτύρονται δωρεάν από το ίντερνετ
2. Ο βουλευτής εκμεταλλεύεται την ηλιθιότητα (και την θρησκεία) των από πάνω...για να γίνει γνωστός και να πάρει ψήφους με μπάχαλα.

Συμφωνώ απόλυτα.

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
11.196
Πόντοι
3.446
Σαν αισθητική σε αυτό που έκανε, για το γούστο μου, είναι για το πουτσο τέχνη, αλλά σε αυτούς που τους έθιξε την θρησκεία και άρχισαν να φωνάζουν, δεν βλέπω να φωνάζουν όταν διάφοροι τραγοι που εκπροσωπούν την θρησκεία που ειναι ,από πάνω μέχρι κάτω σε ... ταπεινά χρυσά σαν ραπερ και ζητάνε απ τον απλό πιστό τον οβολό του για οτιδήποτε, ή όταν ακούς παπαδαρια να ασελγούνε σε παιδιά. Εκεί αυτοί δεν προσβάλουν την πίστη του κόσμου;;

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.495
Πόντοι
3.506
Ας υποθέσουμε οτι τα έργα είναι προκλητικά.
Ο τύπος είναι βουλευτής και οχι ακτιβιστής. Ακτιβιστές μπορείς να πεις οτι είναι ο Ρουβίκωνας (άσχετα αν συμφωνείς ή οχι μαζί τους).
Ως βουλευτής είναι και εν δυνάμει υπουργοποιήσιμος. Δηλαδή αν σε μια κρίση ως υπουργός θα αρχίσει να δέρνει ????

Ελεος πια με τους αυτοδιαφημιζόμενους αλήτες!!!!!!!!!!!!!!!1

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.469
Πόντοι
6.056
Σαν αισθητική σε αυτό που έκανε, για το γούστο μου, είναι για το πουτσο τέχνη, αλλά σε αυτούς που τους έθιξε την θρησκεία και άρχισαν να φωνάζουν, δεν βλέπω να φωνάζουν όταν διάφοροι τραγοι που εκπροσωπούν την θρησκεία που ειναι ,από πάνω μέχρι κάτω σε ... ταπεινά χρυσά σαν ραπερ και ζητάνε απ τον απλό πιστό τον οβολό του για οτιδήποτε, ή όταν ακούς παπαδαρια να ασελγούνε σε παιδιά. Εκεί αυτοί δεν προσβάλουν την πίστη του κόσμου;;
σωστά τα λες ,
όμως ο ατάλαντος στράκος της Μενδώνη δεν ζωγράφισε παπάδες αλλά πρόσβαλλε Παναγία -Χριστό με την άδεια και τα συχαρίκια της νδ
Διότι χωρίς μέσον αποκλείεται να του φιλοξενούσαν τα φληναφήματα σε σοβαρές πινακοθήκες, σε κανά ρέιβ πάρτυ ή σε κανά γκέυ μπαρ οκέι
Εννοείται πως το παπαδαριό είναι κατακριτέο για το αλλαξοκώλι με τις κυβερνήσεις και τα αμοιβαία γούστα ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606
πολλες φορες βεβαια στα γηπεδα σηκωνονται
Η μεγάλη μανούρα , έγινε με το πανό του 2023. Για το 2015 που λες, δεν θυμάμαι κάτι .
Για μένα έπρεπε να υπάρχει εθνική πολιτική πάνω στο θέμα και αν κάποιος διαφωνεί
να του ξηγιόμαστε αλλά trump.
Είσαι ξένος στην ελλάδα ... και δεν σέβεσαι τους φίλους μας τους σέρβους ;
ΜΗ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ... ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΞΟΥΤ ΟΜΩΣ ....

Αντίστοιχα ... και αυτός που θέλει να κάνει τέχνη ... ζωγραφίζοντας τις εικόνες που πιστεύει
το 90% των ελλήνων σαν ζόμπι ...
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΡΟ ... ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ... ή ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ...
κανένα πρόβλημα .

Όχι όμως στην Εθνική Πινακοθήκη που πληρώνουν οι έλληνες φορολογούμενοι
που το 90% είναι χριστιανοί ορθόδοξοι .

Προσωπικά δεν είμαι θρήσκος. Καμία επαφή, καμία σχέση .
Ήταν θρήσκοι παππούδες μου όμως.
Τους δήθεν άθεους όμως , που δεν είναι άθεοι , αλλά πολεμάνε μόνο την ορθόδοξη εκκλησία ...
οι οποίοι δήθεν άθεοι είναι μουτζαχεντίν του κομμουνισμού και της αναρχίας
τους μισώ πιο πολύ από τις κατσαρίδες.

Να πάνε αλλού ... νότια ... και ανατολικά ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ....
να τα βάλουν με την επικρατούσα θρησκεία.
Όχι, ακριβώς το αντίθετο...θες κύριε μαλακά μου να κάνεις τέχνη... ωραία δεν θα πας να τα βάλεις έξω ή μέσα σε ένα χώρο λατρείας αυτά που έφτιαξες για να εκφράσεις τα Χ ψ θεματαω σου ..φέρτα εδώ που είναι χώρος τέχνης για όλους ,θα βάλουμε και ταμπέλα τι εκθέτουμε και όποιος θέλει όσο διαρκεί η έκθεση είτε τα βλέπει από περιέργεια είτε τα βλέπει γιατί γουστάρει είτε δεν τα βλέπει καθόλου και σε γράφει στα αρχιδια του ...η ορθόδοξη θρησκεία ποτέ δεν κινδύνευσε στους αιώνες από άθεους,ούτε από αρλουμπες σε καμβά 30*30εκ....κινδύνευσε από ομοθρήσκους,αλλόθρησκους και κάθε είδους θρησκευόμενο κομπογιαννίτη φανατικό,παλαιοχριστιανο ,παπαροχριστιανο,παλαιοημερολογίτες,αρχιδολογιτες και κάθε λογής σχισματικο...ο άθεος επειδή ακριβώς είναι άθεος στα παπάρια του.... άλλοι είναι όπως καταλαβαίνεις αυτοί που γούσταρουν το μαγαζί....
Για μένα πρέπει να υπάρχει κυβερνητική πολιτική πάνω στο θέμα...οποίος θέλει να μας γυρίσει στον μεσαίωνα ,οποίος θέλει να μας κάνει Ταλιμπάν κατευθείαν πουτσα...πίσσα πούπουλα και περιφορά σε πλατείες κουρεμένος ..οποίος μαλακας αριστερός δεξιός μεσαίος χοντρός άσπρος μαύρος.... εννοείται πως δεν πρέπει να ανεχόμαστε κανένα πουστη τι θα φορέσουμε τι θα φάμε τι θα οδηγήσουμε που θα πιστέψουμε τι θα δούμε στο θέατρο τι θα διαβάσουμε με τι θα τον παίξουμε ποια θα γαμησουμε...καμία ανοχή σε κανένα πουστη και τέλος...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606
σωστά τα λες ,
όμως ο ατάλαντος στράκος της Μενδώνη δεν ζωγράφισε παπάδες αλλά πρόσβαλλε Παναγία -Χριστό με την άδεια και τα συχαρίκια της νδ
Διότι χωρίς μέσον αποκλείεται να του φιλοξενούσαν τα φληναφήματα σε σοβαρές πινακοθήκες, σε κανά ρέιβ πάρτυ ή σε κανά γκέυ μπαρ οκέι
Εννοείται πως το παπαδαριό είναι κατακριτέο για το αλλαξοκώλι με τις κυβερνήσεις και τα αμοιβαία γούστα ...
Τυπε τρως πρόλογο τζάμπα...αν για κάποιο λόγο κυβέρνηση γίνουν τίποτα τρελές γατομανες και απαγορεύουν τα γυμνά στην πινακοθήκη ξέρω γω ή τίποτα αριστεροί που δεν γουστάρεις και απαγορεύουν τα ιστορικά ή οποίος πουστης ξέρω γω και σου λέει αυτά θα τρως αυτά θα βλέπεις αυτή την ομάδα θα είσαι εσύ θα το δεχτείς ... συνέλθετε ρε παλαβοί είμαστε ήδη σε ένα τρελό μπουρδέλο,κάποιες πόρτες ευτυχώς τις έχουμε κλείσει χρόνια,θα γυρίσουμε πίσω να τις ανοίξουμε ξανά δηλαδή....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.469
Πόντοι
6.056
Τυπε τρως πρόλογο τζάμπα...αν για κάποιο λόγο κυβέρνηση γίνουν τίποτα τρελές γατομανες και απαγορεύουν τα γυμνά στην πινακοθήκη ξέρω γω ή τίποτα αριστεροί που δεν γουστάρεις και απαγορεύουν τα ιστορικά ή οποίος πουστης ξέρω γω και σου λέει αυτά θα τρως αυτά θα βλέπεις αυτή την ομάδα θα είσαι εσύ θα το δεχτείς ... συνέλθετε ρε παλαβοί είμαστε ήδη σε ένα τρελό μπουρδέλο,κάποιες πόρτες ευτυχώς τις έχουμε κλείσει χρόνια,θα γυρίσουμε πίσω να τις ανοίξουμε ξανά δηλαδή....
μιλάμε για συγκεκριμένα πράματα , για αυτά που συμβαίνουν , που είναι πραγματικότητα
Εσύ είσαι ξύπνιος , μη μπερδεύεις τα υποθετικά με τα εάν τα θα και μετά το χάος ή τα τανκς !!!
Υπάρχει πρόβλημα εδώ και τώρα ,
επομένως πούτσα και ξύλο στους wokeταλιμπάνους που με μέσον βάζουν τις ανωμαλίες τους σε "εκπαιδευτικούς" χώρους που επισκέπτονται σχολεία !!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606
Η νίκη είναι δέκα νίκη του ποζερα...το θέμα είναι μια μαλακιά και μισή ξεκάθαρα στημένο για αποπροσανατολισμό....κανένας δεν μπορεί να είχε ασχοληθεί με τα" αριστουργήματα "του καραφλοχαιτα..μην τρελαθουμε τώρα ,σιγά τον Γκόγια και τον Ιερώνυμο Μπος ρε σεις ..ούτε οι συγγενείς του μπορεί να μην τον ξέρουν...πήγε ο άλλος ο πίθηκος να ξεκινήσει θέμα από το πουθενά....άσε μωρέ τώρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.426
Πόντοι
5.506
Τύπε βλέπεις πως χειρίζεται η δικαιοσύνη την υπόθεση των Τεμπών παρά τα στοιχεία που βρίσκουν οι συγγενείς. Ούτε στη δικογραφία δεν μπαίνουν κάποια από αυτά. Και θεωρείς ρεαλιστικό να δώσει ο κόσμος 100€ για να αποφανθεί η δικαιοσύνη όσον αφορά την τέχνη ; :think:

Τι στοιχεια βρηκαν οι συγγενεις παικτη και δεν έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφια;

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.495
Πόντοι
3.506
μιλάμε για συγκεκριμένα πράματα , για αυτά που συμβαίνουν , που είναι πραγματικότητα
Εσύ είσαι ξύπνιος , μη μπερδεύεις τα υποθετικά με τα εάν τα θα και μετά το χάος ή τα τανκς !!!
επομένως πούτσα και ξύλο στους wokeταλιμπάνους που με μέσον βάζουν τις ανωμαλίες τους σε "εκπαιδευτικούς" χώρους που επισκέπτονται σχολεία !!!
Αμα αρχίσει η αυτοδικία , και δίκιο να έχεις, χάνεται η μπάλα.
Πάντα πρέπει να υπάρχουν όρια.
Ο τσαμπουκάς, η βία, και ο ξερολακισμός πότε οδήγησαν σε κάτι θετικό?????

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606
Οι γουκωταλιμπανοι ξέρω γω όργανα της αντίδρασης είναι...εκατό χιλιάδες πουστηδες έναν να παντρευτεί και να υιοθετήσει αν βρούμε πρέπει να πάει για ταμα και μετά εξετάσεις αξονικές στον εγκέφαλο...και όμως ενώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα στις δυτικές χώρες οι γκέι -μη σου πω σε κάποιους κλάδους είναι και καβάλα στο άλογο -μας ζαλισανε τα ριπαπα οι γουωκατζεντας με παλαβα τσιτάτα δικαιωματισμου της πουτσας ...πάρτε τώρα στη μάπα δυνάμεις της συντήρησης στο προσκήνιο και κάτσε γιατί έχουμε να δούμε ακόμα πολύ παλαβωμαρα....

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.469
Πόντοι
6.056
Αμα αρχίσει η αυτοδικία , και δίκιο να έχεις, χάνεται η μπάλα.
Πάντα πρέπει να υπάρχουν όρια.
Ο τσαμπουκάς, η βία, και ο ξερολακισμός πότε οδήγησαν σε κάτι θετικό?????
τύπε δεν έγινε κανά μακελειό ...
Αν υπήρχε ελάχιστη σοβαρότητα δεν θα έβαζαν αισχρότητες στην εθνική πινακοθήκη..
υπάρχουν ιδιωτικές πινακοθήκες να βάλει τις νοσηρότητες του ο καλλιτεχνοταλιμπάνος,
προφανώς οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών τον πούλεψαν ...δεν θα τους κάνει πουστράδικο το μαγαζί ο φίλος της μενδώνη ..

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.495
Πόντοι
3.506
τύπε δεν έγινε κανά μακελειό ...
Αν υπήρχε ελάχιστη σοβαρότητα δεν θα έβαζαν αισχρότητες στην εθνική πινακοθήκη..
υπάρχουν ιδιωτικές πινακοθήκες να βάλει τις νοσηρότητες του ο καλλιτεχνοταλιμπάνος,
προφανώς οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών τον πούλεψαν ...δεν θα τους κάνει πουστράδικο το μαγαζί ο φίλος της μενδώνη ..
Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεσαι τι λέω.
Άλλο το αν ορθώς ή οχι έγινε η έκθεση και άλλο η αντίδραση του Βουλευτή.
Εγώ μιλώ μόνο για την αντίδραση του βουλευτή , ο οποίος και δίκιο να έχει , το χάνει με την αντίδραση του.

Για μένα, για να πω και την θέση μου, ΄έχει άδικο, αλλά επαναλαμβάνω είναι δευτερεύον και ασχολούμε με την αντίδραση.
Αλλοίμονο αν όποιος νομίζει οτι έχει κάπου δίκιο , μπαίνει και τα σπάει.
Ναι , μακελειό έγινε. Διότι αν το πάμε όπως λες, και αφήσουμε αυτές τις κινήσεις δικαιολογημένες, είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα επακολουθήσουμε και χειρότερες......

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
11.196
Πόντοι
3.446
σωστά τα λες ,
Τον εαυτό μου δεν τον θεωρώ θρησκο, για το μαγαζάκι που λέγεται εκκλησία μπορώ να πω ότι νιώθω απέχθεια μην πω κάτι χειρότερο, εχοτας διαβάσει και το τι καταστροφές σε μνημεία εχουν κανει για να επιβληθεί η θρησκεία σε αυτη την χωρα, αλήθεια ξερουν αραγε της μεγαλύτερες ζημιες στην Ακρόπολη από ποιους εχουν γινει;για τον Χριστό όμως μέσα απ ότι έχω διαβάσει δεν μπορώ να πω ότι δεν νιώθω μια συμπάθεια, μια έλξη, που αν ξανά έρθει πιο πιθανόν είναι να τον ξανασταυροσουν οι της θρησκείας... Εγώ σαν άτομο όπως δεν θέλω να μου προσβάλουν ότι αγαπώ ότι νοιάζομαι, έτσι κ εγώ δεν προσβάλω τα πιστεύω του άλλου, αλλά ούτε θέλω να μου τα επιβάλει. Αλήθεια, πόσοι απ αυτούς που φωνάζουν δεν έχουν ρίξει καντήλια;; δεν έχουν βρίσει τα θεία τους;;;(τα έχω βρίσει κ εγώ όταν ο πουστογαυρος μας κερδίζει) και στο κάτω κάτω η θρησκεία αυτή δεν λέει "ο αναμάρτητος να ρίξει το πρώτο λίθο ;;" ας γίνουν κ αυτοί σωστοί να σκέφτεται καλύτερα κ ο άλλος ότι δεν θα είναι σωστό να... ασχοληθεί με κάτι που είναι καθαρό. Γιατί η θρησκεία, όλες οι θρησκείες, μόνο καθαρές δεν είναι, και οι μεγαλύτεροι πόλεμοι στο όνομα κάποιας θρησκείας εχουν γίνει

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.469
Πόντοι
6.056
Οι γουκωταλιμπανοι ξέρω γω όργανα της αντίδρασης είναι...εκατό χιλιάδες πουστηδες έναν να παντρευτεί και να υιοθετήσει αν βρούμε πρέπει να πάει για ταμα και μετά εξετάσεις αξονικές στον εγκέφαλο...και όμως ενώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα στις δυτικές χώρες οι γκέι -μη σου πω σε κάποιους κλάδους είναι και καβάλα στο άλογο -μας ζαλισανε τα ριπαπα οι γουωκατζεντας με παλαβα τσιτάτα δικαιωματισμου της πουτσας ...πάρτε τώρα στη μάπα δυνάμεις της συντήρησης στο προσκήνιο και κάτσε γιατί έχουμε να δούμε ακόμα πολύ παλαβωμαρα....
τυπάρα υπάρχουν κύριοι γκέουλες και τους σεβόμαστε
Εάν όμως την είδαν κυριαρχία woke ατζέντα επειδή στην ευρώπη τα αφεντικά είναι μπούσταρχοι ,
τότε όπως είπαμε ευγενικά τσο+ λο
Με πιό δραστικό τρόπο επαναφορά γκουλάγκ και σε αυτό λέμε ΝΑΙ :rockon:
Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεσαι τι λέω.
Άλλο το αν ορθώς ή οχι έγινε η έκθεση και άλλο η αντίδραση του Βουλευτή.
Εγώ μιλώ μόνο για την αντίδραση του βουλευτή , ο οποίος και δίκιο να έχει , το χάνει με την αντίδραση του.

Για μένα, για να πω και την θέση μου, ΄έχει άδικο, αλλά επαναλαμβάνω είναι δευτερεύον και ασχολούμε με την αντίδραση.
Αλλοίμονο αν όποιος νομίζει οτι έχει κάπου δίκιο , μπαίνει και τα σπάει.
Ναι , μακελειό έγινε. Διότι αν το πάμε όπως λες, και αφήσουμε αυτές τις κινήσεις δικαιολογημένες, είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα επακολουθήσουμε και χειρότερες......
κατάλαβα τι λες και κατάλαβα πως βλέπεις "τέχνη" τη βεβήλωση Παναγίας Χριστού Αγ, Γεωργιόυ
που έκανε ο φίλος της Μενδώνη
Εσύ κατάλαβες πως με τη ρότα που έχουν τραβήξει οι κυβερνητικοί να μην δίνουν σημασία σε καμία αντίδραση , προκαλούν μεγαλύτερες αντιδράσεις ?
Είχε ενημερώσει ο βουλευτής την Μενδώνη κ την διορισμένη κομματική διευθύντρια της ε.πιν. και το γράψανε ,αποφασίζουμε-διατάσσουμε

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
10.495
Πόντοι
3.506
τυπάρα υπάρχουν κύριοι γκέουλες και τους σεβόμαστε
Εάν όμως την είδαν κυριαρχία woke ατζέντα επειδή στην ευρώπη τα αφεντικά είναι μπούσταρχοι ,
τότε όπως είπαμε ευγενικά τσο+ λο
Με πιό δραστικό τρόπο επαναφορά γκουλάγκ και σε αυτό λέμε ΝΑΙ :rockon:

κατάλαβα τι λες και κατάλαβα πως βλέπεις "τέχνη" τη βεβήλωση Παναγίας Χριστού Αγ, Γεωργιόυ
που έκανε ο φίλος της Μενδώνη
Εσύ κατάλαβες πως με τη ρότα που έχουν τραβήξει οι κυβερνητικοί να μην δίνουν σημασία σε καμία αντίδραση , προκαλούν μεγαλύτερες αντιδράσεις ?
Είχε ενημερώσει ο βουλευτής την Μενδώνη κ την διορισμένη κομματική διευθύντρια της ε.πιν. και το γράψανε ,αποφασίζουμε-διατάσσουμε
Δεν συμφωνώ μαζί σου.
Αμα υπάρχει θέμα, ας έκανε αγωγή στην διευθύντρια της πινακοθήκης......
Χέρι δεν σηκώνεις.
Αν ένας δάσκαλος σηκώσει ΄΄χέρι στο σχολείο τον κυνηγάμε. Εκτός και αν πρέπει να επαναφέρουμε το ξύλο.
Οχι στην Βία. Κανόνας. Ας βρει άλλους τρόπους να αντιδράσει.
Σήκωσε χέρι, του κόβεται το χέρι. Μόνο για αυτό γ΄ραφω.
Αν συμφωνήσεις σε αυτά, θα πάμε και στο τι είναι τέχνη και όλα τα άλλα που γράφεις.
Τραμπούκοι έξω. Υπάρχουν όρια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.469
Πόντοι
6.056
Δεν συμφωνώ μαζί σου.
Αμα υπάρχει θέμα, ας έκανε αγωγή στην διευθύντρια της πινακοθήκης......
Χέρι δεν σηκώνεις.
Αν ένας δάσκαλος σηκώσει ΄΄χέρι στο σχολείο τον κυνηγάμε. Εκτός και αν πρέπει να επαναφέρουμε το ξύλο.
Οχι στην Βία. Κανόνας. Ας βρει άλλους τρόπους να αντιδράσει.
Σήκωσε χέρι, του κόβεται το χέρι. Μόνο για αυτό γ΄ραφω.
Αν συμφωνήσεις σε αυτά, θα πάμε και στο τι είναι τέχνη και όλα τα άλλα που γράφεις.
Τραμπούκοι έξω.
χέρι αν σηκωθεί σε παιδί ή σε γυναίκα κόβεται

πουτσάκι Λιγνάδη Μίχου Ν.Γεωργιάδη κ όποιου άλλου όμοιου αν σηκωθεί κόβεται και ισόβια εκτιτέα

ανωμαλίες φίλων της ΚουλοΜενδώνη αν παρουσιάζονται σε μαθητές σχολείων, ποδοπατιούνται και οι "καλλιτέχνες" μπουζού 20ετία

αν συμφωνείς με τα άνω λογικά, συνεχίζουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom