Νέα

Βουλευτής της «Νίκης» κατέστρεψε έργα στην Εθνική Πινακοθήκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 557
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (14 μέλη και 25 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.468
Πόντοι
6.056
όταν δεν κάνω τον προβοκάτορα ποστάροντας για το κόμμα, κάνω παρέλαση με τα άλλα κορίτσα της νδ :effemine:

κώλοι.jpg

τα ψώνια της Μαρέβα μη ξεχάσεις κοπρόμπατσε πισωσφυριχτρούλη :tooth:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606

Νίκος Παπαδόπουλος: Ο Νικήτας Κακλαμάνης «έκοψε» τον μισό μισθό του βουλευτή που μπούκαρε στην Εθνική Πινακοθήκη​

Η περικοπή είναι για ένα μήνα

το κακο ειναι οτι θα συνεχισουν να του δινουν μισθο μετα τον μηνα και παλι κανονικα....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Y13

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606
καπου ακουσα οτι μετα την πινακοθηκη ο βουλευτης θα κατεβει σε ματς του γαυρου στην ευρωλιγκα να γαμησει το ταμτιριρι του μπαρτζωκα που στολιζει αγιους και ιερα σε καθε φαση με την πρωτη στραβη....το νου σας κωλογαυροι θα σας σπασει το παγκο αυτος δε μασαει μια!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.520
Πόντοι
15.931
Τώρα έγιναν εικαστικοί, καθηγητές τέχνης, άλλοι Θεούσες και άλλοι Άθεοι, είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι ταξιτζής του μπου τελικά.

Ευτυχώς άδειασαν τη γωνία από το νήμα της επόμενης πρωθυπουργού. :tooth::tooth:

Μόνο το μητσοτακη γαμιεσαι δεν αλλάζουν με τίποτα, σαν πρωινή και βραδινή προσευχή το έχουν.
κατι αλλο δεν αλλαξε :D:οτι μαλακες υπαρχουν πολλοι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι ενας εσυ:headbaning1::headbaning2:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.562
Πόντοι
786

Νίκος Παπαδόπουλος: Ο Νικήτας Κακλαμάνης «έκοψε» τον μισό μισθό του βουλευτή που μπούκαρε στην Εθνική Πινακοθήκη​

Η περικοπή είναι για ένα μήνα

άραγε προσβάλλεται;
στο ΣτΕ;
παραδεκτώς;

ευκαιρία για σόου
επ' ευκαρία θα βγάλουν οι δικαστές την εικόνα του ιησού από την αίθουσα της ολομέλειας;
και ποιόν θα βάλουν; τον Τασούλα;

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
718
Πόντοι
86
Θα μπορούσαν τα έργα να είναι και προσβλητικά....λογικά αυτό τον σκοπό είχαν

πολιτισμός είναι να μαζευτούν χιλιάδες άνθρωποι (αν τα καταφέρουν) και να κινηθούν νομικά κατά της πινακοθήκης ή κατά του καλλιτέχνη αν πραγματικά θίχτηκαν τόσο πολύ.

αλλά αν τους έλεγες να δώσουν ένα 100άρικο για να καταθέσουν μήνυση και μετά να παραστούν στο δικαστήριο θα γίνονταν μπουχοί. Ενώ το να χειροκροτούν έναν μπαχαλάκια είναι πιο εύκολο.

Τύπε βλέπεις πως χειρίζεται η δικαιοσύνη την υπόθεση των Τεμπών παρά τα στοιχεία που βρίσκουν οι συγγενείς. Ούτε στη δικογραφία δεν μπαίνουν κάποια από αυτά. Και θεωρείς ρεαλιστικό να δώσει ο κόσμος 100€ για να αποφανθεί η δικαιοσύνη όσον αφορά την τέχνη ; :think:

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
718
Πόντοι
86
Χωρίς να τρολλάρω

Φαντάζεσαι πόσο διαφορετική είναι μια είδηση που αντί για ''τραμπούκος ακροδεξιός μπάρμπας έσπασε ξένη περιουσία''

είναι ''Χιλιάδες άνθρωποι προχωρούν σε μαζική καταγγελία και κινούνται "νομικά" κατά της πινακοθήκης και της υπουργού''?

Για πες μου...ποιο από τα 2 τους βοηθάει (τους μαφιόζους) και με πιο από τα 2 θα χέσουν βρακί?
Εσύ πες μου τύπε ποια από τις 2 ειδήσεις πρόβαλλαν όλα τα κανάλια, και ποια θα είχανε θάψει και θα είχε μαθευτεί μόνο από Μακελειό, τουιτερ και ΦΒ ;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Fullspoonmoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
821
Πόντοι
81
κυκλοφορεί σε πολλές ομάδες τελευταία .....μπορεί ο ΓΤΠ """"καλλιτέχνης"""" να θέλει να τα έχει καλά με την επερχόμενη κατάσταση

Αυτή είναι η αλήθεια μόνο η αλήθεια | By Kostas Skoulas | Facebook
Τα χει βγάλει τα έργα, τρομάρα του,εδώ και χρόνια....ο βουλευτής ταλιμπαν έμεινε με την μισή αποζημίωση ανά χείρας....αντί να πάει φυλακή για φθορά δημόσιας περιουσίας

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
366
Πόντοι
21
-αναδημοσίευση από το Σωματείο Εργαζομένων στη Σύγχρονη Τέχνη -

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/3 στις 6 μ.μ. - Εθνική Πινακοθήκη
Συγκέντρωση υπέρ της ελευθερίας της τέχνης ✊ Ενάντια στον βανδαλισμό έργων τέχνης

Το Σωματείο Εργαζομένων στη Σύγχρονη Τέχνη (ΣΕΣΤ) καλεί σε συγκέντρωση υπέρ της ελευθερίας της τέχνης την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025, στις 18:00 στην Εθνική Πινακοθήκη.

Καλούμε τις πολιτιστικές οργανώσεις, τους συλλόγους, τα σωματεία του χώρου της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς και κάθε άτομο που επιθυμεί να ενώσει τη φωνή του μαζί μας, να σταθούν απέναντι σε κάθε απόπειρα λογοκρισίας και βίας κατά της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Αφορμή για την κινητοποίηση αυτή αποτελεί η βίαιη επίθεση και ο βανδαλισμός έργων τέχνης της έκθεσης «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου», που πραγματοποιείται στην Εθνική Πινακοθήκη υπό την επιμέλεια της διευθύντριάς της, Συραγώς Τσιάρα. Τη Δευτέρα 10 Μαρτίου, ο βουλευτής του κόμματος «Νίκη», Νικόλαος Παπαδόπουλος, προέβη σε καταστροφή εκθεμάτων, επικαλούμενος τη δήθεν προσβολή θρησκευτικών αισθημάτων. Η ίδια έκθεση, σχεδόν προφητικά, διερευνά το αλλόκοτο, το γκροτέσκο και το αποτρόπαιο στην τέχνη, αποτυπώνοντας τη δύναμη της ελεύθερης έκφρασης.

Το ΣΕΣΤ και στο παρελθόν έχει καταγγείλει ενέργειες που υποθάλπουν τη λογοκρισία και τον βανδαλισμό έργων τέχνης. H βία και η λογοκρισία δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη πολιτεία. Η τέχνη είναι διαχρονικά ένα πεδίο διαπραγμάτευσης ιδεών και ελευθερίας. Σε μια δημοκρατική κοινωνία ο σεβασμός προς την καλλιτεχνική δημιουργία είναι θεμελιώδης και το δικαίωμα έκφρασης ενός δημιουργού, καλλιτέχνη και επιμελητή, είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ιδιαίτερα στη σημερινή πολιτική συγκυρία, όπου παρατηρείται άνοδος του αυταρχισμού και εντεινόμενες προσπάθειες φίμωσης της ελεύθερης σκέψης, είναι κρίσιμο να προστατεύσουμε τις τέχνες από οποιαδήποτε απόπειρα εκφοβισμού και καταστολής. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η δημόσια σφαίρα να μετατραπεί σε πεδίο επιθέσεων ενάντια στον πολιτισμό, ούτε να υποκύψουμε σε φαινόμενα που θυμίζουν σκοταδιστικές εποχές.

Οποιοσδήποτε λογοκρίνει ή βανδαλίζει ένα έργο τέχνης, θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη δημοκρατία.

Το ΣΕΣΤ στέκεται αλληλέγγυο με τους καλλιτέχνες, τους επιμελητές και τους θεσμούς που διασφαλίζουν την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης και αντιστέκονται σε πράξεις που απειλούν τη δημοκρατία και τον δημόσιο λόγο.

#sest #protest

IMG_3399.jpeg
#sest#protest#sest#protest

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.458
Πόντοι
6.056
Υπέρ των καλλιτεχνών που εκθέτουν στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ....

θα πάνε να κάνουν παρέλαση και τούτοι ;;;

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
366
Πόντοι
21
Υπέρ των καλλιτεχνών που εκθέτουν στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ....

θα πάνε να κάνουν παρέλαση και τούτοι ;;;

ναι βλάκα, γιατί τα λεφτά μας δεν είναι λεφτά δικά σου, ούτε του φον βάκη και των ομοίων σας
οπότε με τις παπαριές που αμολάς πολύ πιθανόν να δούμε κάνα σόου με σένα έξω απ' την εθνική πινακοθήκη για να κάνουμε κέφι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.458
Πόντοι
6.056
καπου ακουσα οτι μετα την πινακοθηκη ο βουλευτης θα κατεβει σε ματς του γαυρου στην ευρωλιγκα να γαμησει το ταμτιριρι του μπαρτζωκα που στολιζει αγιους και ιερα σε καθε φαση με την πρωτη στραβη....το νου σας κωλογαυροι θα σας σπασει το παγκο αυτος δε μασαει μια!
Τυπάρα Σύντροφε ...

επειδή σε βλέπω φίλαθλο ...

Εγώ θα πρότεινα ... τούτα τα λεβεντόπαιδα
1741784955098.jpeg

να τα στέλναμε στο Γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα ... με το πανό τους ....
στο Βελιγράδι ...

σε αγώνα Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου - Παρτιζάν Βελιγραδίου .

Πως την κόβεις την ιδέα μου ;;

Δεν θα τους πήγαιναν οι Σέρβοι γαμιώντας ...
για ριμπ άϊ και σούσι λες ;;;

images

1741785401514.jpeg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606
Τυπάρα Σύντροφε ...

επειδή σε βλέπω φίλαθλο ...

Εγώ θα πρότεινα ... τούτα τα λεβεντόπαιδα
1741784955098.jpeg

να τα στέλναμε στο Γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα ... με το πανό τους ....
στο Βελιγράδι ...

σε αγώνα Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου - Παρτιζάν Βελιγραδίου .

Πως την κόβεις την ιδέα μου ;;

Δεν θα τους πήγαιναν οι Σέρβοι γαμιώντας ...
για ριμπ άϊ και σούσι λες ;;;

images

1741785401514.jpeg
τυπε,ειδικα τους συγκεκριμενους να ξερεις,επειδη ασχολουμαι με γηπεδα ενω εσυ οχι ,στην σερβια τους σεβονται ...ισως γιατι ηταν οι μονοι που ειχαν τα αρχιδια να δωσουν εκει αγωνα οταν η"δυση " τους βομβαρδιζε νυχτα μερα...οχι με υφασματινα πανο της πουτσας ,με αληθινες εξυπνες βομβες....δεν θα κανω βεβαια τον δικηγορο των αεκσηδων βεβαια ,στην πουτσα μου ,απλα μια και το εβαλες θυμιζω λιγο οπαδικη ιστορια ,σε ασχετους!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.458
Πόντοι
6.056
τυπε,ειδικα τους συγκεκριμενους να ξερεις,επειδη ασχολουμαι με γηπεδα ενω εσυ οχι ,στην σερβια τους σεβονται ...
Είμαι σίγουρος τυπάρα.
Θα τους σέβονταν πολύ.
Και με το πανό τους ... δεν πιστεύω να είχαν ιδιαίτερο θέμα .......

Εστίασε στο ΠΑΝΟ , μη μου λες μαλακίες για το 1995 & 1999 ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.119
Πόντοι
2.606
Είμαι σίγουρος τυπάρα.
Θα τους σέβονταν πολύ.
Και με το πανό τους ... δεν πιστεύω να είχαν ιδιαίτερο θέμα .......

Εστίασε στο ΠΑΝΟ , μη μου λες μαλακίες για το 1995 & 1999 ...
τυπε εστιασα οπως ειδες ,στην πουτσα μου τι πανια κρεμανε τα αεκακια,εχουν οπως ολοι και αυτοι τα δικα τους "οικογενειακα" ,δεν εχω ασχοληθει να μαθω..αλλωστε και αυτο το πανι εχει πανω απο δεκαετια που εχει μπει....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.458
Πόντοι
6.056
τυπε εστιασα οπως ειδες ,στην πουτσα μου τι πανια κρεμανε τα αεκακια,εχουν οπως ολοι και αυτοι τα δικα τους "οικογενειακα" ,δεν εχω ασχοληθει να μαθω..αλλωστε και αυτο το πανι εχει πανω απο δεκαετια που εχει μπει....
τυπάρα ... η αντικειμενικότητά σου όποτε ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΛΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
είναι μικρότερη από των βροθροκάναλων για τη ... ΝΔ ....

Για δες ....

10 χρόνια είναι ;;;;

Από τον οκτώβριο του 2023 ;;;;
Ούτε 2 δεν είναι .

Και φυσικά αυτό το ΑΙΣΧΟΣ
δεν εκφράζει τους ΑΕΚτζήδες πρόσφυγες.
Τα σούταραν από το γήπεδό τους αυτά τα λέσια. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom