όταν δεν κάνω τον προβοκάτορα ποστάροντας για το κόμμα, κάνω παρέλαση με τα άλλα κορίτσα της νδ
![]()
τα ψώνια της Μαρέβα μη ξεχάσεις κοπρόμπατσε πισωσφυριχτρούλη

όταν δεν κάνω τον προβοκάτορα ποστάροντας για το κόμμα, κάνω παρέλαση με τα άλλα κορίτσα της νδ
![]()
το κακο ειναι οτι θα συνεχισουν να του δινουν μισθο μετα τον μηνα και παλι κανονικα....Νίκος Παπαδόπουλος: Ο Νικήτας Κακλαμάνης «έκοψε» τον μισό μισθό του βουλευτή που μπούκαρε στην Εθνική Πινακοθήκη
Η περικοπή είναι για ένα μήνα
![]()
Νίκος Παπαδόπουλος: Ο Νικήτας Κακλαμάνης «έκοψε» τον μισό μισθό του βουλευτή που μπούκαρε στην Εθνική Πινακοθήκη
Η περικοπή είναι για ένα μήναwww.newsit.gr
τα ψώνια της Μαρέβα μη ξεχάσεις κοπρόμπατσε πισωσφυριχτρούλη![]()
με το καπελάκι είμαι η φαφούτα μεγαλοκοπέλα , το γυαλίζω το γουδοχέρι
![]()
κατι αλλο δεν αλλαξεΤώρα έγιναν εικαστικοί, καθηγητές τέχνης, άλλοι Θεούσες και άλλοι Άθεοι, είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι ταξιτζής του μπου τελικά.
Ευτυχώς άδειασαν τη γωνία από το νήμα της επόμενης πρωθυπουργού.
Μόνο το μητσοτακη γαμιεσαι δεν αλλάζουν με τίποτα, σαν πρωινή και βραδινή προσευχή το έχουν.
άραγε προσβάλλεται;Νίκος Παπαδόπουλος: Ο Νικήτας Κακλαμάνης «έκοψε» τον μισό μισθό του βουλευτή που μπούκαρε στην Εθνική Πινακοθήκη
Η περικοπή είναι για ένα μήνα
![]()
Νίκος Παπαδόπουλος: Ο Νικήτας Κακλαμάνης «έκοψε» τον μισό μισθό του βουλευτή που μπούκαρε στην Εθνική Πινακοθήκη
Η περικοπή είναι για ένα μήναwww.newsit.gr
Θα μπορούσαν τα έργα να είναι και προσβλητικά....λογικά αυτό τον σκοπό είχαν
πολιτισμός είναι να μαζευτούν χιλιάδες άνθρωποι (αν τα καταφέρουν) και να κινηθούν νομικά κατά της πινακοθήκης ή κατά του καλλιτέχνη αν πραγματικά θίχτηκαν τόσο πολύ.
αλλά αν τους έλεγες να δώσουν ένα 100άρικο για να καταθέσουν μήνυση και μετά να παραστούν στο δικαστήριο θα γίνονταν μπουχοί. Ενώ το να χειροκροτούν έναν μπαχαλάκια είναι πιο εύκολο.
Εσύ πες μου τύπε ποια από τις 2 ειδήσεις πρόβαλλαν όλα τα κανάλια, και ποια θα είχανε θάψει και θα είχε μαθευτεί μόνο από Μακελειό, τουιτερ και ΦΒ ;Χωρίς να τρολλάρω
Φαντάζεσαι πόσο διαφορετική είναι μια είδηση που αντί για ''τραμπούκος ακροδεξιός μπάρμπας έσπασε ξένη περιουσία''
είναι ''Χιλιάδες άνθρωποι προχωρούν σε μαζική καταγγελία και κινούνται "νομικά" κατά της πινακοθήκης και της υπουργού''?
Για πες μου...ποιο από τα 2 τους βοηθάει (τους μαφιόζους) και με πιο από τα 2 θα χέσουν βρακί?
Τα χει βγάλει τα έργα, τρομάρα του,εδώ και χρόνια....ο βουλευτής ταλιμπαν έμεινε με την μισή αποζημίωση ανά χείρας....αντί να πάει φυλακή για φθορά δημόσιας περιουσίαςκυκλοφορεί σε πολλές ομάδες τελευταία .....μπορεί ο ΓΤΠ """"καλλιτέχνης"""" να θέλει να τα έχει καλά με την επερχόμενη κατάσταση
Αυτή είναι η αλήθεια μόνο η αλήθεια | By Kostas Skoulas | Facebook
Υπέρ των καλλιτεχνών που εκθέτουν στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ....
θα πάνε να κάνουν παρέλαση και τούτοι ;;;
Τυπάρα Σύντροφε ...καπου ακουσα οτι μετα την πινακοθηκη ο βουλευτης θα κατεβει σε ματς του γαυρου στην ευρωλιγκα να γαμησει το ταμτιριρι του μπαρτζωκα που στολιζει αγιους και ιερα σε καθε φαση με την πρωτη στραβη....το νου σας κωλογαυροι θα σας σπασει το παγκο αυτος δε μασαει μια!
τυπε,ειδικα τους συγκεκριμενους να ξερεις,επειδη ασχολουμαι με γηπεδα ενω εσυ οχι ,στην σερβια τους σεβονται ...ισως γιατι ηταν οι μονοι που ειχαν τα αρχιδια να δωσουν εκει αγωνα οταν η"δυση " τους βομβαρδιζε νυχτα μερα...οχι με υφασματινα πανο της πουτσας ,με αληθινες εξυπνες βομβες....δεν θα κανω βεβαια τον δικηγορο των αεκσηδων βεβαια ,στην πουτσα μου ,απλα μια και το εβαλες θυμιζω λιγο οπαδικη ιστορια ,σε ασχετους!Τυπάρα Σύντροφε ...
επειδή σε βλέπω φίλαθλο ...
Εγώ θα πρότεινα ... τούτα τα λεβεντόπαιδα
![]()
να τα στέλναμε στο Γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα ... με το πανό τους ....
στο Βελιγράδι ...
σε αγώνα Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου - Παρτιζάν Βελιγραδίου .
Πως την κόβεις την ιδέα μου ;;
Δεν θα τους πήγαιναν οι Σέρβοιγαμιώντας...
για ριμπ άϊ και σούσι λες ;;;
![]()
![]()
Είμαι σίγουρος τυπάρα.τυπε,ειδικα τους συγκεκριμενους να ξερεις,επειδη ασχολουμαι με γηπεδα ενω εσυ οχι ,στην σερβια τους σεβονται ...
τυπε εστιασα οπως ειδες ,στην πουτσα μου τι πανια κρεμανε τα αεκακια,εχουν οπως ολοι και αυτοι τα δικα τους "οικογενειακα" ,δεν εχω ασχοληθει να μαθω..αλλωστε και αυτο το πανι εχει πανω απο δεκαετια που εχει μπει....Είμαι σίγουρος τυπάρα.
Θα τους σέβονταν πολύ.
Και με το πανό τους ... δεν πιστεύω να είχαν ιδιαίτερο θέμα .......
Εστίασε στο ΠΑΝΟ , μη μου λες μαλακίες για το 1995 & 1999 ...
τυπάρα ... η αντικειμενικότητά σου όποτε ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΛΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣτυπε εστιασα οπως ειδες ,στην πουτσα μου τι πανια κρεμανε τα αεκακια,εχουν οπως ολοι και αυτοι τα δικα τους "οικογενειακα" ,δεν εχω ασχοληθει να μαθω..αλλωστε και αυτο το πανι εχει πανω απο δεκαετια που εχει μπει....