Νέα

Βουλευτής της «Νίκης» κατέστρεψε έργα στην Εθνική Πινακοθήκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 448
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.901
Πόντοι
606
:thumbsup:

αζήτ.png
Με αυτό το ντυσιμο ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΝΗ μπορεί να κάνει κάποιος κάτι πρωτοποριακό? :cool2:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.438
Πόντοι
6.056
Με αυτό το ντυσιμο ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΝΗ μπορεί να κάνει κάποιος κάτι πρωτοποριακό? :cool2:
τύπε παίζω ένα game το silent hill, τα τέρατα είναι σχεδιασμένα κλάσεις ανώτερα από τις κακογουστιές του ατάλαντου καλλιτεχνοταλιμπάν
Δεν ξέρω το όλο του σουλούπι που παραπέμπει αν και υποψιάζομαι συνυπολογίζοντας πως μέσα στην ασχήμια ζωγράφισε και μιά πεταλουδίτσα :P

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.111
Πόντοι
2.606
ναι..το οποίο ήταν απάντηση σε αυτό που έγραψε ο ρομπ επί λέξη ''ο γάλλος κούλης χωρίς πλειοψηφία, χωρίς δημοψήφισμα θέλει να στείλει λαό να σκοτωθεί στον πόλεμο"
ουτε βεβαια σε αυτο δεν ταιριαζει σαν απαντηση....δεν ειναι καν απαντηση βασικα,ειναι μια ακομα θεωρητικη παπαρολογια σου που ηθελες απλα να την γραψεις για να την γραψεις..τα κλασσικα σου!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.796
Πόντοι
3.656
ουτε βεβαια σε αυτο δεν ταιριαζει σαν απαντηση....δεν ειναι καν απαντηση βασικα,ειναι μια ακομα θεωρητικη παπαρολογια σου που ηθελες απλα να την γραψεις για να την γραψεις..τα κλασσικα σου!
αυτές είναι οι απόψεις μου και αν δεν σας αρέσουν έχω και άλλες :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.796
Πόντοι
3.656
καταλαβα.....μονο σουρωμενος,χασισομενος ,πρεζακομενος διαβαζεται η αποψη σου:coffee:
δεν μπορείς να βάλεις όρια στην τέχνη ούτε να την λογοκρίνεις

δεν έμαθες τίποτα από τα πρόσφατα γεγονότα :coffee::coffee:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.436
Πόντοι
2.356
1741717543930.png

Είναι γενικό το πρόβλημα.
Μεγάλος καλλιτέχνης. :2funny:

Πάντως αυτή η ιστορία με τα όρια της τέχνης, δε θα τελειώσει ποτέ. Θυμάστε την επίθεση στο Charlie Hebdo. Καμιά δεκαριά νεκροί και άλλοι τόσοι τραυματίες. Το θέμα αν πρέπει να μπαίνουν όρια (έστω αισθητικής) ή αφήνει κανείς να πει και να παρουσιάσει ο καθένας ότι μαλακία θέλει.

Θυμάμαι πίσω στα 80s την ημέρα που έγινε η φάση στο ΟΠΕΡΑ, είχα κατέβει για να δω την ταινία του Σκορτσέζε. Όταν έφτασα Ακαδημίας, γινόταν ήδη της πουτάνας απ' έξω. Οι χριστιανοί χούλιγκανς μέσα είχανε σκίσει το πανί, ενώ απ' έξω είχαν μαζευτεί χάβαλοι με συνθήματα "666 Ιούδα είσαι σέξι" και τέτοια. Της πουτάνας, της πουτάνας. :2funny:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.606
Πόντοι
12.756
δεν μπορείς να βάλεις όρια στην τέχνη ούτε να την λογοκρίνεις

δεν έμαθες τίποτα από τα πρόσφατα γεγονότα :coffee::coffee:
στηριζω ΝΙΚΗ και παταω με σαξο ΑΝΕΤΑ τον χλεμπονιαρη βλασφημο καλλιτεχνη του κωλου:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.796
Πόντοι
3.656
στηριζω ΝΙΚΗ και παταω με σαξο ΑΝΕΤΑ τον χλεμπονιαρη βλασφημο καλλιτεχνη του κωλου:coffee:
εγώ στηρίζω ΝΙΚΗ Κάρτσωνα στα νιάτα της

και δεν λερώνω το αμάξι μου με το αίμα κανενός χλεμπονιάρη

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.016
Πόντοι
6.515
Μεγάλος καλλιτέχνης. :2funny:

Πάντως αυτή η ιστορία με τα όρια της τέχνης, δε θα τελειώσει ποτέ. Θυμάστε την επίθεση στο Charlie Hebdo. Καμιά δεκαριά νεκροί και άλλοι τόσοι τραυματίες. Το θέμα αν πρέπει να μπαίνουν όρια (έστω αισθητικής) ή αφήνει κανείς να πει και να παρουσιάσει ο καθένας ότι μαλακία θέλει.

Θυμάμαι πίσω στα 80s την ημέρα που έγινε η φάση στο ΟΠΕΡΑ, είχα κατέβει για να δω την ταινία του Σκορτσέζε. Όταν έφτασα Ακαδημίας, γινόταν ήδη της πουτάνας απ' έξω. Οι χριστιανοί χούλιγκανς μέσα είχανε σκίσει το πανί, ενώ απ' έξω είχαν μαζευτεί χάβαλοι με συνθήματα "666 Ιούδα είσαι σέξι" και τέτοια. Της πουτάνας, της πουτάνας. :2funny:
η διαφορα ειναι οτι τους αριστερους και τα προκλητικα εργα τους τα στηριζει το συστημα σαν αντιπαροχη στην ανοχη της.

Οταν πηγε να παιχθει η Ελενη του Γκαζογιαννη το ΚΚΕ εκλεισε τους κινηματογραφους για να μην δει πολυς κοσμος τα αισχη τους

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.796
Πόντοι
3.656
λερωσε το θα το σκουπισουμε με ρυζογκοφρετες
OXI με τα πράγματα μου είμαι ψίρας δε τα λερώνω και τα καθαρίζω συνέχεια

και στο αμάξι δεν τρώνε ούτε ρυζογκοφρέτες ούτε χυμό με καλαμάκι για να μην λερώσουν

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
23.438
Πόντοι
6.056
θα γαμουσαν δηλαδη οι ουκρανοι απλοι πολιτες ,τους παραστρατιωτκους του αζοφ που ηταν εξοπλισμενοι ,εκπαιδευμενοι και αρματωμενοι μεχρι τα δοντια και το κυριοτερο αποφασισμενοι για πολεμο με την ρωσια
όλα αυτά είχαν αφετηρία -προγραμματίστηκαν-σχεδιάστηκαν χρόνια πριν,
τότε με την πιό στημένη μεταπολεμικά ανατροπή ευρωπαικής κυβέρνησης στη πλατεία Μαιντάν
Με αζόφ μπροστά και πίσω αμερικάνοι
Μετά ήταν εύκολο να "φτιαχτούν" οι ουκρανοί ώστε να πολεμήσουν για λογαριασμό της Δύσης ....
άλλο ένα φιάσκο του deep state σαν τις πορτοκαλί επαναστάσεις , τις αραβικές ανοίξεις που παντού άφησαν ερείπια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom