tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.901
- Πόντοι
- 606
Με αυτό το ντυσιμο ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΝΗ μπορεί να κάνει κάποιος κάτι πρωτοποριακό?

Με αυτό το ντυσιμο ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΝΗ μπορεί να κάνει κάποιος κάτι πρωτοποριακό?
τύπε παίζω ένα game το silent hill, τα τέρατα είναι σχεδιασμένα κλάσεις ανώτερα από τις κακογουστιές του ατάλαντου καλλιτεχνοταλιμπάνΜε αυτό το ντυσιμο ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΝΗ μπορεί να κάνει κάποιος κάτι πρωτοποριακό?![]()
ουτε βεβαια σε αυτο δεν ταιριαζει σαν απαντηση....δεν ειναι καν απαντηση βασικα,ειναι μια ακομα θεωρητικη παπαρολογια σου που ηθελες απλα να την γραψεις για να την γραψεις..τα κλασσικα σου!ναι..το οποίο ήταν απάντηση σε αυτό που έγραψε ο ρομπ επί λέξη ''ο γάλλος κούλης χωρίς πλειοψηφία, χωρίς δημοψήφισμα θέλει να στείλει λαό να σκοτωθεί στον πόλεμο"
αυτές είναι οι απόψεις μου και αν δεν σας αρέσουν έχω και άλλεςουτε βεβαια σε αυτο δεν ταιριαζει σαν απαντηση....δεν ειναι καν απαντηση βασικα,ειναι μια ακομα θεωρητικη παπαρολογια σου που ηθελες απλα να την γραψεις για να την γραψεις..τα κλασσικα σου!
αυτές είναι οι απόψεις μου και αν δεν σας αρέσουν έχω και άλλες![]()
σιγά σιγά όλα θα γίνουν
τι μαλακια εγραψες παλι;σιγά σιγά όλα θα γίνουν
στην αρχή φαίνονται για μαλακίες αλλά μετά καταλαβαίνεις το βαθύ νόηματι μαλακια εγραψες παλι;![]()
καταλαβα.....μονο σουρωμενος,χασισομενος ,πρεζακομενος διαβαζεται η αποψη σουστην αρχή φαίνονται για μαλακίες αλλά μετά καταλαβαίνεις το βαθύ νόημα
δεν μπορείς να βάλεις όρια στην τέχνη ούτε να την λογοκρίνειςκαταλαβα.....μονο σουρωμενος,χασισομενος ,πρεζακομενος διαβαζεται η αποψη σου![]()
Μεγάλος καλλιτέχνης.![]()
Είναι γενικό το πρόβλημα.
στηριζω ΝΙΚΗ και παταω με σαξο ΑΝΕΤΑ τον χλεμπονιαρη βλασφημο καλλιτεχνη του κωλουδεν μπορείς να βάλεις όρια στην τέχνη ούτε να την λογοκρίνεις
δεν έμαθες τίποτα από τα πρόσφατα γεγονότα![]()
ΝΑΙστηριζω ΝΙΚΗ και παταω με σαξο ΑΝΕΤΑ τον χλεμπονιαρη βλασφημο καλλιτεχνη του κωλου![]()
εγώ στηρίζω ΝΙΚΗ Κάρτσωνα στα νιάτα τηςστηριζω ΝΙΚΗ και παταω με σαξο ΑΝΕΤΑ τον χλεμπονιαρη βλασφημο καλλιτεχνη του κωλου![]()
λερωσε το θα το σκουπισουμε με ρυζογκοφρετεςεγώ στηρίζω ΝΙΚΗ Κάρτσωνα στα νιάτα της
και δεν λερώνω το αμάξι μου με το αίμα κανενός χλεμπονιάρη
η διαφορα ειναι οτι τους αριστερους και τα προκλητικα εργα τους τα στηριζει το συστημα σαν αντιπαροχη στην ανοχη της.Μεγάλος καλλιτέχνης.
Πάντως αυτή η ιστορία με τα όρια της τέχνης, δε θα τελειώσει ποτέ. Θυμάστε την επίθεση στο Charlie Hebdo. Καμιά δεκαριά νεκροί και άλλοι τόσοι τραυματίες. Το θέμα αν πρέπει να μπαίνουν όρια (έστω αισθητικής) ή αφήνει κανείς να πει και να παρουσιάσει ο καθένας ότι μαλακία θέλει.
Θυμάμαι πίσω στα 80s την ημέρα που έγινε η φάση στο ΟΠΕΡΑ, είχα κατέβει για να δω την ταινία του Σκορτσέζε. Όταν έφτασα Ακαδημίας, γινόταν ήδη της πουτάνας απ' έξω. Οι χριστιανοί χούλιγκανς μέσα είχανε σκίσει το πανί, ενώ απ' έξω είχαν μαζευτεί χάβαλοι με συνθήματα "666 Ιούδα είσαι σέξι" και τέτοια. Της πουτάνας, της πουτάνας.![]()
OXI με τα πράγματα μου είμαι ψίρας δε τα λερώνω και τα καθαρίζω συνέχειαλερωσε το θα το σκουπισουμε με ρυζογκοφρετες
όλα αυτά είχαν αφετηρία -προγραμματίστηκαν-σχεδιάστηκαν χρόνια πριν,θα γαμουσαν δηλαδη οι ουκρανοι απλοι πολιτες ,τους παραστρατιωτκους του αζοφ που ηταν εξοπλισμενοι ,εκπαιδευμενοι και αρματωμενοι μεχρι τα δοντια και το κυριοτερο αποφασισμενοι για πολεμο με την ρωσια