lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τώρα ξέρουμε αν τον παίρνει απο κοινούς θνητούς??Εγω που την ειχα παρει παλια εβριζε οσο δεν παει παντως
τώρα ξέρουμε αν τον παίρνει απο κοινούς θνητούς??Εγω που την ειχα παρει παλια εβριζε οσο δεν παει παντως
Tωρα ειναι εξαφανισμενη η κοπελιατώρα ξέρουμε αν τον παίρνει απο κοινούς θνητούς??
Οντως η τυπισσα εκανε απο τα καλυτερα γαμησιαΜε ένα κατοσταρικακι την είχα πάρει σε ένα μπαρ κοντά στη βουλιαγμένης που έκανε σόου , εγώ και άλλοι τόσοι , γαμηθικε χωρίς αύριο ...
ο κωλος της όταν τελειώσαμε ήταν οι παλάμες μου πάνω από χαστούκια για κανα δίωρο , και δεν είπε κιχ...
Μετα απο αυτη την εμφανιση της στο APLO εφαγε πολυ γαμησι
Μετα απο αυτη την εμφανιση της στο APLO εφαγε πολυ γαμησι
Τώρα πλάκα κάνεις έτσι ;;; Που τη βρήκες ρε θηρίο αυτή τη φωτό ;;;
Το μπαρ έτσι λεγόταν , την πήραμε τρεις φίλοι (χωριστά ) εγώ ο τελευταίος την σκότωσα κυριολεκτικά .. σάλια,χαστούκια στα μούτρα ,σφίξιμο λαιμού τέρμα ,από τα μαλλιά χάμω από ορθοί ,από τα μαλλια όρθιοι από χάμω !!! Παίζει να έκανε κανα 2 ήμερο να κάτσει σε καρέκλα από το μελανιασμένο κωλο...
(Μην πει κανας αγαπουλης καμία μαλακια τώρα για τρυφερότητα κτλ... η γκομενα πάει στα κόκκινα χαλαρά )
Δεν καψουρεύομαι ευκολα ...
αλλά αν ήταν »νορμαλ, νομίζω ότι θα την είχα πατήσει άσχημα με τα γαμισια που κάνει..
Και ότι έκανε τα γούστα μου στο απόλυτο
Ακριβως ετσι φιλε μου και εγω,χαστουκια και φτυσιμο στα μουτρα συνεχεια αυτο της αξιζεΤώρα πλάκα κάνεις έτσι ;;; Που τη βρήκες ρε θηρίο αυτή τη φωτό ;;;
Το μπαρ έτσι λεγόταν , την πήραμε τρεις φίλοι (χωριστά ) εγώ ο τελευταίος την σκότωσα κυριολεκτικά .. σάλια,χαστούκια στα μούτρα ,σφίξιμο λαιμού τέρμα ,από τα μαλλιά χάμω από ορθοί ,από τα μαλλια όρθιοι από χάμω !!! Παίζει να έκανε κανα 2 ήμερο να κάτσει σε καρέκλα από το μελανιασμένο κωλο...
(Μην πει κανας αγαπουλης καμία μαλακια τώρα για τρυφερότητα κτλ... η γκομενα πάει στα κόκκινα χαλαρά )
Σου χω και αλλεςΤώρα πλάκα κάνεις έτσι ;;; Που τη βρήκες ρε θηρίο αυτή τη φωτό ;;;
δουλευταρουΝα την θυμηθουμε και λιγο εν ωρα εργασιας