jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
σε αρεσει το Βουλάκι
Χρονια τωρα
σε αρεσει το Βουλάκι
ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΊ "ΑΦΡΟΔΊΤΗ ΣΤΗ ΣΕΡΡΕΣ ΈΠΑΙΡΝΕ 250...ΌΤΑΝ ΠΡΏΤΟ ΠΆΤΗΣΕ ΕΚΕΊ..ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΚΑΙΡΌ ΣΤΟ ΚΟΥΙΝ ΈΠΕΣΕ ΣΤΑ 100-150. ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ..ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΈΤΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 100..ΠΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ..ΕΊΝΑΙ ΌΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗ ΑΡΧΗ.
Πρεπει πραγματικα να ειναι μεγαλο βλημα, να εχει μεγάλο πρόβλημα στο μυαλο.
Αποπνεει μια καμενιλα σαν γκομενα, όσοι την εχετε γνωρισει λογικα κάτι θα ξέρετε.
Την πήδαγα? Ναι, αρκει να μην ξεκιναγε τα ψευτικα "Γλυψε την μουναρα μου" και "Καριολη γαμα με", που λέει στις τσόντες της.
Ειναι τρελο μουνι, και πηδιέτε πολύ καλα στις τσόντες! Γκαύλα!
Για τις φωνες συμφωνω φιλε πολυ ψευτικες αλλα η πιπα της ηταν δυνατηΣυνάντηση από το παρελθόν...πλέων δεν... τουλάχιστον έτσι γνωρίζω εγώ... ωραίο κορμί άλλωστε έχουμε όλοι άποψη...τιμή 250 με αυτά που ήθελα εγώ για μια ώρα....σε γενικές γραμμές τώρα...στοκος σε επικοινωνία...φωνές για γέλια...πίπα άθλια...και ωραιοπάθεις του κερατά... συνεχώς τον καθρέφτη λέγοντας...κι άλλο τι ωραία που με γαμας...ΞΕΝΕΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ!!!!
ισχύει και πολύ βρωμοστομηΟταν την πηδαγε ο Γάλλος ήταν καυλα.....Τωρα δδεν ξέρω....
Επειδή τυχαίνει να την γνωρίζω, πιστέψτε με δεν αξίζει τον κόπο. Είναι τελείως κουκουρούκου...
Το μυαλό δεν έχει σημασία, εμφάνιση και υπηρεσίες μετράνε...Επειδή τυχαίνει να την γνωρίζω, πιστέψτε με δεν αξίζει τον κόπο. Είναι τελείως κουκουρούκου...
Το μυαλό δεν έχει σημασία, εμφάνιση και υπηρεσίες μετράνε...
Το μυαλό δεν έχει σημασία, εμφάνιση και υπηρεσίες μετράνε...
Μπορεί να σου κάνει κανά άσχημο σκηνικό από συμπεριφορά και να ξενερώσεις. Είναι καμμένη απ'την κόκα
Α, οκ, νόμιζα ότι λένε απλά για χαζή γκόμενα. Αυτό αλλάζει τα πράγματα...Μπορεί να σου κάνει κανά άσχημο σκηνικό από συμπεριφορά και να ξενερώσεις. Είναι καμμένη απ'την κόκα
βρωμάει ο στόμας της,τύπε; :-ισχύει και πολύ βρωμοστομη
Ο φιλος λογικα θα εννοει οτι στο γαμησι ριχνει συνεχεια βρισιδιαβρωμάει ο στόμας της,τύπε; :-