bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
με κανα 500ρικο σιγουρα ειναι πιο συνεργασιμη....
τυπε δεν εχουμε δραχμες πλεον
με κανα 500ρικο σιγουρα ειναι πιο συνεργασιμη....
Για κάποιο λόγο εκλεισε facebook και σταμάτησε τις τσόντες.Από την εμπειρία μου είναι πολύ ιδιόρρυθμη και δε βγάζεις εύκολα άκρη μαζί της...
τυπε δεν εχουμε δραχμες πλεον
Δε βγάζει κάτι ρε φίλε!Δεν έχει κλείσει το φατσολογαριασμό της.Εκτός αν είχε και άλλο
Δεν έχει κλείσει το φατσολογαριασμό της.Εκτός αν είχε και άλλο
σε εεβγαλε μαν...Από τον κανονικό μου λογαριασμό δεν το βλέπω αλλά το βλέπω από άλλον που δεν χρησιμοποιω! Να με έχει μπλοκάρει?? Αν έκανε κάτι τέτοιο χωρίς λόγο θα πρέπει να είναι τελείως τρελή!!
σε εεβγαλε μαν...
Τύπε τέτοια της εγραφες και σε μπλοκαρε?Bαβάτση παλιοκαργιολίκι έχει καεί ο εγκέφαλός σου, είσαι άρρωστη !! Άν με διαβάζεις κοίτα μη σε πετύχω πουθενά γιατί θα με ξαναθυμηθείς απότομα..
Τύπε τέτοια της εγραφες και σε μπλοκαρε?
Γιατι κάνεις έτσι?Mε μπλόκαρε χωρίς κανένα λόγο, κι'εγώ νόμιζα ότι είχε κλείσει τη σελίδα της τόσο καιρό. Είναι άρρωστη στο μυαλό ρε !!
Τυπε ισως την τρομαξε η προταση γαμου που της εκανες.Mε μπλόκαρε χωρίς κανένα λόγο, κι'εγώ νόμιζα ότι είχε κλείσει τη σελίδα της τόσο καιρό. Είναι άρρωστη στο μυαλό ρε !!
Τυπε ισως την τρομαξε η προταση γαμου που της εκανες.
Ισως.
Δεν μπορει, κατι εκανες. Λεγε.Aυτή την είχα κάνει πριν δύο χρόνια..τώρα το θυμήθηκε ?? ;)
Σαν καλος στολκερ που ειναι σιγα μην εμεινε μονο εκει.Δεν μπορει, κατι εκανες. Λεγε.
Δεν μπορει, κατι εκανες. Λεγε.