redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τα εχω δει ολα απο σειρηνα τυπε..βαλε αυτο που παιρνει ματι ενας αστεγος που γαμιεται η βαβατσημόλις το κατέβασα... δεν έρχεσαι να το δούμε παρέα ????
τα εχω δει ολα απο σειρηνα τυπε..βαλε αυτο που παιρνει ματι ενας αστεγος που γαμιεται η βαβατσημόλις το κατέβασα... δεν έρχεσαι να το δούμε παρέα ????
τιτλος???τα εχω δει ολα απο σειρηνα τυπε..βαλε αυτο που παιρνει ματι ενας αστεγος που γαμιεται η βαβατση
Λοιπόν,πριν απο λίγο κατάφερα επιτέλους να τη δω απο κοντά και να μιλήσω λίγο μαζί της στο erotica.. Tο προσπαθούσα περίπου δύο χρόνια-καθώς είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής-αλλά χωρίς επιτυχία.Δυστυχώς όμως δεν καάφερα να πάρω αυτόγραφο και να βγάλω φωτογραφία μαζί της. Απο κοντά είναι πιο όμορφη απ'ότι στις φωτογρααφίες που βλέπουμε,ενώ διέκρινα μια απλότητα και καλοσύνη στο χαρακτήρα της !
Στο τέλος πραγματοποίησα αυτό που σκόπευα και τις λέω "εγώ εσένα θα σου κάνω πρόταση γάμου κάποτε" !! Κουφάθηκε τελείως και με κοίταζε με χαμόγελο και απορία,αλλά δεν είπε τίποτα...
Μπορεί να νόμιζε ότι τη δουλεύω,μπορεί να με πέρασε για τρελό...ποιός ξέρει...εγώ το είπα και το΄κανα πάντως !
κανενα τορεντ εχουμε?
Νομίζω πως πρέπει και να το αγοράσεις για να ενισχύσεις την κολλητή σου ! Πάντως με αγνόησες,παρά την παράκλησή μου για βοήθεια αγαπητή μου και πήγα στο άγνωστο χωρίς πλάνο ! :'( :'(
σημερα το ειδα το μηνυμα αλλιως θα σου απαντουσα
δεν νομιζωμε κανα 150ρι την ανοιγει την καρδια της για μια ωριτσα?
αλλο το δεν νομιζω κι αλλο ξερω...δεν νομιζω
αλλο το δεν νομιζω κι αλλο ξερω...
εγω παντως εχω ακουσει οτι δουλεψε σε γραφειο με 150...
τι κριμα, ειχα μαζεψει τα 149 και μου'λειπε 1 ευρω μονον...
δουλευει σε κολαδικο στα σερρας η βουλιτσα και μενει στην θερμη θεσ/νικης η πρωην γειτοννισα μου ..
με κανα 150ρι την ανοιγει την καρδια της για μια ωριτσα?
ε τοτε θα μου δωσεις το ενα ευρω που μου λειπει?