redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ειχε κοσμο στο εροτικα τυπε;χμμμμ...μπορεί και να είμαι ..να το ψάξω και θα σας πω !
ειχε κοσμο στο εροτικα τυπε;χμμμμ...μπορεί και να είμαι ..να το ψάξω και θα σας πω !
βαλε μαζι με την προταση και καμια τετοια φωτο και θα δεχτει σιγουρα τυπε
τα μωβ να φαινονται γιατι ειναι ειδος προς εξαφανιση
ειχε κοσμο στο εροτικα τυπε;
ενα γαμησακι στο μεταξι τυπεΠολύ κόσμο,αλλά είχε ένα δεκαπεντάρι μόνο η είσοδος...μας έπιασαν τον κώλο !
Ρε θα με τρελλανετε;;;..Μεχρι χτες την λεγατε μπαζο και τωρα την κανατε Θεα;;;...Μπας και η αγαμια λογο οικονομικης κρισης, σας χτυπησε στο κεφαλι;;;;Ειναι μια συμπαθητικη κοπελα...τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω!!!....Τι να πουν αλλες τοτε, ρε μαγκες, αν γραφετε οτι η Βαβατση ειναι Θεα;;;
ενα γαμησακι στο μεταξι τυπε
δεν ειναι κοντη για μοντελο ρε τυπε;Kοίτα φίλε έχει πραγματικά εμφάνιση μοντέλου-άλλωστε μοντέλο ήταν-και το μόνο κάπως άσχημο λίγάκι τα δόντια της.Απλά δεν έχει καθόλου φωτογένεια όπως φαίνεται.Απο΄κει και πέρα γούστα είναι αυτά...
Τωρα μαζι σου!!Ειναι και λιγο κοντουλα!!!Υπαρχουν καλυτερες Ελληνιδες μοντελα...μην την κανουμε θεα τωρα την Βουλιτσα...Kοίτα φίλε έχει πραγματικά εμφάνιση μοντέλου-άλλωστε μοντέλο ήταν-και το μόνο κάπως άσχημο λίγάκι τα δόντια της.Απλά δεν έχει καθόλου φωτογένεια όπως φαίνεται.Απο΄κει και πέρα γούστα είναι αυτά...
δεν ειναι κοντη για μοντελο ρε τυπε;
Τωρα μαζι σου!!Ειναι και λιγο κοντουλα!!!Υπαρχουν καλυτερες Ελληνιδες μοντελα...μην την κανουμε θεα τωρα την Βουλιτσα...
Α..καταλαβα τωρα...χαχαχαχα!!!...Να σαι καλα ρε..Το περίεργο είναι ότι από κοντά είναι πολύ όμορφη και η Ντούβλη !!
Α..καταλαβα τωρα...χαχαχαχα!!!...Να σαι καλα ρε..
Στο προσωπο και μενα μου αρεσει η Ντουβλη....Δεν κάνω πλάκα φίλε,μιλώ μόνο για πρόσωπο και όχι για τις γνωστές κυτταρίτιδες της Ντούβλη...
μεχρι τα 22 της ηταν πολυ ωραιο μουνι,την γνωριζα,μετα παχυνε πολυ,της εστριψε και λιγο,για ενα προσωπικο προβλημα.Το περίεργο είναι ότι από κοντά είναι πολύ όμορφη και η Ντούβλη !!
Αν σου κατσει μην την γαμας ασ την για μεναμεχρι τα 22 της ηταν πολυ ωραιο μουνι,την γνωριζα,μετα παχυνε πολυ,της εστριψε και λιγο,για ενα προσωπικο προβλημα.
μεχρι τα 22 της ηταν πολυ ωραιο μουνι,την γνωριζα,μετα παχυνε πολυ,της εστριψε και λιγο,για ενα προσωπικο προβλημα.