sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δεν κερδιζω κατι ομως...
Ειναι παντως τοπ στη δουλεια της
το θέμα είναι πότε θα αλλάξει δουλειά η κυρα Βέτα
δεν κερδιζω κατι ομως...
το θέμα είναι πότε θα αλλάξει δουλειά η κυρα Βέτα
Και εγω ειμαι αστροναυτης !!!παντος μερικα μελη εδω μεσα λενε οτι τι εχουν , τωρα αληθεια ή ψεματα κανεις δεν ξερει
Γιατί δεν ανοίγαν σήμερα το απόγευμα γαμώ το φελέγγι μου ???
εκλεισε :- :- :- :-
μασατζιδικο στο κολωνακι και να κλεισει ? αν αληθευει τι θα κανει τωρα η κακομοιρα η κυρα-βετα ? ανεργη θα καταντησει ? α ρε ατιμη κριση . ολεs οι θεσειs ειναι πιασμενεs. οσο για την βικυ δεν εχει αναγκη. εχει φροντισει για να εχει παντα δουλιτσα. σωστο, εξυπνο , μυαλωμενο κοριτσι. για οσουs τυχον ξερουν.εκλεισε :- :- :- :-
αν αληθευει τι θα κανει τωρα η κακομοιρα η κυρα-βετα ? ανεργη θα καταντησει ?
οσο για την βικυ δεν εχει αναγκη. εχει φροντισει για να εχει παντα δουλιτσα. σωστο, εξυπνο , μυαλωμενο κοριτσι. για οσουs τυχον ξερουν.
......και στα βυζια της.....δεν κερδιζω κατι ομως...
Και εγω ειμαι αστροναυτης !!!
Ο καθενας γραφει οτι του ερχεται !!!
Προσωπικη αποψη εκφραζω, οτι η Κυρια δεν και οι αλλοι θελουν απλως,να λενε μονο και μονο για τις της !!!
Γιατί έκλεισε ξέρουμε?
Να σου πω εγω γιατί έκλεισε.Γιατί η κα Βέτα πήγε να κάνει επανάσταση στο χώρο του μασάζ με εξαιρετικές υπηρεσίες και το λόμπυ του μασατζούδων δεν την άφησε να προκόψει!!!Γιατί έκλεισε ξέρουμε?
Να σου πω εγω γιατί έκλεισε.Γιατί η κα Βέτα πήγε να κάνει επανάσταση στο χώρο του μασάζ με εξαιρετικές υπηρεσίες και το λόμπυ του μασατζούδων δεν την άφησε να προκόψει!!!
γιατί παραλίγο να προδώσεις τη Ρεάλ για την Εθνική Αγγλίας!
καποιο αφεντικο θα σκεφτει ''εξυπνα'' και θα τις προσφερει θεση ''σεριφησας'' , η σωστες σεριφησες δεν μενουν χωρις δουλεια ;)
ειμαι και εγω ενας απο αυτους που ''επενδυω'' σε αυτο το μυαλομενο κοριτσι
...Το θέμα είναι να της προσφέρει ΑΛΛΗ θέση...Σερίφισσα απλή ΔΕΝ τη θέλω...
αν το κανειs, σωστο σε βρισκω.ειμαι και εγω ενας απο αυτους που ''επενδυω'' σε αυτο το μυαλομενο κοριτσι