Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλησπερα,
Καμια είδηση από αυτό το ίδρυμα?
με το μικρό έκανες συνεδρία;
για πε, για πε...
Μπορεί ο συναγωνιστής να λέει αλήθεια,αλλά ο τρόπος που έγραψε το σχόλιο του και το γεγονός ότ "ξέθαψε" ένα μαγαζί που έχει χρόνια να αναφερθεί,και μάλιστα με τον συγκεκριμένο τρόπο,με κάνει καχύποπτο......μου θυμίζει εκείνον τον ζαρπούτιν που "είδε" ένα μοντέλλο,που δεν το ειδε κανεις άλλος,σε μαγαζί της Συγγρού.......
Για να δούμε,θα γράψει κανένας άλλος για το "μωρό".........
Μπορεί ο συναγωνιστής να λέει αλήθεια,αλλά ο τρόπος που έγραψε το σχόλιο του και το γεγονός ότ "ξέθαψε" ένα μαγαζί που έχει χρόνια να αναφερθεί,και μάλιστα με τον συγκεκριμένο τρόπο,με κάνει καχύποπτο......μου θυμίζει εκείνον τον ζαρπούτιν που "είδε" ένα μοντέλλο,που δεν το ειδε κανεις άλλος,σε μαγαζί της Συγγρού.......
Γιάννη η μικρή στα 80 με τη φραπεδιά ή ανέβηκες την ανηφόρα...;
ωραίος, τα είπες όλα
τα υπόλοιπα, σαν μεγάλα παιδιά που είμαστε, τα αποφασίζουμε και ο καθείς ανάλογα πράττει