You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βουκουρεστιου 21 (πρώην Μαντζάρου 8), Κολωνάκι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alexkan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 96
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Exουν κατά καιρούς περάσει πολύ ωραία παιδιά αλλά όλα είναι υπό έλεγχο-σχεδόν- της σεριφησσας ,παλιά καραβανα στον χώρο.
Ναι σχεδόν πάντα είχα πολύ καλές κορασίδες από άποψη εμφάνισης τουλάχιστον. Προσεγμένο μαγαζί αλλά πολύ δύσκολο. Τα πάντα ελέγχονται από την σερίφισα όπως προανέφερες φίλε μου αλλά όπως την έκοψα σήμερα ελέω και δύσκολων εποχών έχει μαλακώσει αρκετά. Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με μένα που είχα ρίξει άκυρο για αρκετά χρόνια κι έκανε τόσες παραχωρήσεις, ή γενικά άλλαξε συμπεριφορά για όλους.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
σεριφισα η θεοδώρα;Ναι σχεδόν πάντα είχα πολύ καλές κορασίδες από άποψη εμφάνισης τουλάχιστον. Προσεγμένο μαγαζί αλλά πολύ δύσκολο. Τα πάντα ελέγχονται από την σερίφισα όπως προανέφερες φίλε μου αλλά όπως την έκοψα σήμερα ελέω και δύσκολων εποχών έχει μαλακώσει αρκετά. Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με μένα που είχα ρίξει άκυρο για αρκετά χρόνια κι έκανε τόσες παραχωρήσεις, ή γενικά άλλαξε συμπεριφορά για όλους.
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σεριφισα η θεοδώρα;
Να σου πω την αλήθεια επειδή όπως προανέφερα είχα χρονια να επσικεφθώ το εν λόγω ίδρυμα δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά νομίζω έλενα χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Με τα μεγάλα χείλη.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.048
- Πόντοι
- 6.515
Να σου πω την αλήθεια επειδή όπως προανέφερα είχα χρονια να επσικεφθώ το εν λόγω ίδρυμα δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά νομίζω έλενα χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Με τα μεγάλα χείλη.
μας μπερδεψες λιγάκι τυπε
καλος πελατης που τυγχανει ιδιαίτερης μεταχειρισης, που όμως εχει χρονια να περασει από κει :S
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μας μπερδεψες λιγάκι τυπε
καλος πελατης που τυγχανει ιδιαίτερης μεταχειρισης, που όμως εχει χρονια να περασει από κει :S
Να στο εξηγήσω λοιπόν. Υπήρχε μια περίοδος πριν 4 χρόνια περίπου που πήγαινα τουλάχιστον 6 φορές το μήνα στο εν λόγω μαγαζί. Κάποια στιγμή έγινε μια παρεξήγηση κι έριξα άκυρο όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα είχα μια δουλειά στο Κολωνάκι κι ενώ βρισκόμουν κοντά στο εν λόγω μαγαζί μπήκα λόγω κα της δυνατής βροχής να δω αν έχει αλλάξει κάτι και αν ήταν ακόμα η ίδια σεριφισσα και τα λοιπά και τα λοιπά.
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΠΡΟΣΟΧΗ στην Μαντζαρου τωρα με την βροχη γλυστραει πολυ.
Τοιχο-τοιχο η μπαστουνι.
Εχει και κατηφόρα...
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
γαμησετα και αμα πεσεις για να ερθει να σε μαζεψει η θεραπευτρια θα θελει 80+Εχει και κατηφόρα...
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γαμησετα και αμα πεσεις για να ερθει να σε μαζεψει η θεραπευτρια θα θελει 80+
Χαχαχαχα. Το μωρό πάντως στο οποιο αναφέρομαι και να θες δεν μπορεί να σε σηκώσει. Είναι τόσο πετίτ που δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει να σηκώσει κάποιον. Αλλο να ξεσηκώσει έτσι....?
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
καλα γκομενα θα γαμησουμε η κανενα καρτουν(πετιτ)Χαχαχαχα. Το μωρό πάντως στο οποιο αναφέρομαι και να θες δεν μπορεί να σε σηκώσει. Είναι τόσο πετίτ που δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει να σηκώσει κάποιον. Αλλο να ξεσηκώσει έτσι....?
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα γκομενα θα γαμησουμε η κανενα καρτουν(πετιτ)
Τα γούστα του καθενός απολύτως σεβαστά από μέρους μου. Τώρα φιλε μου όσον αφορά το να γαμήσεις στο συγκεκριμένο μαγαζί και την συγκεκριμένη κοπέλα, θα πρέπει να έχεις μεγάλες αντοχές στις ανηφόρες... Εκεί δεν έχει κατηφόρα. Μόνο ανηφόρα και με κλίση γαμησέτα.
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν παω αγνωστος πρωτη φορα παιζει να φαω αμεσως μετα απο συνεννοηση ή μπααα?
Θα σε απογοητεύσω αλλά δεν παίζει αυτό το έργο στο συγκεκριμένο ίδρυμα.
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καποτε εκει χρεωναν 70 ευρω για σχεδον 1 ωρα μετά την ανακαίνηση που έκαναν (το 2009) το πηγαν 80. Προσφεραν και 4 χέρια με 100.
Αλήθεια ακομα κρατούν ανοικτή την μπαλκονόπορτα?
Ακόμα και σήμερα που έριχνε καρέκλες η μπαλκονόπορα ήταν ανοιχτή όντως. Μάλλον είναι τρόπος διαφυγής μιας και το μπαλκόνι είναι πολύ χαμηλό. Χαχαχαχα.
Οι τιμές που αναφέρεσαι ισχύουν ακόμα και σήμερα αλλά όπως έκοψα την σερίφισα άσχετα αν εμένα με γνώριζε, κάνει πολύ παζάρι λόγω των δύσκολων εποχών.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Θεοδώρα ,παλιά καραβάνα απο αρχές '90 .προσοχή δεν είναι έξυπνη αλλά πολύ πονηρή.Να σου πω την αλήθεια επειδή όπως προανέφερα είχα χρονια να επσικεφθώ το εν λόγω ίδρυμα δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά νομίζω έλενα χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Με τα μεγάλα χείλη.
giannis71365
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θεοδώρα ,παλιά καραβάνα απο αρχές '90 .προσοχή δεν είναι έξυπνη αλλά πολύ πονηρή.
Την γνωρίζεις καλά την κυρία... ;)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Ολοι οι παλιοί την ξέρουν ,ο ΖΕΡΟ να δειςΤην γνωρίζεις καλά την κυρία... ;)
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
σιγα μην ξεπεσουμε να παρακαλουμε την καθε τσα2Τα γούστα του καθενός απολύτως σεβαστά από μέρους μου. Τώρα φιλε μου όσον αφορά το να γαμήσεις στο συγκεκριμένο μαγαζί και την συγκεκριμένη κοπέλα, θα πρέπει να έχεις μεγάλες αντοχές στις ανηφόρες... Εκεί δεν έχει κατηφόρα. Μόνο ανηφόρα και με κλίση γαμησέτα.
επειδη προσελαβε ενα καρτουν.
αν υπαρχουν τοσοι αγαπουληδες που μπορουν να στηριξουν τετοιες μπιζνες χαλαλι τους
αλλα δεν μιλαμε τοτε για αγοραιο αλλα ψυχασθενεια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K